• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin lütfen :(

Silkelen kendine gel

Anne ile pikniğe göndermeyecek adam seni çalıştırmaz pencereden de baktırmaz sanki pavyona girmişsin

Okuyamadım bu kendine güvenmeyen arkadaş kaç yaşında ama ondan ne köy olur ne kasaba

Bu yaşta dünya onun etrafında döner gibi gelebilir ama yakında gerçeklerle yüzleşirsin

Ailen ile olan etkinliklerini bile kısıtlayan adamdan kaç
Öğretmen lisesinde okuyor 17 yaşında 4,sınıfa geçti. Ona göre o hep haklı. Bu davranışlar kısıtlamalar ise beni görmesin kimse beni farketmesin kimse aa ilay şurda demesin bunu istiyor ona göre bu davranışlar hep haklı ve saunması var. Ama ben hep haksızım

Ayrılma, devam et. Ayrıl diyenlerden değilim.
Yalnız, şu halinle tamamen bi erkeğin "ego"manyası altında, kendi fikirlerin ve eylemlerin olmadan, hatta bir "birey" olmaktan uzak yaşadığının farkında mısın?
Saltanatı kabul etmişsin, kendi aklınla hareket edemediğini kabul etmişsin.
Yani sen teneffüse çıkarsan başına birşey gelmeden üç beş tur atıp sınıfa dönemeyecek kadar beceriksizoldugunu kabul etmiş olmuşsun. (eğer endişesi senin başına bişey gelmesiyse)
Veya, (yasaklarken sana sunduğu bahanesi her neyse artık, senin başka erkeklere güzel görünüp onları cezbedeceğini, sana laf atılacağından rahatsız oldugunu falan söylediyse de) yaşıtın bi erkeğe ağzının payını verip kendini savunamayacağını, kendini korumaktan aciz oldugunu, baş edemeyecek kadar saftirik ve beceriksiz oldugunu, gerçekten de güvenilecek bi kız olmadığını kabul etmişsin.
Bu şekilde, kendi aklın yokmuşçasına başkasının kontrolünde yaşamak sana koymuyorsa, ben sana ne diyeyim ki? Kendi aklını ve karar verebilme yetisini yok sayacak kadar acizleşebilen bi kadına ne denebilir ki?
Yaşıtların sevgilileri oldugu halde en güzel yıllarını özgürce yaşarken sen bi ergen velet uğruna bi daha geri gelmeyecek yıllarını alışverişe bile çıkmadan harca, bana ne yani.
Benim değil ama atalarımızın hoş bi sözü var. "eşek eşek olduktan sonra semer vuran çok olur."

O zaman sizin kuracağınız cümle şu: Haklısın, ben senin istediğin gibi biri değilim. Şunu unutma, olmak da istemiyorum. Selametle.
Bakın egoistlik falan kalıyor mu o zaman.
Hiçbir şeyden pişman olmazmış he? :))
Ne güzel demek ki hiç üzülmeyecek, umursamayın ve yolunuza devam edin.
Tıp fakültesinde sizi malı olarak değil, siz olduğunuz için sevecek ve saygı duyacak insanlarla tanışacaksınız.
İnşallah ablacım inşallah hayırlı bir birey olurum hayata dair. O pişman olmaz o hep haklı o her yaptığı işte en doğruyu yapan insan. Şimdi ayrılınca konuşcak yaptı yaptı tüm haltları yedi ama ayrılan o oldu diyecek

kendi uzerinde kim olursa olsun baski kurdurma cok devsen bile yapma bunu kendine

Yalnız, şu halinle tamamen bi erkeğin "ego"manyası altında, kendi fikirlerin ve eylemlerin olmadan, hatta bir "birey" olmaktan uzak yaşadığının farkında mısın?
Yani sen teneffüse çıkarsan başına birşey gelmeden üç beş tur atıp sınıfa dönemeyecek kadar beceriksizoldugunu kabul etmiş olmuşsun. (eğer endişesi senin başına bişey gelmesiyse)
Veya, (yasaklarken sana sunduğu bahanesi her neyse artık, senin başka erkeklere güzel görünüp onları cezbedeceğini, sana laf atılacağından rahatsız oldugunu falan söylediyse de) yaşıtın bi erkeğe ağzının payını verip kendini savunamayacağını, kendini korumaktan aciz oldugunu, baş edemeyecek kadar saftirik ve beceriksiz oldugunu, gerçekten de güvenilecek bikız olmadığını kabul etmişsin.
Bu şekilde, kendi aklın yokmuşçasına başkasının kontrolünde yaşamak sana koymuyorsa, ben sana ne diyeyim ki? Kendi aklını ve karar verebilme yetisini yok sayacak kadar acizleşebilen bi kadına ne denebilir ki?
Yaşıtların sevgilileri oldugu halde en güzelyıllarını özgürce yaşarken sen bi ergen velet uğruna bidaha geri gelmeyecek yıllarını alışverişe bile çıkmadan harca, bana ne yani.
Benim değil ama atalarımızın hoş bi sözü var. "eşek eşek olduktan sonra semer vuran çok olur."
Haklısın ablacım çok haklısın sen anlamışsın ama o hiç anlamadı anlamaz da

