Ablam aldatildi....

Ablanız durumdan sıkıntı duymuyorsa konu sizin bildiklerinizden fazlasıdır, muhtemelen enişteniz bu tip şeyleri daha önce de yapmıştır ya da ablanız zaten her şeyi önceden biliyordur. Bu yüzden karışmayın derim.

Ablan kabul ediyorsa senin yapicak birseyin yok melesef, onlar öyle giderler. Enisten aldatir ablan affeder

Ablanız bu durumdan kurtulmak istemedikçe yapacağınız bir şey. Karışırsanız yarın öbür gün ayrılmalarından sizi sorumlu bile tutabilir.

ne özrü
ne affetmesi ya
defedin gitsin başınızdan
bu karakter meselesi yarın yine aldatacak vazgeçecek mi sanıyorsunuz?

evli adam, evli kadınla ilişki yaşıyor?
evlenmeyin kardeşim o zaman...!

ablan bu adamla mutlu olmazsa işler karışır zaten o zaman akıl verirsin gerekirse boşanmalı.
ama şuan çok taze pişmanlıkla her şeyi düzelten insanlar var biraz bekleyin bakalım düzelecek mi daha mı kötü olacak.
çünkü ablanız ayrılmak istemiyor anladığım kadarıyla şimdilik. bazı kadınlar direk ayrılır işte herkes bir değil.

Bu evli kadin ya da erkeklere ne yetmiyor da gozleri hep disarda anlamiyorum. Bi defa aldatan adam tekrar aldatir hele de affedildiyse...
Sen araa girme cunku yapacagin bi sey yok

Kura bakmayın ama benim kanaatim ablanız eniştenizden parası için boşanmıyor.2. evi de alacakmış ablanız 2. evde de hakkı olduğunu biliyordur.
Neyse siz fazla karışmayın derim.Sonuçta suçlu siz olursunuz.
Kör ölür badem gözlü olur derler ya aynen o hesap.

Canim hiç karışma.sen kötü olursun.bırak a blanda gitsin.eşini bu haliyle kabul edip gidecekse ağlar siz lar oturur..senlik bişey yok.ablan kasmiyosa sen hiç kasma derim

Siz hiçbirşey yapmayın bence
Ablaniz durumu kabullenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…