• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam beni evden gönderiyor :))

millett bi alem sasirdim yazilanlarin bi kismini okuyunca karisma kardesine diyenler olmus....
yahu bu arkadas degil kkmsu degil akraba degil kardes bu kardes !!
ayni kanindan canindan bi oarca canin cigerin yahu ! nasil karismasin ya asil karismazsa olmaz
Allah im korusun kardesim boyle yapcak gitcek elin evlu adamiyla goruscek haşna fişne yapcak ben sessiz kalcam oyle mi ??!!
midesiz degilim cok sukur
kariscan tabi kovarsa kovsun eli uc kurus goruyo diye hanfendi nasil da simarik...
konu sahibi arkadas anlasilan o ki annen de ablanin eline baktigi icin ablana ses etmiyo belli ki anneden de hayir yok
o zmn kendi basinin caresine kendin bakican..
hem okuyup hem calisan nice insanlar var sende yaparsin neden yapamayasin...
simdilik ses etme artik olan olmus olay daha fazla buyumesin ablan halinden gayet memnun yaziklar olsun ne diyim ama sen de artik olayi kurcalama sen yapcani yapmissin insan ablasini secemiyo haliyle
sana ben baktim ettim deyip durcaksa bakmasin artik sen koca kiz olmussun calis kazan okulunu asla ama asla birakma !!

Bir sey yazmayayım dedim de tutamadım kendimi.

Metreslik yapan ablanız size bakıyor diye ona yanlışını söylemek ne zamandan beri nankörlük oluyor? ("Nankörsün" diyen hanımlara ithafen)

Ablanız size parasal anlamda destek oluyor diye yaptıgı tüm edepsizliklere bal kaymak mı sürmeliymişsiniz "vefalı kardes" olabilmek icin.

Tabiki de ablanızın bu kişiliksiz tavırlarına karsı cıkacaktınız.

Anneniz de ablanız da tek kelimeyle zır deli.
Ben metres olacam, annem bana börek yapacak? Yemin ederim bacaklarımı kırar ellerime verirdi. Ablanızın böyle olmasında annenizin o kadar payı var ki..

Neyse ki siz dogruyu yanlısı görebiliyorsunuz, sırf size baktı diye üç maymunu oynamıyorsunuz.

Devletten burs alıyor musunuz? Sınıfta ögrenci evinde kalan arkadaslarınız varsa, bir süre onların yanına tasının. Calıstıgınız parayla kendi masraflarınızı halleder, kalan prayı da eve verirsiniz. Bir de devletten burs alıyorsanız bu işi zorlukla da olsa bi sekilde halledebilirsiniz.

Ne yapın edin, o evde kalmayın. Yoksa sizi de delirtecekler. Ki simdi eski konularınızı okudum, sizi de delirtmeyi basarmıslar sanırım.

Son düzenleme:
Ee kizlar napsin yani konu sahibi kendi tercihi olan cinsel yaşami yuzunden -ki anlattığına gore evli adamlarla yapmiyor bu işi- ablasinin evli adamlari ayartmasina sussun mu. Hayir burda baska biri acsa konuyu olmaz kesinlikle karsi cikmalisin filan derdiniz yani anlamadim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olmus konu biraz. Konu sahibi cinsel yaşamın kimseye zarar vermedikce seni enterese eder bizi değil. Ama ablan nitelikli olarak insanlarin hayatina zarar veriyor sen uyarmissin artik uzak durmak düşer.

Zamanın ötesinden bunu yaziyorum. Eski bir konu ama yine de yazmadan edemiycem. Beni banlayan da banlasin.

