Ablalarim Bakip Fikir Verirseniz Sevinirim

Tekrardan merhaba, bugün tam 5.bağırışı abimin daha demin olani soyleyeyim pek internete girmiyorum bir günde 1 kitap bitirdim bugün,demin survivor izliyordum sonra reklam geldi bir telefonu elime alayım dedim abimin oyunu kasmış bağırdı nazz internetten cik hemenn diye tamam dedim kapattım internetimi annem de yanımdaydı çıktığım halde hala kasiyomus yine bana patladı çıksana internetten diye çıktım zaten dedim yine bağırdı küfürler etti annemin tek dediği de sedat susar mısın oldu yine de bağırmaya devam etti cidden nolucak bu durum bilmiyorum evet annenle kal diyorsunuz ama bütün gün 5-6 defa bu bağrışlara maruz kalmak beni yoruyor

Canım annenin bir şeyler yapması lazım. Sen düzeltemezsin. Abinin psikolojisi iyi değil belli, seni de dinlemez. Psikolojik destek alması gerekiyor. Sana şiddet uygularsa polisi arayacağını vs söyleyebilirsin. Bilemedim :110:
Ben de daha gencim, birkaç yaş büyüğüm senden heveslerini anlıyorum, kısıtlanmak istememeni de anlıyorum ama nezih bi' ortam değilse annen seni korumak için yapıyor bunları. Sen büyüdükçe kurallar da esner. Alkol pek özenilecek bir şey değil, özellikle 21 yaş öncesinde tüketmek beyin fonksiyonları için iyi de değil o yüzden yetişkin olduğunda tüketip tüketmeyeceğine karar verirsin şimdi uzak dur.

Kendi söylüyor zaten çok sinrilenip bağırdığı zaman zamanında senin baban yaptı sıra bende rahat vermicem sana s*ktir git babanla yasa tarzı konuşuyor
Canım babanin ona yaptıkları elbette hoş değil ama bunun cezasını çekecek kişi sen değilsin. Annenin yani başkadır tabiki ama senin annen seni şu durumdan koruyamiyor. Kapını kilitlemene bile izin vermiyormuş. Ve sen saçlarımı yoluyorum diyorsun. Bence o ortamdan uzaklaşıp psikolojik destek alman gerekiyor. Bunu yapamıyorsan da kesinlikle anneni falan dinleme polise şikayet et. Uzaklaştırma çıkart. Eve gelemesin gitsin kazık kadar adam çalışsın kendi başının çaresine baksın.

Canım babanin ona yaptıkları elbette hoş değil ama bunun cezasını çekecek kişi sen değilsin. Annenin yani başkadır tabiki ama senin annen seni şu durumdan koruyamiyor. Kapını kilitlemene bile izin vermiyormuş. Ve sen saçlarımı yoluyorum diyorsun. Bence o ortamdan uzaklaşıp psikolojik destek alman gerekiyor. Bunu yapamıyorsan da kesinlikle anneni falan dinleme polise şikayet et. Uzaklaştırma çıkart. Eve gelemesin gitsin kazık kadar adam çalışsın kendi başının çaresine baksın.
Eğer polise şikayet edersem de annem çok kızar büyük ihtimalle çünkü bugün biraz konuyu açmaya çalıştım nolcak bu durum diye abin kötü biri değil ama biraz sınırlı işte napalim evden mi atayım oğlumu idare edicez diyor ve abimin babası da sinir hastasıymış ona çekmiş napalim dedi

Bir de neredeyse 2 seneye yakın çalışmıyor hiç arkadaşı yok sabah akşam evde 5 de yatıyor 3 te kalkıyor gündüz anca oyun oynuyor oyunda kaybedip bize bağırıyor ben artık napcagimi bilemiyorum sanırım en mantıklısı şu 3 sene derslerime iyice calisip iyi bir basari elde etmek bazi universiteler çok iyi başarı yapan öğrencilere aylık 5000 tlye kadar burs veriyolarmis anca çok çalışıp böyle bir imkan kazanırsam kurtulurum diye düşünüyorum-tabi böyle stresli bir ortamda ne kadar calisabilirsam-

Eğer polise şikayet edersem de annem çok kızar büyük ihtimalle çünkü bugün biraz konuyu açmaya çalıştım nolcak bu durum diye abin kötü biri değil ama biraz sınırlı işte napalim evden mi atayım oğlumu idare edicez diyor ve abimin babası da sinir hastasıymış ona çekmiş napalim dedi
Anneni de anlıyorum o da onun evladı ama seni koruyamiyor. En azından onun psikolojik destek alarak sinirini yatiştirmaya çalışsın bari. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam babamla konuşurdum.
Herşey gönlünce olsun inşallah istediğin yeri kazanıp kurtulursun.

Back
X