Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Sonuçta ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım sanki fiziken adamın her şeyi kusursuz mu değil zaten ama ben saç detayına takıldım olamaz mı ama bu sebepten görüşmeyi kesmeye de vicdanım el vermedi sormak istedim benden daha tecrübeli insanlar var diye çünkü ben ilk defa biriyle ciddi anlamda görüşüyorum ben yaşını göstermeyen, bakımlı güzel biriyim belki de bu yüzden takıldım küçük ama önemsiz bi detay olsa da.

Bu aynada senin gördüğün. Bakımlı olmak ayrı ama güzellik görecelidir. Adam belki kalın dudak seviyor ama seninki incedir. Belki sarı saç seviyordur seninki kumraldır. Problem ediyorsan ayrıl. Ayrılmayacaksan da ama problem ama takıldım ama annem deme. Gerçekten çocukça.

Sen diğer konulara odaklan. Daha büyük sorunlar var bence aranızda. Belli ki ciddi anlamda aşk ve sevgi yok.

Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Olamaz, o zaman sevgi yoktur ortada. Birbirlerini beğenip evleniyorlar, sonra bir kaza oluyor, yanıyor vs. O durumda ki insanların eşleri onları artık görüntüsü değişti diye bırakıyor mu? Bırakıyorsa zaten sadece görüntüsü için evlenmiş demektir.
Sizin başınıza bir şey gelmeyeceğine garanti var mı? Diyelim ki çok sevdiniz birini, o da sevdi, sonra size bir şey olsa, o kişi de görünüş benim için önemli dese sizi terketse ne hissedersiniz?

Bu aynada senin gördüğün. Bakımlı olmak ayrı ama güzellik görecelidir. Adam belki kalın dudak seviyor ama seninki incedir. Belki sarı saç seviyordur seninki kumraldır. Problem ediyorsan ayrıl. Ayrılmayacaksan da ama problem ama takıldım ama annem deme. Gerçekten çocukça.

Sen diğer konulara odaklan. Daha büyük sorunlar var bence aranızda. Belli ki ciddi anlamda aşk ve sevgi yok.
Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?

Yani sorun 3 ayda evlilik muhabbetlerine atlamış olman değil de, sevgilinin saçındaki beyazlara takılman mı? Pes.....

Olamaz, o zaman sevgi yoktur ortada. Birbirlerini beğenip evleniyorlar, sonra bir kaza oluyor, yanıyor vs. O durumda ki insanların eşleri onları artık görüntüsü değişti diye bırakıyor mu? Bırakıyorsa zaten sadece görüntüsü için evlenmiş demektir.
Sizin başınıza bir şey gelmeyeceğine garanti var mı? Diyelim ki çok sevdiniz birini, o da sevdi, sonra size bir şey olsa, o kişi de görünüş benim için önemli dese sizi terketse ne hissedersiniz?
Ben zaten yüzüne öyle bir şey söyleyip ayrılamam, zaten bu sebepten ayrılmaya da içim el vermiyor rahatsız oluyorum ama içime sinmiyor napmalıyım diye düşünüyorum sadece.

Ben herkes gibi size tepki göstermeyeceğim. Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz bariz belli. İstediğiniz kadar az uz bi şeyler hissediyorum diyin ya da ilerde bu kişiye aşık olacağım seveceğim diyin. Şu an olmadığı gibi bundan sonra da sevmeyeceksiniz. Sevgi de aşk da sonraya ötelenebilecek veya sizin insiyatifinizle oluşabilecek bir his değil çünkü. O yüzden karşıdaki kişiyi de oyalayıp daha fazla sürdürerek ümit vermeden ayrılmanız en doğrusu olacaktır. Çirkin dahi olsa içinizin ısınacağı, sohbetinden muhabbetinden hoşnut olacağınız kişiyle birlikte olmanız daha doğru olur diye düşünüyorum.

Yani sorun 3 ayda evlilik muhabbetlerine atlamış olman değil de, sevgilinin saçındaki beyazlara takılman mı? Pes.....
Sevgili değiliz, en başından beri evlenmek maksadıyla birbirini tanımaya çalışan iki genciz ama o bu süreçte bana çok aşık oldu benim de ona karşı duygularım var ama onun kadar yoğun değil sebebi de böyle şeyler.

Ben zaten yüzüne öyle bir şey söyleyip ayrılamam, zaten bu sebepten ayrılmaya da içim el vermiyor rahatsız oluyorum ama içime sinmiyor napmalıyım diye düşünüyorum sadece.
İçinize sinmeyen biriyle evlenmeyin, ona da kendinize de yazık etmeyin.
Anlaşamıyoruz, ısınamadım bir türlü deyin ayrılın.

Sevgili değiliz, en başından beri evlenmek maksadıyla birbirini tanımaya çalışan iki genciz ama o bu süreçte bana çok aşık oldu benim de ona karşı duygularım var ama onun kadar yoğun değil sebebi de böyle şeyler.

Hmm.. o zaman bir süre sonra sen de gerçekten seversen dış görünüşe takılacağını düşünmüyorum.

