- Konu Sahibi pratikzeka
-
öncelikle herkese teşekkür ederim...Şöyle bir durum var 12 yıllık eşini haksız yere bir insan boşasa siz o evlilik bitmesin diye çaba harcamazmısınız...Ben sadece vicdanen rahatsız olması gereken kelimeler sarf ettim...Bu boşanma olayın da abi yerden ğöğe kadar haksızdı çünkü...En büyük çabam 2 tane çocuk annesiz büyümesin ...PEKİ SİZ OLSANIZ BÖYLE DURUMDA SESSİZMİ KALIRDINIZ....!BENİM HAYATTA HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM YOK MALESEF
ben 32 yaşındayım ...Abim olcak boşanmaya kalktı bende mani olmak için içini yakacak kelimeler kullandım tartıştık tam evlerini terk ederken tokat attı..Şuan 1 yıldır konuşmuyorum.Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız
öncelikle herkese teşekkür ederim...Şöyle bir durum var 12 yıllık eşini haksız yere bir insan boşasa siz o evlilik bitmesin diye çaba harcamazmısınız...Ben sadece vicdanen rahatsız olması gereken kelimeler sarf ettim...Bu boşanma olayın da abi yerden ğöğe kadar haksızdı çünkü...En büyük çabam 2 tane çocuk annesiz büyümesin ...PEKİ SİZ OLSANIZ BÖYLE DURUMDA SESSİZMİ KALIRDINIZ....!BENİM HAYATTA HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM YOK MALESEF
işte sen anlarsın beni benim hiç suçum yokken yedim .... insanın tokat yüzüne değil...kalbinin hiç silinmeyen köşesine yerleşiyoki acısı ilk gün ki kadar taze kalıyo
Canim bak bende bundan kisa süre önce kizkardesime vurdum ve eminim benim yerimde kim olsa aynisini yapardi. Onun icin abini anliyabiliyorum suan. Kendin demissin icini yakacak kelimeler kullandim diye. Kendisi istermi yuvasi yikilsin bosanmaya kalkdigina göre sebebleri vardir.
Herne olursa olsun onun ici aciyordur zaten kolay mi yuvasi yikiliyor sen kizkardesi olarak zor günlerinde ona destek olacagina kim bilir neler söylemissin. Deger mi bir el kizi icin? Evet yuvasini kurtarmaya calisman güzel, fikrini söyleyebilirsin ama onun kalbini kiracak kadar ileriye gitmene hakkin yoktu. Sonucta herkez kendi hayatini yasar.
kusura bakma ama cok haksizsin insan zor gününde yakinlarindan böyle seyler görünce onlari tamamen silebiliyor umarim abinde seni affedebilir en kisa zamanda.
bana göre evimizdeki gelin el değil evimiznin bi halkıydı..sorarım aynı şey sizin başınıza gelse eşiniz annesinin lafı yüzünden sizi boşamıya kalksa yine aynı şeyleri düşünürmüydünüz 12 yıl emek verdiğiniz bi insan size bunu yapsa .....?benim abi yerden göğe kadar haksızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?