Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...