Ablalarım nolur dalga geçmeyin bana güzel cevap verin kafayı yiycem

Lütfen öyle deme yasadigim sey yuzunden cok pismanim tovbe ediyorym sabah aksam karnim yumusacik bazen bastiriyorum yumusacik yani korkuyorum bisey cikar diye
Tövbe et boşver hamile vs değilsin o internette gördüğün işte hamileydim aylardır anlamıyordum diyen kadınların da karınları 4. 5. ayd aşişiyor farkedersen 7 ayda net farkederdin ve zaten sürtünme var sadece sen de çıplak olsan bile inanılmaz inanılmaz zor hamile kalman kaldı ki çıplak da değilmişsin

Çok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin

Üstüne görmüşsün hamilesin

Iste benim alt karnim var ama yumusucık yani elimle iyice bastirabiliyorum yumusacik hic bisey yok gibi

Abla siz biliyosunuz en azindan boyle seyleri o yuzden buraya sormak istedim
Valla 20 yaşındayken de böyle saçmalamıyordum desem? Liseye gittiysen biyoloji dersi görmüşsündür çocuk nasıl oluyor diye senin anlattığın gibi çocuk olsa nüfus patlaması olur.

Geçen de aynı soruyu sordun balım. Geçen de insanlar sana saçmalama dedi. Geçen de 7 ay gecmiş olmazsın dedi. Geçen de bir sürü nasihat verdiler. Bilimsel açıklamalar da bulundular kimi alay da etti. Yaşın beni çok çok çook korkutacak boyutta olduğunu düşündürtüyor , bu denli ısrarla olmam değil mi diye sormanın. Tam olarak ikna olmak için nasıl bir şey duymak istiyorsun?

Valla 20 yaşındayken de böyle saçmalamıyordum desem? Liseye gittiysen biyoloji dersi görmüşsündür çocuk nasıl oluyor diye senin anlattığın gibi çocuk olsa nüfus patlaması olur.
Yaşı çok daha hem de çok çokkk daha küçük oldugunu düşündürttü bana.

Vallaha ben yeni soruyorum hesabimi yeni actim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…