Tövbe et boşver hamile vs değilsin o internette gördüğün işte hamileydim aylardır anlamıyordum diyen kadınların da karınları 4. 5. ayd aşişiyor farkedersen 7 ayda net farkederdin ve zaten sürtünme var sadece sen de çıplak olsan bile inanılmaz inanılmaz zor hamile kalman kaldı ki çıplak da değilmişsinLütfen öyle deme yasadigim sey yuzunden cok pismanim tovbe ediyorym sabah aksam karnim yumusacik bazen bastiriyorum yumusacik yani korkuyorum bisey cikar diye
önce cinselliği öğren, sonra sevişirsin. daha ne yaptığını nasıl hamile kalındığını bilmiyosun.Nolursun oyle deme lutfen cok pismanim
Çok tesekkur ederim cevap verdiginiz icinOlmaz imkansız sürekli hamilemiyim diye düşünme şeytan seni tuzağa düşürmeye çalışıyor ucuz kurtulmuşsun Allah seni korumuş şimdi ona teşekkür et ve güzel bir hayat yaşa bu vesveseden kurtulamazsan hayatın zehir olacak, yaşadıklarını unut önüne bak
Zaten bidaha asla yapmiycam cok pismanim benim karnim yumusak yani bastirinca falan yumusak hatta elimle iyice bastirabiliyorum bebek olsa bunu yapamazdim demiYok 7 aylığım hiçbir kıyafetim olmuyor anlatabildim mi
İmkansız bi şey dikkat et korunmadan ilişkiye girme
Ne deseniz haklısınız yasim kucuk ve bi hata yaptim ama hamilelik olmaz demi kesinönce cinselliği öğren, sonra sevişirsin. daha ne yaptığını nasıl hamile kalındığını bilmiyosun.
Üstüne görmüşsün hamilesinŞimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim
Lütfen oyle deme cok pismanim nolur dalga gecme yasim kucuk bi hata yaptim ve pismanimÜstüne görmüşsün hamilesin
Abla hamilelik imkansiz demi olmaz demi2 ay sonra doğuyor mu diye bakarsın canım biz ne diyelim
Kaç yaşındasın?Lütfen oyle deme cok pismanim nolur dalga gecme yasim kucuk bi hata yaptim ve pismanim
Olmaz desem inancak mısın ki? En iyisi 2 ay bekleAbla hamilelik imkansiz demi olmaz demi
Iste benim alt karnim var ama yumusucık yani elimle iyice bastirabiliyorum yumusacik hic bisey yok gibiTövbe et boşver hamile vs değilsin o internette gördüğün işte hamileydim aylardır anlamıyordum diyen kadınların da karınları 4. 5. ayd aşişiyor farkedersen 7 ayda net farkederdin ve zaten sürtünme var sadece sen de çıplak olsan bile inanılmaz inanılmaz zor hamile kalman kaldı ki çıplak da değilmişsin
19 gircem ocakta ve pismanim lutfen dalga gecme yaptigim seyin yanlis oldugunu biliyorumKaç yaşındasın?
Abla siz biliyosunuz en azindan boyle seyleri o yuzden buraya sormak istedimOlmaz desem inancak mısın ki? En iyisi 2 ay bekle
Hamile olsan anlarsın karşimAbla siz biliyosunuz en azindan boyle seyleri o yuzden buraya sormak istedim
Valla 20 yaşındayken de böyle saçmalamıyordum desem? Liseye gittiysen biyoloji dersi görmüşsündür çocuk nasıl oluyor diye senin anlattığın gibi çocuk olsa nüfus patlaması olur.Abla siz biliyosunuz en azindan boyle seyleri o yuzden buraya sormak istedim
Yaşı çok daha hem de çok çokkk daha küçük oldugunu düşündürttü bana.Valla 20 yaşındayken de böyle saçmalamıyordum desem? Liseye gittiysen biyoloji dersi görmüşsündür çocuk nasıl oluyor diye senin anlattığın gibi çocuk olsa nüfus patlaması olur.
Vallaha ben yeni soruyorum hesabimi yeni actimGeçen de aynı soruyu sordun balım. Geçen de insanlar sana saçmalama dedi. Geçen de 7 ay gecmiş olmazsın dedi. Geçen de bir sürü nasihat verdiler. Bilimsel açıklamalar da bulundular kimi alay da etti. Yaşın beni çok çok çook korkutacak boyutta olduğunu düşündürtüyor , bu denli ısrarla olmam değil mi diye sormanın. Tam olarak ikna olmak için nasıl bir şey duymak istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?