Burda konu sahibinin konularını didik didik edip de bu kızcağızi ablasıyla kiyaslayan, konu sahibinin yaşadığı tek gecelik ilişkileri, ablasının yiktigi yuvalarla denk tutan, konu sahibine "sen de az degilmissin be" diye cemkiren, ikiyüzlü kadınlar. Umarım okur da birazcık utanirsiniz. Çoğunuz ağlak ağlak "kocom bono oldotoyorrr" diye gün aşırı konu açıp, ikinci kadınları taslamayi iyi bilirsiniz , o kadar yuzsuzsunuz ki hiçbiriniz de boşanmaz burda gelip o ikinci kadınları gömersiniz. Fakat kendi ablası olmasına rağmen yuva yıkan, evli erkeklerle gezip tozan, ayni zamanda tecavüze uğrayan kızların açık giyindikleri için bunu hskettigini söyleyen bir pisliği eleştireleştiren bir kızı burda sırf muhalefet olalım da nasıl olursak olalım diye gömmeye calisiyorsunuz. Ya siz nasıl küstah nasıl ikiyüzlü nasıl tatminsiz varliklarsiniz ya? Nasıl bir çocukluk gençlik gecirdiniz de hemcinslerinize bu kadar düşman oldunuz ? Yemin ediyorum surda konu açıp dert anlatmak akil işi değil, çünkü pusuda egolarini tatmin etmek için elinde çekirdeğiyle bekleyen değişik değişik tipler yatıyor ve bu insanlar bu sitede sadece muhalefet olmak için varlar.

Bu kız isterse her gün farklı bir adamla yatar. Bu iyi bir şey mi değil mi kişiden kişiye değişir. Ama ablasının yaptığı durum "amaan o da onun hayati " denilerek gecistirilemez. Olayın gorecesi yok. Çünkü bariz 3. bir kadına veya çocuğa zarar veriliyor. İki olayı nasil karıştırır da konu sahibine "ohh iui olmuş sokakta kal bakalım" diye laflar edersiniz. Lafa gelince de sizden feministi yoktur ama. Yazıklar olsun be. Sinirden elim titredi şu konuyu okurken. İsteyip de yapamadığınz her şeyin nasıl bu kadar delisi olabiliyorsunuz.
Konu sahibi eski konunu deştim özür dilerim. Umarım birkaçı okur da utanır kendinden. Gerçi sanmıyorum.

Zamanın ötesinden bunu yaziyorum. Eski bir konu ama yine de yazmadan edemiycem. Beni banlayan da banlasin.

Burda konu sahibinin konularını didik didik edip de bu kızcağızi ablasıyla kiyaslayan, konu sahibinin yaşadığı tek gecelik ilişkileri, ablasının yiktigi yuvalarla denk tutan, konu sahibine "sen de az degilmissin be" diye cemkiren, ikiyüzlü kadınlar. Umarım okur da birazcık utanirsiniz. Çoğunuz ağlak ağlak "kocom bono oldotoyorrr" diye gün aşırı konu açıp, ikinci kadınları taslamayi iyi bilirsiniz , o kadar yuzsuzsunuz ki hiçbiriniz de boşanmaz burda gelip o ikinci kadınları gömersiniz. Fakat kendi ablası olmasına rağmen yuva yıkan, evli erkeklerle gezip tozan, ayni zamanda tecavüze uğrayan kızların açık giyindikleri için bunu hskettigini söyleyen bir pisliği eleştireleştiren bir kızı burda sırf muhalefet olalım da nasıl olursak olalım diye gömmeye calisiyorsunuz. Ya siz nasıl küstah nasıl ikiyüzlü nasıl tatminsiz varliklarsiniz ya? Nasıl bir çocukluk gençlik gecirdiniz de hemcinslerinize bu kadar düşman oldunuz ? Yemin ediyorum surda konu açıp dert anlatmak akil işi değil, çünkü pusuda egolarini tatmin etmek için elinde çekirdeğiyle bekleyen değişik değişik tipler yatıyor ve bu insanlar bu sitede sadece muhalefet olmak için varlar.

