Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Bir insanı seveceksen tam seveceksin. Saçındaki her beyaz teli yaşanmışlığını yaşlanmışlığını seveceksin. Siyahıyla beyazıyla her tel saçına hayran olacaksın.
İlişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğine sen karar vereceksin biz ne diyelim 🤷🏻‍♀️

Evlenme erginligi yaşla kazanılmıştır bence.
Ve sizin için 26 yaş evlenme erginligi için çok erken görünüyor.

Böyle bir sorunu kafaniza takıniyorsaniz, kim bilir evlilikteki inişli çıkışlı yollarda ne yaparsınız.

Benim eşim de ırsi olarak 17 yaşında başlamış beyazlık ve şu an baya kır saçlı. Evlenirken aklıma hiç gelmedi bu detay.

Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Gözünün üstünde kas var misali .. üzülüyorum böyle insanlar için

Saç sadece. Yani ne önemi var. Bence hiç takmaya değecek bir sorun değil. Ama sizin için çok önemli galiba. Sizin kararınız önemli tabiki ama Bu kadar dış görünüşe takıntılı olmayın . Bu adamla olmasanız bile hayatınız boyunca sorun çıkartır böyle yaşamak. Vazgeçmeye çalışın bu huyunuzdan. Hepimizin saçı sonunda bembeyaz olacak zaten. 29 yaş zaten çocuk yaşı değil. Beyazların çok olması bile normal aslında. Şimdi olmasa 5 yıl sonra olacak. Olmadı 10 yıl sonra Olacak. Hepimize olacak.

Yani şimdi evlenene kadar herkes seçme hakka sahip. Bence siz bu adamı bırakın. Inanın düşündüklerinizi dile getirseniz sizinle zaten evlenmek istemez. Cünkü belli bir yaştan sonra insan dış görünüşten cok akıla bakar. Sonuçta biz nasil çocuklarımızın babasını aynı zamanda seçmiş oluyorsak, onlarda gelecek cocuklarinin annesini de seçmiş oluyor. Sahsen vizyonsuz bir eş ve baba adayı istemezdim.

Bir bakmışsın seneye,saclarina aklar düşmüş,o bir bakanın bir daha baktığı guzellegine gölge düşmüş. Adamın biri gelmiş seni bunlardan sebep reddetmiş. Yaşadığını yaşamadan öldürmez Allah,unutma.Adamin elinde olsa neyse,disini fircalamiyor dersin anlarım,saçları yağlı derdin anlarimda bu çok saçma.

Yazdıklarımda da belirttim görünüşe biraz önem veriyorum diye tamam karakter gerçekten önemli hatta ilk sırada o gelir ama sonuçta bu da önemli bana göre elimde değil ne yapabilirim..

Görünüşünü beğenmediğin erkeğin hanımı olamazsın biliyorsun bu işin ucunda Cinsellik var senin öncülüğün görüntü o zaman bu çocuktan ayrıl
Fazla sürdürme görüşmeyi, dürüst bir kadınsan gerekeni yaparsın sanırım, birde olmazsa olmazların listesinde senin açında neler var

Back
X