Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Size bir şey diyeyim mi benim sevgilimin burnu yamuk vallaha bak
Saçında beyaz var
Ama afedersiniz saçında b.k da olsa ona yakışır uyumlu olur bence
Ay iğrençleşicem ama yani kusmuk olsaydı eğer şunu o kusmuğu yutmak isterdim içimde dursun diye(fazla iğrenç dkdkkd )

ne tiksinirim ne başka bir şey....
Ha akıl istemişsiniz de bu konuya akıl verirsem eğer diğer konulara haksızlık etmiş olurum....

naçizane aşık bir insanın kayrşısındaki birini nasıl gördüğünü anlattım...

E zaten bakan bir daha bakıyormuş hahaha evlenemicem diye korkmanız garip eee baktırırsınız talipler çıkar

ha bu arada yaşlanmayan Bildiğim iki kişi var
Benjamin button ve ajda pekkan bir de hakan peker
seçenekler açık bence ajda pekkan amaa

İçine sinmeyen bir evliliği (ne sebeple olursa olsun, saçma da olsa sebebin) yapma. Ne kendini ne de karşı tarafı yakma. Ama kafama takılan şu, 3 ayda beyazlamadığını varsayarsak çocuğun saçlarının neden içine sinmediğini halde bu ilişkiye başladın?

Konu sahibi sevgilim dememiş ki bu kadar üstüne gidecek bir şey yok.
Size gelince daha çok yenisiniz ya biraz zaman tanıyıp gidişata bakacaksınız yada ayrılacaksınız daha fazla umut vermeden belliki içiniz bir şekilde almamış. Olumluda bakıyor gibi hissetseniz de sevgi oluşmamış. Ben içinizin almadığı kanaatindeyim ayrılmaniz daha hayırlı olur tabi siz bilirsiniz. Ve en doğal hakkınız içinizin bir şekilde almadığı insanla evlenmek istemediğiniz. Ayrıca bu konuyu da es geçip eş adayının sizi makyajınız konusunda darlaması hoş değil onunda bazı kriterleri olduğu kesin hem zaten evlilik düşünmek için 3 ay çok kısa bir zaman dilimi. Konunun en iç sorusu bence evlenebilecek kadar sevmeyişiniz içiniz almamış bir şekilde. Birisi ile tanistigimizda ilk önce çekim, hoşlanma, diye başlar maalesef önce karaktere bakan görmedim ben daha sonra karakter konuşma tarzı kültürü davranışları v.s gelir. Olmadıysa olmadı kaybedeceginiz bir şey yok bence.

Benim saçlarım da son 2 senedir beyazlanma var.
Sıkıntılı dönemler v.s
Eşime ilk beyazlarım varrr diye koştuğumda,
Beyaz saçlarımı öpmüştü.

Eşiminde göz çevresinde kırışık olmuş birazcık.
Bende kırışık yerinden öptüm.
Sevgi varsa,heryer çiçek bahçesidir.
Sevgi yoksa herşey sevmemeye sebeptir.

Sizin içinize zaten sevgisi tam yerleşmemiş. Eğer yerleşmiş olsa göze gelmez o saçlar. Bence kendinizede, o kişiyede yapmayın. O kadar önemliyse sizin için çok sürmez zaten boşu boşuna o üzüntüyü çekmeyin şimdiden bitirin. Ayrıca evde kalmış gibi düşünmeyin ne derler “elde koca çok”

Neden saçların beyazlamış arkadaş...
Takıntı hastalığının başı bu sanırım. İlk basta böyle basit başkaları tarafından önemsiz şeyler takılır..

Sevmiyorsunuz . Eger sevseydiniz o beyazliklar karizmatik bile gelirdi size . Adama bir iyilik yapın ve ayrılın ısınamadım diyebilirsiniz saçını söylemek istemiyorum demissiniz ya. Birde aileniz niye korkuyor ki evde kalacaksınız diye bir bakan bir daha bakıyormuş mesleğinizde varmış. Gerçekten severseniz değil saçında beyaz gözleri kırmızı bile olsa umrunuzda olmazdı.

Arkadaşım saçın ne önemi var siyah saçlı biriyle evlenirsen bu seferde seni döver söver daha mı iyi olur kalp güzelliğine bak ne olmuş yani saçları beyazladıysa seninki hiç beyazlamayacak mı sanıyorsun yaşla ilgisi yok bu işin annemi kaybettiğinde 24 yaşındaydım 1 tel beyaz saçım yoktu ama bir gecede saçımın beyazlığını bilirim hiç bir şeyin garantisi yok güzelliğine güvenme bir sivilce yeter malına güvenme bir kıvılcım yeter.

