- 26 Mayıs 2025
- 75
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi ucanugurboceg
-
Kuzeninle ilişki mi yaşadın?Evli değilim abla bizim ev küvet banyo mayısta bize yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek kuzenim vardı hepsi 18 19 yaşında orda sperm falan varsa bende bilmeden bi iki dk sonra oraya oturduysam bişey olmasından korkuyorum
Evli değilim abla bizim ev küvet banyo mayısta bize yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek kuzenim vardı hepsi 18 19 yaşında orda sperm falan varsa bende bilmeden bi iki dk sonra oraya oturduysam bişey olmasından korkuyorum
Teşekkür ederim ne bilişim aklıma düştü bi anda etkisinden de hiç çıkamadımYıllardır adet olan kadınların bile düzensizlikleri oluyor kaç yıldır oluyor olabilirsin ki ilk bi kaç senenin düzensizliği çok normal sayılıyor. Vajina dış duvarlarına bulaşan spermden bile hamilelik o kadar düşük bi ihtimal ki mümkün değil böyle bişey bi de 16 yaşındasın daha test alırken eczacı noluyo kızım demedi mi lütfen aklını başına al böyle bişey olma ihtimali hiçbir seçenekte yok. Böyle streslenerek iyice gecikmesine neden oluyorsun. Yani gecikmeyi etkileyecek tonla sebep varken aklına nasıl kuzeninin oturduğu yere oturdun diye hamile kalabileceğini düşündün akla hayale sığmıyor kusura bakma. Biyoloji dersi de mi görmüyorsunuz siz
Merak etme canım hamile kalmazsın o şekilde kimseyle ilişki yaşamadıysan küvetten filan hamile kalınmaz ama çok kişi duş aldıysa hijyenden dolayı ayakta banyo yapaydın hemde şüpheye düşmezdin
Off ağzıma gelen şeyi buraya yazmayı o kadar isterdim ki ama mune acımaz uzaya gönderir beniEvli değilim abla bizim ev küvet banyo mayısta bize yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek kuzenim vardı hepsi 18 19 yaşında orda sperm falan varsa bende bilmeden bi iki dk sonra oraya oturduysam bişey olmasından korkuyorum
Ne bileyim abla ya hiç aklıma gelmedi bu ay banyoya girmeden önce şampuan bulaşık deterjanı falan döküp fırçayla fırçalayıp giriyorum öyle bir tramva oldu ki bi daha çok dikkat edilen misafir gelinceMerak etme canım hamile kalmazsın o şekilde kimseyle ilişki yaşamadıysan küvetten filan hamile kalınmaz ama çok kişi duş aldıysa hijyenden dolayı ayakta banyo yapaydın hemde şüpheye düşmezdi
Hamilesin tabi saçmalama şapşikklPeki sık idrara çıkma kaşık ağrım falan
Hamilesin tabi saçmalama şapşikkl
Abla hiç ilişkiye girmedim ki hayatım boyuncaÇocuk annelere hayır️
Abla ciddi misinBence olmuştur
Abla ciddi misin
Hikaye böyle mi peki sencee
Hayır abla yaKuzeninle ilişki mi yaşadın?
Şehir efsanesi o. Böyle hamile kalmazsın. Biyoloji dersi almadın mi. Sakin olEvli değilim abla bizim ev küvet banyo mayısta bize yurt dışımdan teyzemler geldi 4 erkek kuzenim vardı hepsi 18 19 yaşında orda sperm falan varsa bende bilmeden bi iki dk sonra oraya oturduysam bişey olmasından korkuyorum
Öyle bir şeyden hamile kalma ihtimalin sıfır. Aile içi ensest ilişkiyi saklamak için böyle yalanlar uydurmuşlar zamanında. Kimse öyle hamile kalamazHayır abla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?