Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

fakir olabilir sorun yok yazmışsınız ya kömür gibi siyah saçlı birini bulunca fakirliği de sorun olur size

şunu anla ki bu dünyada hiç bir zaman her şey mükemmel olmaz ve olmayacak. çünkü bu dünyanın yaradılış amacı bu değil.

siyah saçlıyı buldun diyelim. hemde beyaz atlı...

iki sene sora saçları beyazlaşmaya başlarsa ne yapacan. boşican mı?

sana tavsiyem beklentilerini teraziye koy. ağır basan tarafı seç.

Seneye seninkilerin beyazlamayacaginin garantisino mi aldın Bee güzel kız :))

fiziksel detaylar arasında saç en son dikkat edilecek yer tatlış Ayrıca hala kır saç moda yani benim eşim geçen saçını açtırıp griye boyattı sen saçında beyaz var diye adamı çirkin yaptınya pess diyorum başka da bişey demiyorum cidden alemsin

Evet fiziken çok güzel aslında yüzü ve fiziği tek saçlarında beyazlar var diye sorun ediyorum sanırım fazla takıntı yapıyorum ama çevremdekiler bir şey der diye de düşünüyorum, doğru değil bu biliyorum ama annem diyor ki mesela bizim aile der ki saçında beyazlar var kim bilir Kaç yaşında yaşlı derler diyor biraz da aklıma bunları annem soktu

bu konu gerçek gibi gelmedi ama takıntınız varsa yol verin gitsin.26 yaş çok toy olacağınız bir yaş değil.sağlıklı bir karar vermeye çalışın.kel olsa neyse yani belki kel olan birini beğenmezsiniz saç takıntınız vardır ama saçında beyaz olmasına kadar takmanız ilginç.sevdiğiniz kişinin dış görüntüsü bu kadar önemli olmamalı.

Valla hayatım yani burnunu gözünü beğenmiyorum desen anlarım da saça da bu kadar takılınmazki Kimin saçının kaç yaşında beyazlayacağının hiç garantisi yok yani sen kömür saçlı biriyle evlensen bi bakmışsın 6 ay sonra beyazlamaya başlamış Boya falan diyosun ama boya da erkeklerde belli oluyo ve komik duruyo bence

Saç falan bahane siz beğenmemişsiniz ısınamamışsınız aşık olabileceğiniz yatağına girebileceğiniz ten uyumu yaşayabileceğiniz biri değil çok ilerlemeden görüşmek istemediğinizi söyleyin yarın öbür gün gelirsiniz buraya ben vajinusmusum (sevip de kendini ilişkide kasıp vajinusmus olanlardan bahsetmiyorum sakın saldırmayın hemen) ten uyumu yok etkilenemiyorum orasını burasını beğenmiyorum şevke gelmiyorum diyeceksiniz çekim önemli adamlara da yazık beğenip sevip de evlenmek içinize sinmesi çok önemli sizi anlıyorum sevdiğiniz adamın yarın öbür gün beyazları çıksa batmaz gözünüze bu adamla evlenseniz hep batacak gözünüze minik bir parantez açayım evli olmasam vallahi merak ettim şu delikanlıyıbeyaz hafif kır saç çok karizmatiktir yaaa uf aşka geldim eşimin de hafif başladı kırlaşmaya hoşuma bile gidiyor yasak elmada Halit var ne karizma saçlar nasıl da hava katıyor adama

Beyaz saç erkekte çok da güzel duruyor bence.
İçinize sinmiyorsa ayrılacaksınız, ne yapsın adamcağız, beyazlamış işte.
Bu kadar saçma bir meseleyi bu derece büyütebiliyorsanız zaten sizin iş olmaz.
Yol yakınken dönmek en güzeli.

Aynen.
Çok karizma bir olay bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…