Benimde bir kiz kardesim var ikimizde bekariz. Yazdinlarinizi okudum ve hayal ettim nefesim kesildi. Dusunurken asarim keserim diyosunuz ama gercekte oyle olmuyor. Erkekler aldatinca ve aldatmaya de am edeceklerinde mal mulk degerli hediyeler alirlar. Anlanizinda vardir bir plani merak etmeyin. Siz karismayin ama ona hissettirmeden kontrol altinda tutun.. Yegen evlat gibiymis hersey ablaniz ve yegeniniz icin. Gecmis olsunZaten bugun ben konuştukça ablam bana köpurdu bana sanki sen aldatildin dedi sok oldum ..dungece perişan olduk küçücük yegenim sinir krizi gecirdi bugünkü sakin davranisi garip geldi ablamin.bide ev alıyorlar kredi cikmis ..aslinda bi evleri var adam ikinciyi almak istedi aylik 3000 liraya yakin ödemeleri olucak zaten cimri bu olaydan once artık iyice kemerleri sıkıcaz diyordu ..hem aldatip hem ev almasida garip geldi bana
Tabiki tmm boşan demem ama daha olay bukadar yeniyken resmen barismaya gitmesini hazmedemiyorum.bana diger ablama anneme facede sakin imali birsey paylaşmayin diye uyardi bide ..Senin yapabilecegin bir sey yok bu ablanin ve kocasinin meselesi. Ablan gelir kardesim bosanacagim der sen de ok destekcinim dersin o baska. Su an bi sey yapamazsin
tamam çok teşekkür ederimAskim eger dert konusu acacaksan bir derdim var bolumunde YENI KONU AC butonu var, ben mobilden giriyorum tam yazinin sag caprazinda. Konunun ilk mesajinda tum derdini kasavetini yaz. Yok sohbet konusu acacaksan chat bolumune acarsin
Ya o zaten biliyodur aldatildigini yeni duydugu bi sey degildir siz ustelemeyin herkesin kendi hayati kendi tercihiTabiki tmm boşan demem ama daha olay bukadar yeniyken resmen barismaya gitmesini hazmedemiyorum.bana diger ablama anneme facede sakin imali birsey paylaşmayin diye uyardi bide ..
annenin kulağına su kaçırsan biraz? çocuk için en azındanMlsf cok. Sorunlu bir çocuk davranislari okadar kötü(derslerinde basarisiz ( bende anlamıyorum benim evladım babasından bukadar psikolojik siddet görse alirim çocuğumu giderim ..
Aynen aslında ablamda biliyor ne olduğunu biz arabadayken bile kadina kiza bakıyorİşin enteresanı da ne biliyo musun zaten gözü dışarıda bi tiptır eniştem yazmışsın.yani aslında hakikaten kimin ne olduğunu biliyoruz da işimize gelmiyo
Bi hatamiz mi oldu ben yardimci oldugumuzu saniyorum?Çok şükür konu silindi. sorduğuma pişman oldum ne acayip bir forum burası?
çok ilginç bir yer burası. Paylaşım veya soru bile yasak. Face daha özgür buradan bnece.Bi hatamiz mi oldu ben yardimci oldugumuzu saniyorum?
Konu silmek bile yasakmış. Çok yasak var buralarda ama yine de iyi bir yer
Tamam be de başka bir konu bulurum. konu mu yok?Arkadasım konu sahıbının konusunu katletmesene kızcagız dertlesmeye gelmış buraya.
ille de sıteye b.k atıcam dıyosan ac baska konu.
Buranin formati cok baska ben de facebook gibi dusundugunuzu anladim isim soyisim olunca, burasi forum tarzinda bi plaftorm, incelerseniz anlayacaksiniz. Ben gercekten yardimci olmaya calistim uzulmenize uzuldum ozur dilerim kirdiysam kendi adimaçok ilginç bir yer burası. Paylaşım veya soru bile yasak. Face daha özgür buradan bnece.
Evet ilk başta normal bir paylaşım sitesi gibi algılamıştım ama dha farklı bir şey burası. Yardımcı olmak istediğinizi biliyor ve gönülden teşekkür ediyorum size. Üzülmedim sadece biraz şaşırdım . Kırılmadım da .Buranin formati cok baska ben de facebook gibi dusundugunuzu anladim isim soyisim olunca, burasi forum tarzinda bi plaftorm, incelerseniz anlayacaksiniz. Ben gercekten yardimci olmaya calistim uzulmenize uzuldum ozur dilerim kirdiysam kendi adima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?