Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

Amin teşekkür ederim. yok ya zorlasan içmezdi :) ya ne yaparsa yapsın ben sadece onun pişman olacağı seyler yapmasından mutsuz olmasından korkuyorum sadece hepsi bu

Buda ihtimal dahilinde. Düşünerek adım atmanız lazım. Hayırlısı ne ise o olsun herkes için

Bence sen annenin tepkilerinden etkilenmişsin ,annen de doğal olarak aşırı korumacı bir yaklaşımla oğlumu bozacak aman diye hareket ediyor.Halbuki oğlu kocaman adam.Öyle değil mi bence annen seni de bu kadar dolduran bir düşün bakalım?

ya ben de ondan korkuyorum acıkca bişey de diyemiyorum ama sonradan pişman olacağı seyler yapmasını istemiyorum aslında sen de beni anlıyorsun

bu bahsettiklerim olduğunda benim yaşım küçüktü ve bütün bu olan biteni izlemekle yetindim. şimdiki aklım ve yaşım olsaydı abime ne olursa olsun destek olurdum. iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağımı bildirir kendimi geri çekerdim böylece hem abim bana güvenir bir sıkıntısı ya da endişesi olduğunda benimle fikir teatisine girerdi hem de olaylar bu kadar büyümezdi ne eski yengem ne eski yengemin ailesi ne abim ne de bizler üzülmezdik. ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Son düzenleme:

annem değil ben actım konuyu ona zaten zamane kızlarını en cok ben tanıyorum ne kızlar var

yahu bu bireylerin tercihlerine mudahale noktasında acaba neden sınırlarınızı bilmiyorsunuz?

abin bir birey ve onu mutlu eden şartlar buysa bırakın yaşasın ya, hata yapacaksa da yapar. insan dediğin varlık 4 - 4 lük olmadığı gibi başkalarını memnun etmek içinde yaşamamalı..

bu ne bencilliktir ya,, yok bira içti , içerse içer ya memlekette herkes kendinden sorumlu abinin de niyeti olmasaydı öldürsen sürmezdi o birayı ağzına..

sonuç olarak abinizin kiminle neyi nasıl ve ne şekilde yaşayacağı sizi bu kadar ilgilendirmiyor

Amin teşekkür ederim. yok ya zorlasan içmezdi :) ya ne yaparsa yapsın ben sadece onun pişman olacağı seyler yapmasından mutsuz olmasından korkuyorum sadece hepsi bu

Hımm zorlasan içmezdi ne yapmışda içirmiş ? :) şaka ile karışık yazıyorum yanlış anlam. İşte abin kendini hayatını şekillendiriyor yanlış yapsa dahi onun yanlışı ve her yanlış bir öğretidir bu edilgen hayatta. Abin yanlış üstüne yanlış yapar o zaman dalarsınız :) onun dışında bırak zaman içerisinde herşey belirginleşir.

annem değil ben actım konuyu ona zaten zamane kızlarını en cok ben tanıyorum ne kızlar var

anladımm yine de bence çok karışma tatlım o zaman sen anneni doldurursun.Bu aile ile ilgili mevzularda bizde hep böyle oluyor çünkü oradan biliyorum.Herkes bir şey düşünüyor ama kim bir fikrini söylese birbirini doldurup galeyana getiriyor.Sonra tabi aile içi küslükler filan.Bak arkadaşımız yazmış şimdi olsa abimin yanında olurdum diye tanımaya çalış bakalım bir kızı madem.Belki hiç sandığın gibi değil çok düzgün bir kız

Kız çok çirkin ve yaşlı duruyor öylemi,
Sizin ve annenizin nazarında çirkin kızların yakışıklı insanlardan hoşlanmaya,görüşmeye hakkı yok!
Ayrıca kızı daha tanımadan maşallah nasıl önyargılarda bulunmuşsunuz.Kız çok güzel olsada bi kup bulurdunuz siz.
Kişiliği dış görünüşe bakıp,ahlakıda bira içmesie göre değerlendiren sizlere,allah abine ve o kıza sabır versin!

Gelecegin gorumcesi. Erkek kardesin olsa bir noktaya kadar karis diyicem ama abilere bu kadar karisilmaz. Kendi hayati sonucta. Beterin beteri vardir , bunu birakir daha kotusunu getirir ve sana laf dusmez.

" onunla internette tanıştık evet. 11 yaş var aramızda. güven zamanla olur diye düşünüyorum. temkinli davranmaya çalışıyorum. daha önceki sevgilimle de internetten tanısmıstık. bu adam öğretmen kimliğini de gördüm...... inşallah hayırlısı olsur. Amin teşekkür ederim. onu sınamak istersem mesela neyapmam gerekir güvenmek için sizce? bu arada kendisi evlenmek istediğini söyledi ben söylemedim hayal de kurmadım...... "

yukarıda ki senin yazın bi önce ki yazıma da cevap vermedin

bunu yapmaktan nefret ediyorum ama başkası kötülerken bi oturup düşünmek gerek değil mi ?

o yüzden bırak abin ne yaşamak istiyorsa yaşasın tıpkı senin de hataların olduğu ve senin için doğru insanı bulup nişanlandığın gibi ne dersin

sadece hayırlısı dile ayırmaya yada taş koymaya çalışma

Gelecegin gorumcesi. Erkek kardesin olsa bir noktaya kadar karis diyicem ama abilere bu kadar karisilmaz. Kendi hayati sonucta. Beterin beteri vardir , bunu birakir daha kotusunu getirir ve sana laf dusmez.

.Benden 10 yaş küçük kardeşim var birgün kız arkadaşının onu bozacağını düşünmedim,daha hiç getir de tanıştır demedim.Galiba yanlış yoldayım.

konu sahibi seni alkıslıyorum hala ısrar feryat figan kimsenin fikrini önemsemeden atgözlügü ile baktıgın için. hep böyle olur zaten

konu acılır sonra istemeyen cevaplar gelince bi tersleme sen konusma dogru oku vs.. bravo

Bu ne ya dısarda bıra ıcmıs unlemler fılan.d kız dısarda bıra ıctıgı ıcınmı aılene uyduramadın bende ıcıyorum bısey olmuyo merak etme(!) abının hayatı o sımdıden gorumcelık yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…