Annen babAn da baskıcı mı? Senin arkadaşın yok mu diye sormuyolar mı?

Öğretmen lisesinde okuyor 17 yaşında 4,sınıfa geçti. Ona göre o hep haklı. Bu davranışlar kısıtlamalar ise beni görmesin kimse beni farketmesin kimse aa ilay şurda demesin bunu istiyor ona göre bu davranışlar hep haklı ve saunması var. Ama ben hep haksızım

Ben de büyük sandım o da daha çocuk

Korkuyor elimden kaçırırım diye tamamen saçmalıyor

Cezalandırmak vs olmaz

Bırak gitsin ne istiyorsan onu yap bir kızar iki kızar en fazla güle güle dersin seninki yaşamak değil ki

Cezalandırmak vs olmaz

Bırak gitsin ne istiyorsan onu yap bir kızar iki kızar en fazla güle güle dersin seninki yaşamak değil ki
Ablacım köpek gibi sürünsün de anlasın bana ettiklerini

Veya, (yasaklarken sana sunduğu bahanesi her neyse artık, senin başka erkeklere güzel görünüp onları cezbedeceğini, sana laf atılacağından rahatsız oldugunu falan söylediyse de) yaşıtın bi erkeğe ağzının payını verip kendini savunamayacağını, kendini korumaktan aciz oldugunu, baş edemeyecek kadar saftirik ve beceriksiz oldugunu, gerçekten de güvenilecek bi kız olmadığını kabul etmişsin.
Yaşıtların sevgilileri oldugu halde en güzel yıllarını özgürce yaşarken sen bi ergen velet uğruna bi daha geri gelmeyecek yıllarını alışverişe bile çıkmadan harca, bana ne yani.

Birkaç defa daha beğenebiliyor muyuz? :) ne kadar yazsan boş bu kızcağıza iş ailesine düşüyor.

Seviyorum ablacım işte bilirsin sende
Ah cnm benim sadece sevgiy le olsaydı ..yol yakınken vazgeç ,sonra başını çok taşlara vurucaksın cnm
Bak bu adamla en fazla 6ay evli kalırsın sonra boşanma olur ,şanslıysan bebeğin olmaz
Bak gorunen koy klavız istemez ,sen şimdi seviyorum diyorsun bu hapis hayatına en fazla 2ay tahammu l edersin seviyorsunya hanı sonra sevgide bitecek yıne yurutmeye çalışacaksın bikaç ay daha :(yani bunlar olucak cnm bak burda kaç tane senden buyuk evli bayanız ,kulak verde hayatının hatasını yapma

Cezalandırmak vs olmaz

Aman biri görür alır götürür korkusu mu acaba bilemedim

Ailem ilay soyutladın kendini çık gez arkadaş edin diyen hiç baskıcı olmayan hatta neredeyse beni evden çıkarmak için para vericek olan insanlar. Bana çok üzülüyolar

Kardeşim olsan sana öyle bir tokat atardım ki, feleğin şaşardı. Okudukça öfkelendim kardeşimmişsin gibi. Kendine yapma bunu. Sevgi aşk bile kalmamış bu yaşta onu bile tüketmişsiniz. :( sadece bağımlı olmuşsun. Yaşının küçüklüğünden. En güzel yıllarını mahvediyorsun ah bilsen ne kıymetli bu günlerin...

