- 20 Ekim 2019
- 38
- -5
- 8
- Konu Sahibi birgaripogretmen
Ben 26 yaşındayım ama görüntüm 20 yaşında gibi tamam belki de sizin dediğiniz gibi evlenecek olgunluğa sahip değilim diyelim bu kadar kötü bir şey mi söyledim ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Hayır sadece görünüşe takılıyorum aslında başlar da ben de takmıyordum ama annem bi kaç kere dile getirdi saçlarında beyazlar var yanında yaşlı durur mu acaba falan diye ya da işte bizimkiler saçı beyazmış gibi laflar edebilir diye dediğinden beri fazla takmaya başladım.
Siz bu düşünce yapısı ile bence evlenmeyin.Kesinlikle evlilik ve evliliğe karar vermek böyle bir şey değil.Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Ne acelen var?Bence sen evlenme.Sevince saçtakı beyaz yada başka hiç bir sey onemlı olmuyor.Sen o çocugu sevmıosun.Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Ben zaten adamın yüzüne de böyle bir şey söyleyemem ki kırmamak için sanki adamın fiziken her şeyi kusursuz da tek saçına takılmışım gibi anlaşılıyor öyle değil tabi ki bu şey küçük olabilir ama bana göre kafaya takılacak bir şey demekki.Ben de şaşırdım açıkçası. Hani adamı asağilar bir üslupla yazsanız anlarım da dış görünüş de önemli ha kimi beyaz saça takmaz boya takar, kimi başka bir şeye takılır. Ama normal yani. Her şey karakterin iyi olmasıyla bitmiyor ki hayatın gerçeği bu.
Tanıştığınız da görmediniz mi saçlarını, daha üç ay olmuş. Üç ayda adamın saçına aklar mı düşürdünüz yoksaYazdıklarımda da belirttim görünüşe biraz önem veriyorum diye tamam karakter gerçekten önemli hatta ilk sırada o gelir ama sonuçta bu da önemli bana göre elimde değil ne yapabilirim..
Bi kalabalıkta uzaktan gördük birbirimizi beğendik uzaktan olduğu için fark etmedim ve o günden aylar sonra buluştuk biz o zaman fark ettim.Tanıştığınız da görmediniz mi saçlarını, daha üç ay olmuş. Üç ayda adamın saçına aklar mı düşürdünüz yoksa
Görünüşe bu kadar önem veren biri öyle biriyle ilişkiye başlamazdı.
Aranızdaki eğitim farkını ve maddi farklılıkları göz ardı edip saçına takılıyorsanız aldığınız eğitim pek de bir işe yaramamış sanki. Neyin doğru neyin yanlış olduğuyla ilgili mantıklı bir çıkarım yapamıyorsunuz. Beyaz saçtan daha büyük bir sorunlar var bilmem farkında mısınız?Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Burda haklı olabilirsiniz annem de etkiledi beni önceden bu kadar takmıyordum, ilerde utanacak mı damadından acaba diye düşündüm ben de.Saçı öyle olunca yaşlı mı duruyormuş yanında. Annen de bir tuhaf
Eşimin de lise de beyazlamaya başlamış. Şimdi 32 yaşında ve kır saçlı. Bence çok karizmatik. İlk gördüğüm anda bayılmıştım saçlarına. Üstler hafif uzun. 3-4 parmak kadar. Önde bir tutam var beyaz. Geriye atıyor yana doğruEmekli olunca tamamen uzatacakmış
Çoğunluğa katılıyorum. Bence sevmiyorsun. Evlensen annen damadından utanacak saçı beyaz diye. Bizimkiler laf edecek ne demek yani. Ne ayıp. Yedi senedir hayatımda eşim. Bir kişi bile saçına laf etmedi. Bak bir kişi diyorum. Nasıl bir çevreniz varsa...
Siz de şunu anlamıyorsunuz fiziken olan şeyler farklı ruhen olan şeyler farklı ikisinin ayrımını yapmanızı diliyorum.Aranızdaki eğitim farkını ve maddi farklılıkları göz ardı edip saçına takılıyorsanız aldığınız eğitim pek de bir işe yaramamış sanki. Neyin doğru neyin yanlış olduğuyla ilgili mantıklı bir çıkarım yapamıyorsunuz. Beyaz saçtan daha büyük bir sorunlar var bilmem farkında mısınız?
Ne yaptım ben şimdi bu yazdığınızı hak edecek? adama hakaret mi ettim kötü bir şey mi dedim sadece kafama takıyorum dedim bence fazla ön yargılısınız.Yazık ... Lütfen evlenmeyin bu aday için değil genel olarak evlenip kimseyi üzmeyin . tek başınıza yaşayın kendini beğenmişlik ve bencilliğinizi .
Ayrılın, bunun çözümü yok. Gerçekten sevgi olsa bunu takmazdınız.Bi kalabalıkta uzaktan gördük birbirimizi beğendik uzaktan olduğu için fark etmedim ve o günden aylar sonra buluştuk biz o zaman fark ettim.
Sevgili değiliz bunu belirteyim sadece evlillik amacıyla görüşen iki kişiyiz sadece.Neden sevgili oldunuz o halde.
3 ay önce yokmuydu beyazları bi bakıp bidaha dönüp bakanlardan birini seçin o zaman adama yazık
Ne yaptım ben şimdi bu yazdığınızı hak edecek? adama hakaret mi ettim kötü bir şey mi dedim sadece kafama takıyorum dedim bence fazla ön yargılısınız.