24 yaşındayım Nişanlım 28 Yaşında Birbirimizi seviyoruz fakat bi derdimiz var Nişanlım Bu konu için evlenmek bile istemio Evi geçindirermem diye. 7,5 - 8 Sene'nin birikimi olan 85.000 tl yi değerlendirmek istiyoruz fakat aklımıza hiçbirşey gelmiyo ablalarım ne iş kurabiliriz çevrenizde sorup soruşturursanız sevinirim Allah razı olsun..
ablalarım demesen iyiydi :)
nişanlın ne iş yapıyor?
birikim olarak 85000 kenara atabilen biri evi de geçindirebilir
sen çalışmıyor musun
85.000 tl parası var ve çalıştığı işi bırakcak kendi iş kurmak istiyor..Niye gecindiremiyorsunuz, düzenli geliriniz yok mu?
85.000 tl parası var ve çalıştığı işi bırakcak kendi iş kurmak istiyor..
valla üşenmedim hesapladım.ortalama bı maaş 2000 desek,85000/2000:42,5 ay eder.buda 3.5 sene ediyor canım.24 yaşındayım Nişanlım 28 Yaşında Birbirimizi seviyoruz fakat bi derdimiz var Nişanlım Bu konu için evlenmek bile istemio Evi geçindirermem diye. 7,5 - 8 Sene'nin birikimi olan 85.000 tl yi değerlendirmek istiyoruz fakat aklımıza hiçbirşey gelmiyo ablalarım ne iş kurabiliriz çevrenizde sorup soruşturursanız sevinirim Allah razı olsun..
Abla Nişanlım,Otobüs muaviniydi ister istemez bu işi bırakcak , Nişanlım Çalışmama izin vermiyor..
:)Ablalarim deyince 15-16 yaşındayım diyecek sandım.
Kız benden 4 yaş buyuksun ne ablası..
24 yaşındayım Nişanlım 28 Yaşında Birbirimizi seviyoruz fakat bi derdimiz var Nişanlım Bu konu için evlenmek bile istemio Evi geçindirermem diye. 7,5 - 8 Sene'nin birikimi olan 85.000 tl yi değerlendirmek istiyoruz fakat aklımıza hiçbirşey gelmiyo ablalarım ne iş kurabiliriz çevrenizde sorup soruşturursanız sevinirim Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?