ablalarim lütfen yardımcı olun bana

teskkur ederim allah razı olsun. Beni anladığınız için...

ah canım, eğer istediğin şehir benim memleketimdeyse seve seve destek olurum sana.

dip not; herkes aynı şeyi söylüyor bak, önce okulunu bitir, iş hayatına başlayınca okula hayatta dönemezsin bi daha.
henüz bir karar vermedim istanbul diye düşündüm ilk ama sonra büyük şehir ezilmekten korktum o yüzden iş olanağı yuksek gençlerin şehri eskişehir diye düşündüm.Universitesi olduğundan genç nesil fazla daha önce gitmiştim.Bi ihtimal daha var antalya olabilir.Ama dediğim gibi henüz karar vermedim.

branşım matematik.Evet özel ders vermek istiyorum gidecegim şehirde.Okulu dondurmak maddiyatimi bi ise girip düzenledikten sonra yaşadığım yeni şehire kaydımı alıp devam etmek isterim.Ama şu durumda diş sıkılacak bi durum gerçekten kalmadı.2 yil sonra mezun olurum derslerime odaklansam ama babam bu sene mezun olmazsan herşeyini alıp eve götürcem seni dedi gidip evlendirir hayatımı iyice kararmasın istiyorum

dediğim gibi diğer yorumlara cevap verirken okulu birakmamin nedenini yazdım
Okulu dondurup daha sonra maddi gücümu kazandıktan sonra yeni bulunduğum şehre kaydımı aldırıp devam etmek isterim eğer bu sene mezun olmasam babam olacak adam gelip beni eve hapsedicek sonra da tanımadığım biriyle evlendircek ben hayatımı kurtarmak istiyorum sene sonuna kadar oturup dayak yemek istemiyorum salak oldum iyice psikolojim bozulacak diye korkuyorum dertlesecek kimsem yok allah yardımcım olsun

Kuzucum ben senin ablan sayılırım. Kafandaki plan sana müthiş geliyor olabilir ama inan bana geçerliliği olmaz. Okulu bitiremedin diye evlendirmeye kalkacak adam sen başka şehire gitsen gelip seni bulmaz mı sence? Branşın da çok güzel kendine 3, 4 öğrenci bulsan çok güzel geçinirsin. Ben de matematik dersi verdim üniversite boyunca. Bununla ilgili siteler var onlara kaydol, etüt merkezlerine de başvurabilirsin sonrasında oradan da özel ders öğrencilerin olur. Her şeyi çöpe atıp bilinmeze gidilmez 2 sene daha dişini sık nolur. İnan bana insanlar çok kötü kendin hariç kimseye güvenmemelisin. Akıllı da bi kızısın azıcık daha sabret lütfen. Okulu bırakma.

dondurmak istiyorum bölümü maddi özgürlüğüm olduktan sonra devam etmek isterim şuan da çalışmam imkansız kafası esince geliyor cslistigimi duyarsa öldürür. Hem bana bakmıyor hem de çalışmam yasak sürüneyim istiyor öğrenciymisim fakirlik yaşamam normalmiş ne yapacakmışım parayı ped alacak param yoktu benim geçen ay eve kiraya elektrik suyu ödemekten kuruş kalmadı yicek alamadım allah büyük...

Şu koşullar altında daha iyi bir fikriniz varsa siz söyleyin.Okulunu bırakma diyor herkes, sizde dahil olmak üzere.Aynı hesap yine dövecek babası.O zaman aramızda para toplayıp biz okutalım kızı, babasının bulamayacağı bir eve geçsin. Okulda herkesin içinde kıza saldıramaz.Burada kaç kişi katılacak bu maddi desteğe? Ben en azından bulunduğu koşullar içerisinde en yapılabilir şeyi söylüyorum. Yada babasını psikopat diye ihbar etsin. Ne olacak daha beterini yapacak adam çünkü caydırıcı hiçbir ceza vermeyecekler. Evet çözüm sunun lütfen?? Gerçekler doğrultusunda bir çözüm sunun ama ee okulunu bırakma diyorsun sende. Babasından nasıl korunacak bunun için bir çözüm sunun?? Öngörülebilir tahminlerde bulunun. Buyrun!! Ama bana saldırmayın. Ben hayal kurmuyorum doğruları söylüyorum,denemesi gereken şeyleri söylüyorum.

Babam benim hayatta ki travmam oldu.Kucukken kaldığım odaya gelirdi orda bilgisayar vardı bitek ben uyurken gelirdi sesine uyanırdım ama gözümü açamazdim korkudan çünkü cinsel içerikli video izler işini görür dibimde veya kadınlarla çıplak görüntülu konuşurdu. gözümü acarsam bana da dokunur diye korktum hep,o sesler hep kulagimda

Hanımlar,
şiddet normal değildir sebebi ne olursa olsun, şiddeti uygulayan kim olursa olsun.

incitanesibel başınız sağolsun, annenizin mekanı cennet olsun inşaallah, her yaşta anne kaybı kötüdür ama sizin gibi anneye en çok ihtiyaç olduğu zamanlarda daha da zordur eminim, ki maalesef bazı çocuklar anneleri ölünce yalnızca öksüz kalmaz sizin gibi yetim de kalır aynı zamanda.

