ablalarım aramız bozuk bi destek :/

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Erkek arkadaşım ile uzun süredir beraberiz eski yakın arkadaş müsvettesinin son olayından sonra aramız limoni soğuk.

Kendisi odun değildir içi dışı bir adam gibi adamdır ailem de tanır her şey çok güzeldi birden bozuldu her şey bu güzel rüya bitmesin uyanmak istemiyorum.

Konuştuk iletişim de sorun yok ama bu soğukluk hoşuma gitmiyor.

Nacizane büyüklerimden yasitlarimdan fikir almak istiyorum. Ne yapayım güzel bi sofra hazırlamam iyi mi olur kafam çok dolu ve şapşalım

Güzel bir sofra derken aynı evde mi yaşıyorsunuz ?
Yaş kaç bu arada ?

Güzel bir sofra derken aynı evde mi yaşıyorsunuz ?
Yaş kaç bu arada ?

Yok ayrı evler de yaşıyoruz o kısım kolay yapabilirim bunu. Benim 25 erkek arkadaşım 29

Alın karşınıza sorun bence. Soguklugun sebebeni

Aldım karşıma tek tk konuştum sıkıntı ne işe dök dedim. Ama ince bişey var bi duvar hissedebiliyorum bazen durgunlasiyor vs

Peki soğukluğun sebebini sordunuz mu ?

Evet o eski arkadaş müsvettesini belirtmiştim başta ondan dolayı biraz gerilmiş abuk sabuk şeyler düşünme diye biraz kalayladım gerçi ben

Ruyadan uyan gerceklerle yuzles..

Evet o eski arkadaş müsvettesini belirtmiştim başta ondan dolayı biraz gerilmiş abuk sabuk şeyler düşünme diye biraz kalayladım gerçi ben

Eski konunuz varmıy dı bakındım göremedim
Yani eski arkadaş muhabbetinde ne oldu ki niye gerilsin ?

Eski konunuz varmıy dı bakındım göremedim
Yani eski arkadaş muhabbetinde ne oldu ki niye gerilsin ?

Var canım konum eskilere baktığında anlatması uzun sürer burada da şimdi. Eski arkadaş hayat kadınına beter çıktı diyeyim yine bi işler gelmiş başına instagram açılmış adına eski aldattığı çocuk açmış bu instagram. Kendi resimleri dışında bizim ortak gezmelerin vs resimlerini de atmış çocuk bayagi tartışılar iki erkek.

Konu ne tam anlatılmadan
Yine şık bir masayla sonlandırılmış
Hayırlısı diyeyim bari

Konu ne tam anlatılmadan
Yine şık bir masayla sonlandırılmış
Hayırlısı diyeyim bari

Sonlandırılmadı ne yapsam ne etsem diye fikir arıyorum destek daha doğrusu.
Konu uzun sürer diye başka bir arkadasa özetledim bir üstünüzde

Umarım akşam üstü farklı fikirler alabilirim

Aranız bozuk ve düzeltmek istiyorsunuz? Sofra iyi fikir olabilir. Yetişkin bir kadınsınız. Ancak henüz toy çağlarında bir genç gibi davranıyorsunuz. İlk ilişkiniz mi?

Eski ve başınıza dert açan birileri yüzünden size soğuk davranıyor ve sizde soğuk davranıyor masa mı hazırlasam sofra mı kursam diye soruyorsunuz?
Bence sofra falan fasa fiso. Oturup doğru düzgün sorunları konuşun.

Aranız bozuk ve düzeltmek istiyorsunuz? Sofra iyi fikir olabilir. Yetişkin bir kadınsınız. Ancak henüz toy çağlarında bir genç gibi davranıyorsunuz. İlk ilişkiniz mi?

Pardon toyluk neresinde dikkat edeyim ? İlk değil ilişkim sofra ilk gelendi aklima

Konuştuk evet ama arada ince bi duvar var hala sanki hem süpriz vari bişeyler olsun hemde detaylı tekrar konuşayım istediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…