- 26 Mayıs 2025
- 75
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi ucanugurboceg
-
Sen iyi misin, ilişki yok, erkek arkadaş yok, etkileşim birşey yok adet gecikti diye sürekli test yapıyorsun, rüyanda gördün diye karalar bagliyorsun. Allah aşkına testle uğraşacağına bı destek al, çok iyi görmedim bu durumu. Yaşın çok küçük böyle takıntı yapacak ne yaşadın bilmiyorum ama bu halin çok normal değil.
Evli değilim abla bizim ev küvet banyo mayısta bize yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek kuzenim vardı hepsi 18 19 yaşında orda sperm falan varsa bende bilmeden bi iki dk sonra oraya oturduysam bişey olmasından korkuyorum16 yaşında ne hamileliği kiminle nasıl evlisin sen.? Rüya ne alaka?
Sen iyi misin, ilişki yok, erkek arkadaş yok, etkileşim birşey yok adet gecikti diye sürekli test yapıyorsun, rüyanda gördün diye karalar bagliyorsun. Allah aşkına testle uğraşacağına bı destek al, çok iyi görmedim bu durumu. Yaşın çok küçük böyle takıntı yapacak ne yaşadın bilmiyorum ama bu halin çok normal değil.
Ya abla sizi tanımıyorum zaten niye yalan söyliyim Allah içinSen bence yalan söylüyorsun bir şeyler var ondan bu
Ya hayır abla ya bize mayısın başında yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek oğlu var hepsi 18 falan yaşlarında ister istemez 15 güne yakın aynı banyoyu kullandık küvet banyo bizim ki sonra benim hiç ara kanamam falan olmazdı 11 mayısta mor gibi kırmızı kan geldi 22 mayısta adet oldum adet olmadan önce internetten hep bakıyorum bu kan niye hep bana tutunma kanaması diyordu bu yüzden kortum ben halada korkuyorum bizim evde küvet banyo acaba orda bişey varsa bende bilmeden bi iki dk sonra banyo yapmak için oturduysam diye korkuyorumKızım sen bir ilişki falan yaşadın da burada anlatmaya mı utanıyorsun rüya adı altında soruyorsun?
Yaşın çok küçük
Hıhı evet geçen gün eski komşumla karşılaştık yolda , hamileydi sarıldık falan dedim acaba göbeği bana değdi bende hamile kalırsam die çok korktumYa hayır abla ya bize mayısın başında yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek oğlu var hepsi 18 falan yaşlarında ister istemez 15 güne yakın aynı banyoyu kullandık küvet banyo bizim ki sonra benim hiç ara kanamam falan olmazdı 11 mayısta mor gibi kırmızı kan geldi 22 mayısta adet oldum adet olmadan önce internetten hep bakıyorum bu kan niye hep bana tutunma kanaması diyordu bu yüzden kortum ben halada korkuyorum bizim evde küvet banyo acaba orda bişey varsa bende bilmeden bi iki dk sonra banyo yapmak için oturduysam diye korkuyorum
Yahu anlıyorum yaşın küçük falan ama bu kadar cahillik olamaz ki. Şurda 2 sene sonra reşitsin, üniversite falan okuyacaksın, bir insan nasıl sıfır bilgiyle yaşayabilir?Ya hayır abla ya bize mayısın başında yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek oğlu var hepsi 18 falan yaşlarında ister istemez 15 güne yakın aynı banyoyu kullandık küvet banyo bizim ki sonra benim hiç ara kanamam falan olmazdı 11 mayısta mor gibi kırmızı kan geldi 22 mayısta adet oldum adet olmadan önce internetten hep bakıyorum bu kan niye hep bana tutunma kanaması diyordu bu yüzden kortum ben halada korkuyorum bizim evde küvet banyo acaba orda bişey varsa bende bilmeden bi iki dk sonra banyo yapmak için oturduysam diye korkuyorum
Kafama girmiyor bu konu beyinsizmiyim neyim bilmiyorum o kadar takılı kaldım ki kendimden çok eminim ama aynı banyoyu kullandık sonuçta korkuyorum bide mayısta 22 sinde kanamadan sonra adet oldum ben bu ayda olursa 2 ci oluyorYahu anlıyorum yaşın küçük falan ama bu kadar cahillik olamaz ki. Şurda 2 sene sonra reşitsin, üniversite falan okuyacaksın, bir insan nasıl sıfır bilgiyle yaşayabilir?
Yok öyle bir şey, unut bunu
Evladım sperm dışarıda yaşayamaz. Kimseyle ilişkin olmadıysa bir şey olmayacak. Bunlarla uğraşacağına gidip ders çalış senin 2 sene sonra sınavın varKafama girmiyor bu konu beyinsizmiyim neyim bilmiyorum o kadar takılı kaldım ki kendimden çok eminim ama aynı banyoyu kullandık sonuçta korkuyorum bide mayısta 22 sinde kanamadan sonra adet oldum ben bu ayda olursa 2 ci oluyor
Yok abla erkek arkadaşımda yok benim olmaz demi dün negatif çıktı kanama çok korkuttu beniEvladım sperm dışarıda yaşayamaz. Kimseyle ilişkin olmadıysa bir şey olmayacak. Bunlarla uğraşacağına gidip ders çalış senin 2 sene sonra sınavın var
Abla şimdi tualette gittim akıntı ile birlikte çok çok az açık pembe kan geldi geçen Ay 22 sinde adet oldum adet mi olucamKafama girmiyor bu konu beyinsizmiyim neyim bilmiyorum o kadar takılı kaldım ki kendimden çok eminim ama aynı banyoyu kullandık sonuçta korkuyorum bide mayısta 22 sinde kanamadan sonra adet oldum ben bu ayda olursa 2 ci oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?