Ah cnm benim sadece sevgiy le olsaydı ..yol yakınken vazgeç ,sonra başını çok taşlara vurucaksın cnm
Bak bu adamla en fazla 6ay evli kalırsın sonra boşanma olur ,şanslıysan bebeğin olmaz
Bak gorunen koy klavız istemez ,sen şimdi seviyorum diyorsun bu hapis hayatına en fazla 2ay tahammu l edersin seviyorsunya hanı sonra sevgide bitecek yıne yurutmeye çalışacaksın bikaç ay daha :KK43:yani bunlar olucak cnm bak burda kaç tane senden buyuk evli bayanız ,kulak verde hayatının hatasını yapma
Anliyorum herkesi bende herşeyin farkındayım çok okuyorum hayata dair herşeye açığım da ben böyleyken yine hatayı bende bulması yok mu ah işte o :/

Kardeşim olsan sana öyle bir tokat atardım ki, feleğin şaşardı. Okudukça öfkelendim kardeşimmişsin gibi. Kendine yapma bunu. Sevgi aşk bile kalmamış bu yaşta onu bile tüketmişsiniz. :KK43: sadece bağımlı olmuşsun. Yaşının küçüklüğünden. En güzel yıllarını mahvediyorsun ah bilsen ne kıymetli bu günlerin...
Bende aşk da sevgi de dolu dolu ben bu duyguyu yaşamayı hakkını vererek tatmayı isterdim de işte tek taraflı olunca zehir oluyr herşey

Bak gorunen koy klavız istemez ,sen şimdi seviyorum diyorsun bu hapis hayatına en fazla 2ay tahammu l edersin seviyorsunya hanı sonra sevgide bitecek yıne yurutmeye çalışacaksın bikaç ay daha :KK43:yani bunlar olucak cnm bak burda kaç tane senden buyuk evli bayanız ,kulak verde hayatının hatasını yapma

Seviyorum diyo da sevmiyo ki. Yalnız kalmaktan korkuyo. Çocuk onu koruyo kolluyo psikolojisine de girmiş güveniyor.bir daha kimseye güvenmeyecek sanıyor.

[QUilayanstz, post: 41261503, member: 683671"]Ablacım seneye stajım var. Erkek hastalara yaklaşma diyeceğini bile düşünüyorum. Hastalıklı belki de.. Sadece ne kaybetti bilsin ki bakalarının da hayatını çalmasın hayatından 2 yılını daha[/QUOTE]
Yok öyle ders falan alıp kıymet bilmeZ. Sadece çok aşık olursa kaybetmemek adına böyle şeyler yapmaz o kadar

senden alasını elbette bulamayacak, haliyle senelerce peşinde gezdirecek...

bir bakacaksınız 4 sene, bir bakacaksınız 6 sene.... vaoovv...

yıpranacak tükeneceksiniz, ayrılık eşiklerine hep ama hep geleceksiniz...
ama sonra dönüp 6 yıl olmuş dile kolay diyeceksin...
iyi de o 6 yıl nasıl geçmiş ? bunu hiç düşünmeyeceksin...
aklında sadece 6 yıl olacak.. dile kolay yaa 6 yıl !! nasıl bitsin...

işte güzel kardeşim şu an sahip olduğun mantıkla devam ettiğin sürece başına gelecekler bunlar...

seven her türlü seviyor biliyor musun ? dışarı çıksan da sevmeye devam ediyor yani sevecek olan...
bende nişanlımla 15 yaşımda sevgili oldum...
8 senenin sonunda ancak evleniyoruz.. ne kavgalar ne kıskançlıklar, ne hayatın sonu sanılacak kavgalar.. neler neler..

tek öğrendiğim de bir kişinin çabalamasıyla olmuyor... birisi hep ben yöneteceğim diyorsa o ilişki olmuyor..
o hakimiyet kurmak isteyen insan düzelmediği sürece olmuyor..
tükenip kalıyorsun... o nokta da gözün görmüyor ne 6 ne 8 ne 10 yıl...
sen tükendikten sonra gözün görmüyor...
lütfen o tükenecek hale gelme...

ilişki iki kişiliktir, sen kadar o da sevmeli, sen kadar o da özlemeli...
hadi sana ceza verip buluşmuyor anladım... peki kendisi ? kendisini neden cezalandırıyor, o seni özlemiyor mu ?

seni baskıyla elde tutması daha mı makbul ?

ya hayatındaki insan doğru insan o değilse ? sabrını iyi niyetini bu oğlanla tükettiğin için üzülmeyecek misin ?
seni sen olmaktan çıkartan, senin duygularını tüketen, seni yoran herkesten uzaklaş...

inan karşılıklı verilirse taviz o zaman makbule geçer, tek taraflı olunca olmuyor..
kendini yorma...
günün birinde çok pişman olursun... yolun daha başındayken geç önüne bazı şeylerin..

Back
X