- Konu Sahibi mydarkheart
-
İyi de canım belki abin öyleydi siz fark etmediniz ayrıca daha dur ya bi nefes al :) ortada ciddi bişey yoktur eminim. Bırak abini yanlışını doğrusunu görsün sizde nişanlıymışsınız Allah tamamını erdirir inşallah nişanlınız ile kendi geleceğinize bakın abinide kendi geleceğine ha olur büyük bir yanlış abine dile getirirsin yapacağın başka bişey yok.
bak sana olacakları söyleyim, bu şekilde davranarak anca abini gaza getirmiş olursunuz ailecek.
benim abimin kız arkadaşını rahmetli babam daha hiç tanımadan etmeden reddetmişti, ki kız da açık söyleyeyim abimden çok daha fazla meziyetleri olan iyi bir aile kızıydı, neyse bunlar flört ettiler daha flört aşamasında babamlar müdahale ettiler ve bi nevi iş inada bindi. abim evlenmeyi zamana yaymışken erkene aldı, evlenmek istediğini söylediğinde babam reddedince evi terketti, tek başına gidip kız istedi abim, düğün yaptıyıllar sonra da boşandı
böyle yapıp sırf siz muhafazakarsınız diye karşı tarafın da sizin gibi yaşamasını ve aile bireylerinizin de sizin gibi düşünmesini beklemeyin. abini kaybetmek istemiyosan uzaktan izle ve müdahale etme.
Buda ihtimal dahilinde. Düşünerek adım atmanız lazım. Hayırlısı ne ise o olsun herkes için
ya ben de ondan korkuyorum acıkca bişey de diyemiyorum ama sonradan pişman olacağı seyler yapmasını istemiyorumaslında sen de beni anlıyorsun
Bence sen annenin tepkilerinden etkilenmişsin ,annen de doğal olarak aşırı korumacı bir yaklaşımla oğlumu bozacak aman diye hareket ediyor.Halbuki oğlu kocaman adam.Öyle değil mi bence annen seni de bu kadar dolduran bir düşün bakalım?
Amin teşekkür ederim. yok ya zorlasan içmezdi :) ya ne yaparsa yapsın ben sadece onun pişman olacağı seyler yapmasından mutsuz olmasından korkuyorum sadece hepsi bu
annem değil ben actım konuyu ona zaten zamane kızlarını en cok ben tanıyorum ne kızlar var
annem değil ben actım konuyu ona zaten zamane kızlarını en cok ben tanıyorum ne kızlar var
tabii zamane kızlarını tanıma ustası ödülü sendedir bu yıltek kelime ile komiksin
Yok bence değil yeni nesil daha fena.
Yasli duruyorsa eski nesildendir. Sorun yok o zaman:) Konu cozulmustur.
tabii zamane kızlarını tanıma ustası ödülü sendedir bu yıltek kelime ile komiksin
Gelecegin gorumcesi. Erkek kardesin olsa bir noktaya kadar karis diyicem ama abilere bu kadar karisilmaz. Kendi hayati sonucta. Beterin beteri vardir , bunu birakir daha kotusunu getirir ve sana laf dusmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?