Abisi bana saygısızlık etti

keşke sevgilinize ailesinin olduğu ortamda ve asker görüşünde üstelik para mevzuunda çıkışmasaydınız...belli ki abisi kardeşinin ezildiğini düşündü....naçizane fikrim erkek yada kadın 3.şahısların yanında asla en ufak bir şekilde de olsa çıkışmamalı...hele aileler yanında buna bilhassa dikkat edilmeli...nahoş durumlarda kalmamak için eşler yada sevgililer yalnızken terbiye edilmeli:))

ayyy bunu bu kadar zaman içinizde tutup sıkıntı ettiğinize inanamıyorum

ne güzel sizi el üstünde tutmuşlar şükredin bence:)

sen o kadar ısrar edınce artık ısrarından kesın dılle vazgecırmek ıstemıs abısı ki hiç kötü bir cümle de kurmamıs

en buyuk derdınız böyle olsun:)

evet keşke sevgilime çıkıştığımı görmeseydi. asker olduğu için koruma kollama iç güdüleri iyice arttı herhalde. zaten korumacı biri. ama gene de müdahil olmamalıydı diye düşünüyorum. bana o denli sert çıkmasını gerektirmezdi.

neyse, bundan böyle ben de daha ılımlı bakmaya çalışacağım.insanları olduğu gibi kabul etmek gerekli, bunu ne kadar çabuk görürsem o kadar iyi sanırım :=)

abiyi takdir etmek lazım biyerde tabi, gercekten sahıplenmış sızı ama bana da üslubu hoş gelmedi şahsen..cevresındekıler,ailesi ona bu halıyle alışmış, evın reısı gıbı olmus her seyı cekıp cevıren bı adam olabılır ama genede sonucta karsısında henuz aıleye gırmemıs farklı gorus acısı,algısı olan,bu kadar otoriter bi tavra alışkın olmayan bi bayan var belli ki. daha kibar şekilde soyleyebılırdı, en azından aynı cumlelerı bıle kullansa yuzune o ciddi ıfadeyı takınmamalıydı.sonucta herkesin yapısı kültürü yaşayışı farklı. orda sızı sahıplendıgını belli etmeye calısıyor ama bunu kalp kırarak yapmasına gerek yok bence abi haddini aşmış,ne yani bi kez daha hesap ödemeye yeltenseydiniz ciddi ciddi kavga mı edecekti ozmn sizinle..yanlış geldi bana.

Daha oncede soyledigim gibi bana da yanlis geldi abinin yaptigi. Parayi veren dudugu calar derler tamam ama, belki konu sahibi dudugu caldirmak istemiyor. Zorlada iyilik de olsa istemiyorsa karsindaki insan yapilmaz, zorla hic kimseyi minnet altinda birakmamak lazim. Sonucta bu kiz kardesinin sevgilisi, henuz esi deyil. Iyi guzel odemis ama zorlada olmaz ki bu. Ben de hic hoslanmam emrivaki paramin odenmesinden, konu sahibi gibi bende tetikte beklerdim en azindan yemegimin parasini odemek icin. Ama keske gormeseymis kardesine cikistiginizi, sonucta sevgilisiniz sadece, ve oyle agir bir abinin kardesine cikismak ta mantikli olmamis.

Neyse bu kulaginiza kupe olsun, demek kii sevglinizin ailesine hic caktirmamaniz gerekiyor anlasmazliklarinizi.

Bu Saygısızlık Değil Jest'tir Ama 24 Yaşına Gelmişsin Anlayamamışsın Bunu Pes!

Benim Gözüm Tuttu Aileyi Sen Sevinmelisin Bence Ne Erkekler Gördük Zengin Kız Avlayıp da Parasına Konmak İsteyen Derdin Yok Dert Arıyorsun Kendine Şuna İnan O Abide Kötü Niyet Yok

Bence de abartmissin. Kimileri sakayi da azarlar gibi yapiyor, evet bazen insan aliniyor ama demek ki fitrati bu.

Daha aileden degilim, yuzgoz olmak istemiyorum demissin. O zaman onlarin ailesiyle birlikte otellere, yemege gitme. Bana gore bu abarti olmus. Ne munasebet yani benim kaldigim oteli baskasi odeyecek? Bana garip gelen bu oldu. Sadece kiz arkadasisin, bu kadar aralarina girmeye gerek yok. Yarin birgun sorun yasarsiniz, yuzune vururlar, birsey diyemezsin.

şükür ki jestle azarlanma arasındaki ince çizgiyi kavrayabilecek idraka sahibim, zaten beni rahatsız eden de burdaki farkı anlamam oldu. yoksa sizin gibi jest deyip geçebilirdim ama geçemedim.

aileyle aradaki mesafeyi korumak gerektiğine ben de inanıyorum. zaten o yüzden 5 yıldır birlikte olmamıza, ciddi bir lişkimzi olmasına rağmen sadece birkaç kez bir araya geldim ailesiyle. annesiyle aramız çok iyi olmasına ve beni sürekli evlerine davet etmesine rağmen sadece bir kez yemeğe gittim. hatta öyle ki bazen sevgilime annesi biz onu çok sevdik, kızım neden beni ziyarete gelmiyor vs diyormuş. fakat yemin töreni farklı bir durum, yaza nişanlanacağım insanın böyle önemli bir gününde elbette yanında olacağım. ailesi var diye yemin törenine gitmeyecek miydim yani? neyse, konu bu değil. beni neyin rahatsız ettiğini anlayan arkadaşlar olmuş, onlara teşekkür ediyorum.

