Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

KIRIK_KALP90

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
150
25
13
31
Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?

Pislik acaba bende mi boyke fesat olurum ki yaa eltim yokta suan olursa insaallah kötu bi elti olmam..

Unutamiyorsaniz annenize yapilano sizde ayni onun yaptogi gibi bi kavga ciksrin ve omzundan ittirin

Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Anneniz üzerine mi yürümüş eltinizin, eltinizin kendini korumak için mi annenizi bağrına vurmuş ittirmiş? Yoksa anneniz sakin bi dille kızım neden böyle yapıyorsun dediğin de mi bu tepkiyi vermiş?
Eltinizin ortada kendini belli etmiş düğün günü ne derse desin hiç konuşup cevap dahi vermeyecektiniz.

Sa
Anneniz üzerine mi yürümüş eltinizin, eltinizin kendini korumak için mi annenizi bağrına vurmuş ittirmiş? Yoksa anneniz sakin bi dille kızım neden böyle yapıyorsun dediğin de mi bu tepkiyi vermiş?
Eltinizin ortada kendini belli etmiş düğün günü ne derse desin hiç konuşup cevap dahi vermeyecektiniz.
Sakin sakin sormuş eltim şiddet uygulamış teyzem de onu ittirmiş anneme öyle yapınca terbiyesiz diye bağırmış

Memlekete gidince birşeyler yapmam lazım
Çünkü ne olursa olsun evlilikte kendi tarafina yapılan sey affedilmiyor kendimden biliyorum ne ladar umutmus gibi yapsamda unutulmuyor böyleleri ömür boyu unutamiycan şeyler yasatiyolsr herkes alttan alip kendine ceki düzen verse..

Bizimde kina gününe kadar hersey o ladar iyiydi ki Güle oynaya kuaför vs gecirdik düğün günü gorumcelerim kuafor parasini vermiycez dedi sonra olanlar oldu iste :(

Eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş cümlesine kadar hanımefendi çizgini bozma bırak çatlasın diyecektim. Ama benim anneme o hareketi yapacak insanı laflarımla rezil ederim yetmedi üzerine de bir güzel döverim anladığı dilden konuşmak gerekiyor bazen. Ama o an yapacaktınız bunu 5 ay geçmiş üzerinden

Kadının fiili yaptığı bir şey yokmus. Kına gecesinde mesela bir şey yapmamış siz kendiniz bile sadece kötü kötü baktı diyorsunuz baksin dursun. Kendi dugununuzu de kendiniz mahvetmissiniz kusura bakmayın. Siz de az değilmissiniz hani.
Kesinlikle katılıyorum. Eltisi alttan alttan ayarı vermiş, konu sahibi de kendini tutamamış. Kendini tutsa hıhı diyip geçse böyle olmazdı belki.

Kesinlikle katılıyorum. Eltisi alttan alttan ayarı vermiş, konu sahibi de kendini tutamamış. Kendini tutsa hıhı diyip geçse böyle olmazdı belki.
Aynen kimsenin görmediği şeyi gidip düğünde bağırarak söylemek çok yanlış . Ki düğün kendi düğünü yani. Bu kadar takmaya gerek yok hehe diyip geçilmeli bence. Ya da çok laf etmek istiyorsa laf söyleyip geçsin ne bileyim

Bana düğün gerginliği ile abartmışsınız gibi geldi

Gelin ortadan kaybolmuş ona da bul vs demişlerdir o da neredesin sen demiş

Sesin tonunu yüksekliğini ayarlayamamış olabilir ama telaşlı ortamda bu laf büyütülmemeli ama siz zaten kadına bilendiğiniz için patlamışsınız

Yine anneniz gidip hesap sormuş annen ve teyzen varmış

Belki başkaları da

Bence çok da kibarca sormamıştır annen de o gerginlik ile

Bunun üzerine de elti ittirmiş vs

Çözüm bu aşamadan sonra onunla muhatap olmamak ama hergün de bu geçmişte kalan olayı düşünmemek

Bir de kızın gebeliği nikahı düğünü bizi de sizi de ilgilendirmez

Bence eltinize en iyi ders ona karşılık vermemek olur. Siz gülün eğlenin çatlasın kudursun.. Gezmeler tozmalar.. Hepsini yapın kıskansın .. Sonunda kötü olan kendisi olacaktır bunu unutmayın..

Back
X