Kız alemsin Saçlarında beyazlar olmasın ha :)

Neyse de, içine sinmiyorsa çok fazla eveleyip gevelemeden söyle yani. Korkma karşındaki adam sen ayrıldın diyerek kendini dağlara taşlara vurmayacak. Zaten ilişkinin başındaymışsınız...

Sizin adınıza üzüldüm. Bunu eleştirmek ya da diğer yorumlar gibi yerden yere vurmak için söylemiyorum. Annem söyleyince daha çok gözüme battı demişsiniz. Demek ki ikinizde öncelikle başkalarının düşüncelerine önem vererek yaşıyorsunuz ki bu sadece evlilikte değil her anlamda sıkıntı. Emin olun eğitim durumları ya da maddi durumların denkliği bu bahsettiğinden çok daha önemli. Eşimin de evlenirken saçları beyazdı aramızda 6 yaş da var. Babaannem dışında kimse görmedi bile hatta düğünden sonra bizimle ilgili yapılan tek yorum ne güler yüzlü damatmış oldu. Kimse yanında nasıl duruyor falan demedi ve dememeli. Yüz saç kaş göz boy pos bunlar önemli ama evlilik içinde bunlar kriter olmamalı. Haa sen ilk gördüğün gibi deseydin sonuna kadar hak verirdim ama sen birbirinizi tanımaya fırsat vermişsin bana göre dış görünüş eleştirisi burada bitmiştir. Yorumlar acımasız fazla takılma ama ciddiye de al yaşın küçük değil ama evlilik için geç de değil

bence öncelikle kendinize karşı aşırı özgüven var ama bazen özgüvenin aşırısı başka bi boyuta girdiği için kendinize zarar verirsiniz.. şöyle bir zarardan bahsediyorum, karşısınızdakinin eksiğini görüp kendinizi sürekli kusursuz hissetmeniz sizin ilişki yaşamamanıza neden olur.. buda kalbinizin yorulmasına sebeb olur...
iyi düzgün birisi, beni seviyor, bende aşırı yoğun olmasada bişeyler hissediyorum diyorsunuz ama saçı irsi olarak beyaz diyorsunuz ha bunun yanına maddi durumu ekliyorsunuz ama önemli değil yazmışsınız.. bence burdaki asıl sorun maddi durumunun iyi olmaması lütfen kırılmayın ama gerçek bu..
mesela evlendiğinizi düşünün, 29 yaşında bir erkekle evlendiz ve 1 yıl sonra saçları beyazladı ne yapacaksınız boşayacakmısınız ? bence kalbin rengi önemli saçın rengi değil.. acilen bir psikolojik destek alın bence siz.. bide çocuktan ayrılın.. gerçekten iyi biriyse sizden daha iyilerini hakediyordur

konu sahıbı cok komıksınız ya ben olsam sıze okadar gulerdım okadar gulerdımkı kesınlıkle ayrılmalıyız derdım adama aynen boyle anlatın bu sekılde dumduz bılsın ve ayrılsın.

yaklasık bır 150 yıl da evlenmeyı dusunmeyın bence

Adam yakışıklı olup ta ahlakı kötü olsa evliliğin zehir olsa daha mı iyi bence bunlara takılmayın gönlü güzelse ona bakın benim eşimdede saç yok ama yüreği güzel çok seviyorum onu o yüzden takılmayın böyle şeylere emin olun evlendikten sonra bunların hiç önemi yok evde huzur mutluluktan başka

Ben mesela gençken boysuz ve esmer erkeklerden hiç beğenmezdim, ve evlendiğim uzunboylu ve kumral bunlar bilinçaltı istenilen
Vücut ve akıl bunu istiyorsa sende istediğini bilip alacaksın
Herkes arkadasa ters cevap yazmis ama olabilir yani bu tarz düşünceler. Ben de az daha toyken ilk gorunce tipe bakardim.
Hatta bi tanistirdiklari çocuğun dislerini begenmeyince kibarca "evlenmek istemiyorum" diyerek reddetmistim.
Ha yas 30'a geldiginde hic görmediğim birini muhabbetinden dolayi cok sevdim, ilk görüşmeye giderken "sisman obez ne bileyim tipsiz biri bile olsa kabulumdur sohbetini seviyorum, karakteri düzgün" diye düşünmüştüm. Benimki de sizinkine zıt bir örnek oldu ama herkes farkli tabii ☺

Eşimin yaşı 28 onunda saçında beyazlar var çok değil az da değil ama belki 30unda çok olabilir ırsi çünkü. Dünyada tanıdığım en iyi adam. Bayılıyorum o beyazlara da. Hatta keşke daha beyazlasa ne kadar karizmatik geliyo inanamazsın. Senin derdin beyazları değil bence zaten sevmiyosun. Sevince her şeyi aşırı güzel geliyo. Ondan dolayı devam edip adamın hayatını yakma. Sevmediğin biriyle beraber olup kendi hayatını da mahvetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…