Erkek arkadaşım ile uzun süredir beraberiz eski yakın arkadaş müsvettesinin son olayından sonra aramız limoni soğuk.
Kendisi odun değildir içi dışı bir adam gibi adamdır ailem de tanır her şey çok güzeldi birden bozuldu her şey bu güzel rüya bitmesin uyanmak istemiyorum.
Konuştuk iletişim de sorun yok ama bu soğukluk hoşuma gitmiyor.
Nacizane büyüklerimden yasitlarimdan fikir almak istiyorum. Ne yapayım güzel bi sofra hazırlamam iyi mi olur kafam çok dolu ve şapşalım
Güzel bir sofra derken aynı evde mi yaşıyorsunuz ?
Yaş kaç bu arada ?
Alın karşınıza sorun bence. Soguklugun sebebeni
Yok ayrı evler de yaşıyoruz o kısım kolay yapabilirim bunu. Benim 25 erkek arkadaşım 29
Peki soğukluğun sebebini sordunuz mu ?
Erkek arkadaşım ile uzun süredir beraberiz eski yakın arkadaş müsvettesinin son olayından sonra aramız limoni soğuk.
Kendisi odun değildir içi dışı bir adam gibi adamdır ailem de tanır her şey çok güzeldi birden bozuldu her şey bu güzel rüya bitmesin uyanmak istemiyorum.
Konuştuk iletişim de sorun yok ama bu soğukluk hoşuma gitmiyor.
Nacizane büyüklerimden yasitlarimdan fikir almak istiyorum. Ne yapayım güzel bi sofra hazırlamam iyi mi olur kafam çok dolu ve şapşalım
Ruyadan uyan gerceklerle yuzles..
Evet o eski arkadaş müsvettesini belirtmiştim başta ondan dolayı biraz gerilmiş abuk sabuk şeyler düşünme diye biraz kalayladım gerçi ben
Eski konunuz varmıy dı bakındım göremedim
Yani eski arkadaş muhabbetinde ne oldu ki niye gerilsin ?
Konu ne tam anlatılmadan
Yine şık bir masayla sonlandırılmış
Hayırlısı diyeyim bari
Aranız bozuk ve düzeltmek istiyorsunuz? Sofra iyi fikir olabilir. Yetişkin bir kadınsınız. Ancak henüz toy çağlarında bir genç gibi davranıyorsunuz. İlk ilişkiniz mi?
Eski ve başınıza dert açan birileri yüzünden size soğuk davranıyor ve sizde soğuk davranıyor masa mı hazırlasam sofra mı kursam diye soruyorsunuz?
Bence sofra falan fasa fiso. Oturup doğru düzgün sorunları konuşun.
Yok ayrı evler de yaşıyoruz o kısım kolay yapabilirim bunu. Benim 25 erkek arkadaşım 29
oyle herkese abla diyecek yasta da degilmissin.
18 falan sanmistik gorunce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?