Arkadaşım babası çok acayip şekilde hırsız or.. Bilmemne diyor. Gidip kızı dövüyor. Demekki babasına göre bir kızın bir kafede bir yerde gezmesi or.. Puluk yani adamın beyin yapısı bu. Ozaman 2 yıl bu sebep leri ortadan kaldırsın. Ben diyorum ki neden iftira atıyor adamın ruh yapısına beyin yapısına göre bunun bir sebebi var. Ben haklı demiyorum. Bunları neden yapıyor kız daha açık yazabilir. Sevgilisini duymuştur bişey olmuştur. Bize göre sebep değil ama adama göre sebep. Bu sebebler her ne ise adamın kafasından silsin,okuluna devam edebilmek için. Sonra baksın hayatına nasıl isterse öyle yaşasın.Ben de yaşadım sonra 1 yıl boyunca öyle güzel rol yaptımki ardından bastım tekmeyi. Çünkü kendimi önce sağlama almam gerekiyordu. Ben bunun için soruyorum neden dövüyor diye kızı yönlendirmek ve ne yapabilir konusunda tartışmak için.Okumasına izin veriyor şükretsin yazdım çünkü babası melek diye değil. Okulun onun için bir çıkış yolu olması sebebiyle. Ya o şansıda olmasaydı. Sadece biraz akıllı davranıp, arka planda işini yürütecek o kadar.