Kuzum abinle mecbur kalmadıkça muhattap olmamaya çalış ama soğukta davranma. Anlaşılan zamanında babandan çektiği için şimdi hıncını senden alıyor, söylediklerinden bunu anladım.
Şu aşamada en güvenli yer annenin yanı. Üvey annen de gel annelik yaparım demiş ama İnan annen gibi asla olamaz, şu an beraber yaşamadığınız için uzaktan her şey yapılabilir geliyordur.
Tatil dönemlerinde ve bazı hafta sonlarında babanın yanına gidebilirsin hem kafan dağılır, ama düzenli olarak annenle kalman taraftarıyım.
Giyim ve alkol konusunda heveslerini anlıyorum hepimiz 15 yaşında olduk. İnsan dikkat çekmek isteyebiliyor ama annen belki de çevredeki insanları bildiği için giyim konusunda bazı sınırlamalar getiriyor olabilir. Reşit bir yaşa gelip üniversiteye gittiğin zaman kafan daha oturmuş olur. O zaman giymek ve yapmak istediklerine daha aklı selim karar verebilirsin.
Babanın başka bir yerde içeceğine gel benim yanımda tat demesi yanlış değil ama malesef sana tattırdığı yaş yanlış. Her ne kadar 15 yaşında da olsan kendi kararlarını verebilecek olgunluğa sahip değilsin şu an için birtanem.
Sana tavsiyem derslerine sıkı sıkı çalışıp üniversiteyi ailenden uzak bir şehirde okuman. Hem kafan rahatlar hem ayaklarının üzerinde durmayı öğrenirsin. Sabret güzelim bu günler geçecek.