bence alınganlık ediyorsun. hatta aslında kendine söyleyemiyorsun ama sen abisinin korumacı baba tavırlarına sinir oluyorsun gibi geldi. askerde olduğu için kardeşini üzmeni istmememiş bence

O abi banada bi saygısızlık edebilirmi acaba :)))) bana göre şuan hiç bi problem yok siz alınganlık etmişsiniz. Sizi aileden biri gbi görüp diyebilir bişi yok bunda. Siz çok mesafeliyseniz adam napsın. Demişssinizki sadece bi kaç kere görüştük ondada adam kişilik analizi yapıp bu kadar alıngan ve mesafeli oldugnuzu anlayamamış olabilir. Allah başka dert vermesin.

son derece abartmışsın onlar sana emanet gözüyle bakmışlar yemek anına kadarda elini cebine attırmamışlar ki bencede olması gereken o, ben bir abla olarak yazayım, kardeşimin yemin törenine kız arkadaşıda gelseydi (ciddi düşündüğü kız arkadaşı) tüm masraflarını biz karşılamışken tamda kardeşimin yanımıza geldiği ortamda kıyın kıyın kasaya gitmesi hoşuma gitmezdi kardeşim yanlış mı anlar acaba diye düşünürdüm sanki o ana kadarda Alman usulü yapmışız gibi bize gönül mü koyar derdim ben böyle düşünüyorum, bazı insanlar öyledir benim babam eşime hesap ödetmez mesela hala bizi öğrenci gibi küçük gibi görüyo ben varken sizin paranız geçmez diyo

Saygısızlıga bak Allah herkese boyle saygısılık nasıp etsın ne dıyım buda sorunmu yanı hıc gulecegım yoktu

İdrak Edebilseydin Buraya Konu Açmazdın Cicim Altında Onların Para Konusunda Eziliyosan Hediye Alır Bi Şekil Sende Jest Yaparsın Dert Edilcek Konu Yok

Canim benim bence bozulmakta haklisin, bunu tekrar soyliyim. Abinin davranisina annesi ve arkadasini da sasirtmis sonucta. Demek ki fazla tepki vermis. Ve senin karakterin de boyle bir seyi kaldirmamis demek ki. Ama o zaman ne kadar onemli gun olursa olsun onlarla gitmemen gerekirdi diye dusunuyorum, sonucta hassas yapidasin. Sonucta abi de seni sahiplenmeye calismis, kardesimin emaneti diye. Ama bu ona sert davranma hakki vermez. Anlsdigim kadariyla sanirim burdaki tepkiler sundan dolayi geliyor. Abi o kadar sahip ciktigihalde sizin bu seyi saygisizlik olarak adlandirmaniz bir cok arkadasa abarti gelmis. Baslikta saygisizlik kelimesini kullanmazsaniz ama sert cikti, kirildim gibi bir sey souleseniz daha iyi anlasilabilir durum.

Son düzenleme:
herşeyi anlayabilirim ama bozulacak bir şey yok, seni sahiplenmiş diyenleri anlayamam. parayı verince herşeyi yapma hakkı mı doğuyor? ben zaten herşeyimin ödenmesini istemedim, rahatsız oldum. ama ayıp olmasın dye ödemek için üstelemedim. bari en azından bir akşam yemeğini ben ödeyeyim istedim. beni kibarca reddedebilirdi. kalkıp gizli gizli bak kavga ederiz vs demesi çok mu normal sizce? eğer çok normal bişey olsaydı kardeşinin yanında espriyle karışık söylemesi daha doğru olmaz mıydı? benim ona çıkıştığımı görünce tepki verdi bence asıl. çocuğa çıkışma diye başladı zaten. kimse kusura bakmasın da, 5 yıllık erkek arkadaşıma yeri geldiğinde ne diyeceğimi nasıl konuşacağımı ben bilirim. onun baskın karakteri var aman ben kuzu olayım diyemem.

açtğım başlık belki bazılarına ağır gelmiş olabilir ama bu sonuçta benim bakış açım. bana saygısızlık gibi geldi. bilmiyorum, ben bayanlara bu şekilde çıkışan, kimseye fikrini sormayan ve en iyisini kendinin bildiğini sanan erkekleri son derece itici buluyorum. tekrar söylüyorum, yaptığı jestlerin de farkındaym, elimi cbime sokturmayışının ne kadar ince bir davranış olduğunu biliyorum ve kaç kez teşekkür ettim zaten. ama sırf böyle yaptı diye bana sert çıkıştığında da çok komik bir espri yapmış gibi gülüp geçemezdim. sanırım beni endişelendiren şey daha şimdiden böyle yapıyorsa ilerde beni saymaz mı acaba endişesiydi.

yok anam yok
valla bizlere yaranılmaz
adam abilik yapmış sizede ne var bunda ,
kardeşinin sevgilisinin kartıyla ödeme yapmasını engellemesi bence çok doğru bir hareket,
asıl siz saygısızlık yapmışsınız,
kendinizi mahçup hissetmemek için döndüğünüzde abisi için güzel bi hediye alırdınız teşekkür anlamında ,
ve her iki taraf ta mutlu olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…