Ablam aldatildi....

Benimde bir kiz kardesim var ikimizde bekariz. Yazdinlarinizi okudum ve hayal ettim nefesim kesildi. Dusunurken asarim keserim diyosunuz ama gercekte oyle olmuyor. Erkekler aldatinca ve aldatmaya de am edeceklerinde mal mulk degerli hediyeler alirlar. Anlanizinda vardir bir plani merak etmeyin. Siz karismayin ama ona hissettirmeden kontrol altinda tutun.. Yegen evlat gibiymis hersey ablaniz ve yegeniniz icin. Gecmis olsun

Senin yapabilecegin bir sey yok bu ablanin ve kocasinin meselesi. Ablan gelir kardesim bosanacagim der sen de ok destekcinim dersin o baska. Su an bi sey yapamazsin
Tabiki tmm boşan demem ama daha olay bukadar yeniyken resmen barismaya gitmesini hazmedemiyorum.bana diger ablama anneme facede sakin imali birsey paylaşmayin diye uyardi bide ..

Tabiki tmm boşan demem ama daha olay bukadar yeniyken resmen barismaya gitmesini hazmedemiyorum.bana diger ablama anneme facede sakin imali birsey paylaşmayin diye uyardi bide ..
Ya o zaten biliyodur aldatildigini yeni duydugu bi sey degildir siz ustelemeyin herkesin kendi hayati kendi tercihi

Mlsf cok. Sorunlu bir çocuk davranislari okadar kötü (derslerinde basarisiz( bende anlamıyorum benim evladım babasından bukadar psikolojik siddet görse alirim çocuğumu giderim ..
annenin kulağına su kaçırsan biraz? çocuk için en azından

Bence barışmamalı...ihanetin affı olmaz bir kere yapan yine yapar.ablanız aklını kullansın biraz...hem özür dilese bile nasıl midesi alacak kendisini aldatan bir adamla tekrar bir evde olmayi.ama kişilik meselesi tabii birsey diyemiyorum.siz ablanızla ciddi ciddi oturup ayrıntılı bir sekilde konusun.yoksa daha cok canı yanar.

İşin enteresanı da ne biliyo musun zaten gözü dışarıda bi tiptır eniştem yazmışsın.yani aslında hakikaten kimin ne olduğunu biliyoruz da işimize gelmiyo

İşin enteresanı da ne biliyo musun zaten gözü dışarıda bi tiptır eniştem yazmışsın.yani aslında hakikaten kimin ne olduğunu biliyoruz da işimize gelmiyo
Aynen aslında ablamda biliyor ne olduğunu biz arabadayken bile kadina kiza bakıyor(
Zaten aldattığı kiside evli bukadar panik oldu diyorum tanıdık biri belkide bir arkadaşının esi kadın bukadar telaşa kapıldı sakin kadini bulma diye

Boşanmalıydı. Gururunu nasıl ayaklar altına alır aklım almıyor.
Ama bu saatten sonra siz ayrıl deseniz suçlu çıkacaksınız.
En iyisi susup kabullenmek sizin için.

Abla calisiyor mu canim bu cok onemli. Calisiyorsa ayaklari saglam basmali sizinde desteginizle kesinlikle ayrilmali. Cok aldatilmaya sahit oldum devami gelecektir ister 2 ay ister 2yil sonra illaki tekrar edecektir. Ki orda da cok da pisman olan bir adam profili yok sanirim yanlis miyim

çok ilginç bir yer burası. Paylaşım veya soru bile yasak. Face daha özgür buradan bnece.
Buranin formati cok baska ben de facebook gibi dusundugunuzu anladim isim soyisim olunca, burasi forum tarzinda bi plaftorm, incelerseniz anlayacaksiniz. Ben gercekten yardimci olmaya calistim uzulmenize uzuldum ozur dilerim kirdiysam kendi adima

Buranin formati cok baska ben de facebook gibi dusundugunuzu anladim isim soyisim olunca, burasi forum tarzinda bi plaftorm, incelerseniz anlayacaksiniz. Ben gercekten yardimci olmaya calistim uzulmenize uzuldum ozur dilerim kirdiysam kendi adima
Evet ilk başta normal bir paylaşım sitesi gibi algılamıştım ama dha farklı bir şey burası. Yardımcı olmak istediğinizi biliyor ve gönülden teşekkür ediyorum size. Üzülmedim sadece biraz şaşırdım . Kırılmadım da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…