Okulu dondurup çalışmak istiyorsunuz, başka şehire gitmek istiyorsunuz, ki sanırım yaşadığınız yerden daha büyük bir şehir düşünüyorsunuz ama maalesef hayat o kadar kolay değil, henüz mesleğiniz yok, aldığınız 700 lira kira ve faturalara yetmiyormuş, şu an İstanbul gibi bir metropolde yaşıyor olsanız 700 lira kiranıza bile yetmez, iş bulursunuz ama bulacağınız iş hiçbir iş tecrübeniz, mesleğiniz, referansınız olmadığı için asgari ücretle bir markette, mağazada, belki küçük bir işyerinde sekreterlikten öteye gitmez, asgari ücrette ancak kiranızı, bir miktar faturanızı, yol paranızı ya karşılar karşılamaz, sigortalı olacağınızdan zaten anneniz üzerinden aldığınız 700 lirada kesilir, eşyalı ev tutmak zorunda kalırsanız İstanbul gibi bir yer için diyorum en az 1000-1500 lira arası kira verirsiniz, bunun peşinatı, depozitosu da hariç, ev sahibi su, elektrik, doğalgazı üzerinize alın derse, ki İstanbul'da derler, takribi 2-3000 lira masrafınız olur bu paraları karşılayacak imkanınız yok, oturacağınız yer işyerinin burnunun dibinde olmayacağı için aylık yol paranız, ısınma, elektrik, su, cep tel. faturası derken mutfak harcamasına para kalmaz, erkek arkadaşınızın da alacağı asgari ücretten fazlası olmaz, ki bulacağınız işlerinde garantisi olmaz, maaş zammı zamanı sizi çıkarıp yerinize yeni eleman alma ihtimalleri de olur bu da aklınızın bir köşesinde olsun, keza kiranız faturalarınız da sabit kalmaz onlara da zam gelir.

Sizin için en mantıklı yol okulunuza devam edip aynı zamanda okulunuzu aksatmayacağız bir iş bulmak ve yaşadığınız şehirde devam etmek, babanız geliyorsa kocaman kızsınız ararsınız polisi şikayet edersiniz, darp raporu alırsınız, ki zaten gemileri yakmayı göze alıyorsunuz babanıza uzaklaştırma çıkarırsınız, 24 yaşındasınız hayatınızın iplerini elinize almak istiyorsunuz, tamam bunu yapın ama hiç bilmediğiniz bir şehirde başlangıç yapmanız yanlış bir karar, hele de bu şehir eğer İstanbul'sa çok hatalı bir seçim olur, İstanbul ancak öğretmen olursanız cazip, en azından KPSS'ye girmeseniz bile bir özel okulda iş ayarlarsınız, bir süre öğretmenevinde idare edersiniz vs ama elde meslek yok, ben gideyim asgari ücretle ne iş bulursam yapayım derseniz 2 gün sonra pişman olursunuz, ki planlarınızı kendi alacağınız asgari ücrete göre yapmalısınız, erkek arkadaşınız yarın ben sıkıldım ayrılıyorum senden dese harcamalara tek başına yetemezsiniz.

Benim hiç bir sebebim yok şizofren gibi birşeylere inandı sevgilimi bilmiyor böyle bi baba bilse beni ne yapar valla dovse iyi,senin canın şey istiyor diyip taciz eder.neler yaşadım neler

öğretmenlik bence en güzel mesleklerden biri ben kendimi kasar mezun olur mesleğimi yapardım. yani kendimi garantiye alırdım

Evde kalıyorum yurtlar çok pahalı.Butun param eve gidiyor zaten 700 tl kira elektrik suya gidiyo ped alacak param yoktu.allah yardımcım olsun teşekkür ederim beni yargilamadiginiz için

Ben olsam doğru akıllı adımlar atar herşeyi arkamda bırakıp yeni bi hayata başlarım üniversiteyi istediğin bölümü okuyabilirsin gene dışarıdan da okuyabilirsin hem oku hem çalış kendin için yaşa

donduracağım malesef burada ki hemcinslerim bile 1 2 tanesi allah bilir baban niye dövüyor dedi ya insanlar gerçekten kötü.Bu özel ders yeni şehrmde yapacağım. Bu yeni şehir olayı bana müthiş gelmiyor aksine çok korkuyorum son çıkmazimdi benim ama dayanacak gücüm yok.Akil sagligimi yitirmek uzereyim arkafsdim kalmadı babam yüzünden hepsi sapık baban sapığın kızı diyip gittiler.Bi sevgilim var yanımda.ona da güvenerek yola çıkmıyorum o sadece yanımda olmak istiyor.

Benim hiç bir sebebim yok şizofren gibi birşeylere inandı sevgilimi bilmiyor böyle bi baba bilse beni ne yapar valla dovse iyi,senin canın şey istiyor diyip taciz eder.neler yaşadım neler
Babanızın sapık olduğunu savcılığa ispat edemez misiniz? Dövmesine ceza alacağını düşünmüyorum. Ama sapıksa ve ispatlanırsa ceza alır.

Taciz mi Gerçi küçükken yaşadığın bilgisayar olayını da anlattın. Kıyamam ki sana kal oku desem bu şartlar altında başına daha kötü seyler gelebilir, git desem baban bulursa facia Allah korusun. Bilemedim. Anne tarafından sığınacagın kimsen yok mu? Allah yardımcın olsun.

dua etseniz gönülden yeterdi bana.Zor bi yol var zor bi süreç ama geçecek unutacağım yaşadıklarımı..

teşekkür ederim yorumunuz icin.istanbul hiç düşünmedim orasi beni çok aşar

Babanızın sapık olduğunu savcılığa ispat edemez misiniz? Dövmesine ceza alacağını düşünmüyorum. Ama sapıksa ve ispatlanırsa ceza alır.
elimde bir delil yok kendisi çok zengin ben bisey yapamam bu devirde paran varsa seni sayıyorlar. benden uzak olsun yeter

bulmaması gerek çünkü öldürür .Anne tarafım dan kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…