Bugün çok sağlıklı yakışıklı beyaz saçı olmayan biri karşınıza çıkabilir peki yarının garantisi varmı kaza getirip bi uzvunu kaybedebilir kör olsa eşinizden vaz mı geçeceksiniz yada şöyle diyelim siz böyle güzelsiniz ya ama yarın başına bi iş geldi sakat kaldınız eşiniz sizi sırf görüntüden dolayı sizi terk etse ne hissedersiniz

Ben herkes gibi size tepki göstermeyeceğim. Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz bariz belli. İstediğiniz kadar az uz bi şeyler hissediyorum diyin ya da ilerde bu kişiye aşık olacağım seveceğim diyin. Şu an olmadığı gibi bundan sonra da sevmeyeceksiniz. Sevgi de aşk da sonraya ötelenebilecek veya sizin insiyatifinizle oluşabilecek bir his değil çünkü. O yüzden karşıdaki kişiyi de oyalayıp daha fazla sürdürerek ümit vermeden ayrılmanız en doğrusu olacaktır. Çirkin dahi olsa içinizin ısınacağı, sohbetinden muhabbetinden hoşnut olacağınız kişiyle birlikte olmanız daha doğru olur diye düşünüyorum.
Zaten içim ısınıyor, muhabbetimiz her şeyimiz uyuyor birbirine çok iyi anlaşıyoruz hayata bakışımız falan aynı, eğitimsel ve maddi farklılıklarını bu yüzden görmezden gelip sorun etmiyorum ama böyle ufak bir şeye takılıyorum.

K
Yok tam dediğiniz gibi dudağım kalın, saçım da sarı bebek yüzlüyüm acaba ben öyle olmasam adam beni ilk gördüğünde beğenir miydi peki belki o da şekilciyse?
Kusura bakmayın ama çok kibirli birisiniz. Ne sarışın güzel kadınlar var evlenince esmer kadınlarla vs aldatılan. Bunun bir önemi yok yani. Ayrıca madem bu kadar dış görünüşe takıksınız adamın beyaz saçlı olduğunu görünce beğenmediğiniz için görüşmeyi kesseydiniz ama hem evlilik görüşmesi yapıp hem de bu takıntıyla yaşamak çok saçma. Adamı sevmiyorsunuz evlenmeyin bence.

Zaten içim ısınıyor, muhabbetimiz her şeyimiz uyuyor birbirine çok iyi anlaşıyoruz hayata bakışımız falan aynı, eğitimsel ve maddi farklılıklarını bu yüzden görmezden gelip sorun etmiyorum ama böyle ufak bir şeye takılıyorum.
Benim kocamın da göbeği vardı :D Sohbeti, muhabbeti, şakaları beni çok güldürürdü. 4 yıl gezdik tozduk eğlendik sonra da evlendik şimdi hem göbeği var hem saçları beyazladı ama ben sallamıyorum. Ve ben senden bile daha takıntılıyım aslında. İnanılmaz ayrıntılara takılırım. Ama o hiç gözüme batmıyor yeter ki başımda dursun Allah yokluğunu göstermesin diyorum. Sen de öyle ol yapamıyorsan da biraz zaman iste ayrı kal. Bir düşün onsuz yapabilirmisin yapamazmısın. Ona göre kararını ver.

Ben sarışın insanlardan pek hoşlanmam. Şekilcilik değil ama bana soğuk gelirler ve negatif enerji alırım. Sarışın biriyle evlenmezdim. Elbette kriterlerimiz olur. Beğenip beğenmediğimiz şeyler. Ama buna sen karar ver. Annen veya çevre değil. Bin kişide gelse eşin beyaz saçlı dese düşüncem değişmez. Ben çok karizmatik buluyorum.

Sen aşık değilsin. Sadece hoşlanıyorsun. Ve sadece hoşlanarak yapılan evlilikte her şey sorun olur zamanla.

Hanımefendi örnek vermiş orada :KK70:
Herkes kalın dudak sarı saç mı seviyor sanki?
Bu nasıl bakış açısı?

Daha 3 aydır görüştüğünüz adam bu. Beğenmediyseniz neden 3 ay görüştünüz onu hiç anlamadım.
İnsan birini beğenirse tanımak için zaman harcar.
Sonra bakar, eğitimine bakar, karakterine bakar, hayata bakışına bakar. Konuşur, anlatır, dinler; kendini tanıtmaya ve karşıdakini tanımaya çalışır.
Ortak noktalar çoğaldıkça hisler daha da yoğunlaşır.
Gün gelir "ben ömrümü bu insanla geçirmeliyim, çocuk yapacaksam bununla yapmalıyım" dersiniz ve evlenirsiniz.
Beğendiğiniz ve anlaştığınız, uyumlu olduğunuz insanla evlenmiş olursunuz.

Sizin formül ise şu:
Yaşım gelsin ✔
Aday bul ✔
Evlen ✔
Not: Saçı beyaz değilse.

Böyle koca mı bakılır, böyle evlilik mi yapılır?

Bir insanın kriteri nasıl eğitimden önce beyaz saç olabilir? Ve o kişinin annesi nasıl eğitimden, karakterden önce saçı sorun edebilir?
Sonra da "herkes niye tepki veriyor" diyorsunuz.

Evlenmeyin cidden. Herkes evlenecek diye birsey yok. Siz olgun degilsiniz.

Ayrica mezarliklar kendini vazgecilmez insanlarla dolu.

O kalin guzel dudaklariniz bedeniniz yok olup gidecek bir gun.

Siz de sararip solacaksiniz zamani geldiginde, sizden daha guzeli daha basarilisi mutlaka var. O zaman evlendiginiz erkek sizi aldatsa hosunuza gider mi ?

Ögretmen oldugunuz icin uzuldum. Cocuklar kimlere emanet.

Back
X