Ablalarım merhaba bana acil bakar mısınız

ucanugurboceg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
75
1
1
26
Rüyamda tualette gidiyorum kan görüyorum adet kanı gibi erken adet oluyorum ama kanı gördüm bu ne demek 26 haziranda adet olmamam lazım 16 yaşındayım rüyaların tersi olur Muş olmicak mıyım acil bakar mısınız kanı gözümle gördüm ama acil cevaplar mısı

Yıllardır adet olan kadınların bile düzensizlikleri oluyor kaç yıldır oluyor olabilirsin ki ilk bi kaç senenin düzensizliği çok normal sayılıyor. Vajina dış duvarlarına bulaşan spermden bile hamilelik o kadar düşük bi ihtimal ki mümkün değil böyle bişey bi de 16 yaşındasın daha test alırken eczacı noluyo kızım demedi mi lütfen aklını başına al böyle bişey olma ihtimali hiçbir seçenekte yok. Böyle streslenerek iyice gecikmesine neden oluyorsun. Yani gecikmeyi etkileyecek tonla sebep varken aklına nasıl kuzeninin oturduğu yere oturdun diye hamile kalabileceğini düşündün akla hayale sığmıyor kusura bakma. Biyoloji dersi de mi görmüyorsunuz siz

Merak etme canım hamile kalmazsın o şekilde kimseyle ilişki yaşamadıysan küvetten filan hamile kalınmaz ama çok kişi duş aldıysa hijyenden dolayı ayakta banyo yapaydın hemde şüpheye düşmezdin

Kuzeninle ilişki mi yaşadın?

Teşekkür ederim ne bilişim aklıma düştü bi anda etkisinden de hiç çıkamadım

Merak etme canım hamile kalmazsın o şekilde kimseyle ilişki yaşamadıysan küvetten filan hamile kalınmaz ama çok kişi duş aldıysa hijyenden dolayı ayakta banyo yapaydın hemde şüpheye düşmezdi

Off ağzıma gelen şeyi buraya yazmayı o kadar isterdim ki ama mune acımaz uzaya gönderir beni

Merak etme canım hamile kalmazsın o şekilde kimseyle ilişki yaşamadıysan küvetten filan hamile kalınmaz ama çok kişi duş aldıysa hijyenden dolayı ayakta banyo yapaydın hemde şüpheye düşmezdi
Ne bileyim abla ya hiç aklıma gelmedi bu ay banyoya girmeden önce şampuan bulaşık deterjanı falan döküp fırçayla fırçalayıp giriyorum öyle bir tramva oldu ki bi daha çok dikkat edilen misafir gelince

Şehir efsanesi o. Böyle hamile kalmazsın. Biyoloji dersi almadın mi. Sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…