Ablalarım nolur dalga geçmeyin bana güzel cevap verin kafayı yiycem

nurermis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2025
36
4
1
20
Şimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim

Üstünde pijama varmış iç çamaşırı varmış içine bile girmemiş üstüne 7 ay geçmiş 7 kere regl olduğuna göre ki hamile olsan 7. Ayda karnın bayaaa şişer bebeğin hareketlerini hissedersin, buna rağmen hala hamilemiyim diye soruyorsan cevap vereyim evet hamilesin ve bebegi doğurmak üzresin hayırlı olsun

7’kez regli olmuşsun üstüne hamile olsan kocaman bebeğin olurdu karnında imkansız hamile olman
Karnımın cikamam gibi bi durumu yok demi ben bazen bastiriyorum ve yumusacik hani bide zayif ve kisayim olsaydi karnim simdiye kesin cikardi demi stresten 5 kilo verdim gercekten

Lütfen öyle deme yasadigim sey yuzunden cok pismanim tovbe ediyorym sabah aksam karnim yumusacik bazen bastiriyorum yumusacik yani korkuyorum bisey cikar diye

Lütfen öyle deme yasadigim sey yuzunden cok pismanim tovbe ediyorym sabah aksam karnim yumusacik bazen bastiriyorum yumusacik yani korkuyorum bisey cikar diye
Çıkmaz çıkmaz merak etme, bence bu korku sana yetsin ve bir daha böyle yanlış yollara sapma şuan hamile olman imkansız ama bu yolda devam edecek olursan sonun hamilelikle biter bu yaşananları unut o insanlar kimse onlardan uzak dur belli ki yasin çok küçük, kendini geliştirmeye bak hayatini yasa

Evet çok pişmanim rabbim affetsin bidaha asla oyle seyler yapmiycam ailemin yuzune bakamiyorum sabah aksam agliyorum bidaha asla yani

Evet çok pişmanim rabbim affetsin bidaha asla oyle seyler yapmiycam ailemin yuzune bakamiyorum sabah aksam agliyorum bidaha asla yani
Böyle düşünmen güzel şimdi güzel bir tövbe et ve yaşadığın her şeyi unut sen tovbende samimi isen Allah bu günahını hiç yaşanmamış gibi siler şeytan seni kötülüğe sürüklemek için sürekli bunu sana hatırlatıp durur, şeytanın oyununa gelme tövbeni ettiysen bu iş bitmiştir ailene daha çok bağlan onlarla güzel zamanlar geçir bir daha herhangi bir harama bulaşma çok güzel bir hayatın olur böylece,

Allah sizden razi olsun gercekten öyle yapıcam sabah akşam aglayip duruyorum dogru duzgun yemek bile yemiyorum tovbe ediyorum hep karnima bakip duruyorum psikolojimi bozdu bu olay ama gercekten kesin olmaz oyle bisey demi

İçinize boşalmamış, üstünüzde pijama varmış ne hamileliliği, şaka mı bu soruuuu. Regl az gelme sebebi başka bir şeydir. Jinekolojiye gidin hormon testi verin.

Hay allah ya cehalet bu. Ablacım kendini strese sokacak bir şeyi neden yaparsın
Yoktur öyle bir şey sıkma canını

Allah sizden razi olsun gercekten öyle yapıcam sabah akşam aglayip duruyorum dogru duzgun yemek bile yemiyorum tovbe ediyorum hep karnima bakip duruyorum psikolojimi bozdu bu olay ama gercekten kesin olmaz oyle bisey demi
Olmaz imkansız sürekli hamilemiyim diye düşünme şeytan seni tuzağa düşürmeye çalışıyor ucuz kurtulmuşsun Allah seni korumuş şimdi ona teşekkür et ve güzel bir hayat yaşa bu vesveseden kurtulamazsan hayatın zehir olacak, yaşadıklarını unut önüne bak

Karnımın cikamam gibi bi durumu yok demi ben bazen bastiriyorum ve yumusacik hani bide zayif ve kisayim olsaydi karnim simdiye kesin cikardi demi stresten 5 kilo verdim gercekten
Yok 7 aylığım hiçbir kıyafetim olmuyor anlatabildim mi
İmkansız bi şey dikkat et korunmadan ilişkiye girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…