Canım benim müjdeler olsun sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirmişsin ondan öyle 7 ayı geçirmişsin. Erken doğum olmazsa 2 aya bebik kucağındaŞimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim
Boş yere yemin etme bence. Evet hesabın yeni. Ama iki farklı kız, mayıs ayında aynı şekilde bir şeyler yaşamış, 7 ay gecmiş olmasına ragmen hamile değilim değil mi ablalar diye sormuyordur bence. Çünkü aynı olay, aynı anlamamazlık, aynı yoğun korku. Yavrum yaşın baya küçük belli. Hatta baya baya küçük bu bariz belli. Birincisi gebelik mümkün değil bunu anla. 2.si korkacağın ve sorumluluğunu almayacağın hiçbir seyi yapma. 3.sü millete söz verip bir daha yapmıcaam demenin de bir anlamı yok.Tekrar tekrar hesap açıp sorma.Vallaha ben yeni soruyorum hesabimi yeni actim
Vallaha da billahada ben buraya yeni soruyorum ailemin olusunu goruyumki abla yemin ederim bu kadar buyuk yemin etmem ben bu kadinlar kulubune daha bugun sordum ve evet haklisin bidaha asla boyle bisey yapmiycam cok pismanimBoş yere yemin etme bence. Evet hesabın yeni. Ama iki farklı kız, mayıs ayında aynı şekilde bir şeyler yaşamış, 7 ay gecmiş olmasına ragmen hamile değilim değil mi ablalar diye sormuyordur bence. Çünkü aynı olay, aynı anlamamazlık, aynı yoğun korku. Yavrum yaşın baya küçük belli. Hatta baya baya küçük bu bariz belli. Birincisi gebelik mümkün değil bunu anla. 2.si korkacağın ve sorumluluğunu almayacağın hiçbir seyi yapma. 3.sü millete söz verip bir daha yapmıcaam demenin de bir anlamı yok.Tekrar tekrar hesap açıp sorma.
Lutfen dalga gecme cok pismanim bidaha asla oyle seyler yapmiycam gebelik olmaz demi kesinCanım benim müjdeler olsun sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirmişsin ondan öyle 7 ayı geçirmişsin. Erken doğum olmazsa 2 aya bebik kucağındaTebrik ediyorum tarihe adını altın harflerle yazdırdın yavrum madem korkuyorsun ne diye o dağlarda geziyorsun?
Cikmazsa çıkmaz. Benim karnım yok gibiydi gebeyken.Karnımın cikamam gibi bi durumu yok demi ben bazen bastiriyorum ve yumusacik hani bide zayif ve kisayim olsaydi karnim simdiye kesin cikardi demi stresten 5 kilo verdim gercekten
Ama ben tam anlamiyla iliski yasamadim bende pijama + ic camasiri var mumkunmu gebelik ? Bide karnima bastiriyorum yumusakCikmazsa çıkmaz. Benim karnım yok gibiydi gebeyken.
ikna olman için kaç kere denmesi gerekiyor sana?Ne deseniz haklısınız yasim kucuk ve bi hata yaptim ama hamilelik olmaz demi kesin
Tamam yemin etme. Yapmayacağına da beni ikna etmek zorunda değilsin. Tamam sen değilsen senin gibi mayıs ayında da bir benzer şeyler yaşayan 7 aydır regl görmeye devam eden ve hamilelikten korkan bu arkadaş ile konuşun dertleşin ikna edin birbirinizi hamile olmadığınıza.Vallaha da billahada ben buraya yeni soruyorum ailemin olusunu goruyumki abla yemin ederim bu kadar buyuk yemin etmem ben bu kadinlar kulubune daha bugun sordum ve evet haklisin bidaha asla boyle bisey yapmiycam cok pismanim
Şimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim
Karnınız nasılBeybi ben de 8 mayısta ilişkiye girdim önümüzdeki ay doğumum var
Ayaklarım gözükmüyor agahshshsjKarnınız nasıl
Ya insallah sag saglim kucaginiza alirsiniz karniniz dokununca falan sertmi acaba cunku ben karnima dokunuyorum hatta elimle bile skiyorum yumusacikAyaklarım gözükmüyor agahshshsj
Altıma yapıcamAyaklarım gözükmüyor agahshshsj
Ya insallah sag saglim kucaginiza alirsiniz karniniz dokununca falan sertmi acaba cunku ben karnima dokunuyorum hatta elimle bile skiyorum yumusacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?