Bu kız isterse her gün farklı bir adamla yatar. Bu iyi bir şey mi değil mi kişiden kişiye değişir. Ama ablasının yaptığı durum "amaan o da onun hayati " denilerek gecistirilemez. Olayın gorecesi yok. Çünkü bariz 3. bir kadına veya çocuğa zarar veriliyor. İki olayı nasil karıştırır da konu sahibine "ohh iui olmuş sokakta kal bakalım" diye laflar edersiniz. Lafa gelince de sizden feministi yoktur ama. Yazıklar olsun be. Sinirden elim titredi şu konuyu okurken. İsteyip de yapamadığınz her şeyin nasıl bu kadar delisi olabiliyorsunuz.
Konu sahibi eski konunu deştim özür dilerim. Umarım birkaçı okur da utanır kendinden. Gerçi sanmıyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Şu linççi mahalle kadınları lütfen damlasın ya. O kadar sinirlendim ayni zamanda o kadar üzüldüm ki surda yapılan yorumlara. Konu sahibinin başına gelmeyen kalmamış burda derdini hafifletmek için bir şeyler yazmış çizmiş ama bilmiyor ki esas akbabalar burda. Hakikaten sinir küpü oldum.

Şu linççi mahalle kadınları lütfen damlasın ya. O kadar sinirlendim ayni zamanda o kadar üzüldüm ki surda yapılan yorumlara. Konu sahibinin başına gelmeyen kalmamış burda derdini hafifletmek için bir şeyler yazmış çizmiş ama bilmiyor ki esas akbabalar burda. Hakikaten sinir küpü oldum.

Bende senin gibi düşünüyorum konu sahibi isterse 10 kişiyle yatar ama sonuçta ablası evli biriyle birlikte ve bunu normal görmek aslında bn aldatılsam yıkım çıkmaz demek bana göre

Bende senin gibi düşünüyorum konu sahibi isterse 10 kişiyle yatar ama sonuçta ablası evli biriyle birlikte ve bunu normal görmek aslında bn aldatılsam yıkım çıkmaz demek bana göre
Bence konu sahibinin ablasıyla yakin hissettiler kendilerini bu kadar savunduklarina gore. Güya biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız ama en ufak bir sorunda ilk birbirimizin açığını da biz arıyoruz impressed bir durum.

Helal olsun,çok haklısınız. Bu komşusu değil uzak alrbası değil ayni evde yaşadığı ablası sırf geçim kaynağını o sağlıyor diye kizcağız susack mıydı? Yarin bir gün hasbil kader dünya küçük bu olaylar kizcağızın onune ciksa ne olacak? O zaman herkes topa tutacak demeyecek ki kisi hatalarindan bireysel sorumludur.

helal olsun sana.
mükemmel yorum

Evet kızlar ablamla aramda olan problemleri artık bilmeyeniniz kalmamıştır. Kendisiyle son tartışmamızla ilgili burada konu açmıştım. O tartışmadan sonra bir kez daha tartıştık. Konuyu tamamen kendisi açtı ben hiçbir şey demedim. O görüşme dediğim herifle buluşmuşlar ballandırarak anlattı bana. Yapma artık hayatını mahvedeceksin yapayalnız kalacaksın dedim benden bu kadar utandığını bilmiyodum dedi :KK70:d Evli adam hangi yüzle sana ilişki teklif eder sana değer bile vermiyo dedim evli adam bile ben senin namusuna kefilim diyo benim kardeşimin ettiği lafa bak diyo :KK70:d Hiçbir şeye acımıyosan o adamın bebeğine acı diyorum sen bana o**spu diyosun diyo :KK70:d Ben 15 yaşımdan beridir bu hikayeleri dinliyorum hep yanında oluyorum ama bana da yazık değil mi diyorum olmasaydın yanımda diyo :KK70:d Ben artık hiçbi şekilde laf anlatamadığım için en son sinir krizi geçirdim ev savaş alanına döndü vs. En son artık anneme evli heriflerle birlikte olduğunu açıkladı. Yani açıkladı dediğim de şu: anne bak ben evli bi adama aşık oldum tamam mı onu çok sevdim o da beni sevdi allah kahretsin tamam mı aşık oldum sevdim tamam mı( bunu söylerken de nasıl ağlıyo görmeniz lazım). Ama sadece 1 tanesini söyledi :)) kalanlardan hiiiiç bahsetmedi :)))) bir de sonra geldi bana dedi ki: ben annem üzülmesin diye söylemiyodum al söyledim işte senin yüzünden mutlu musun??? Bunun da suçlusu ben oldum.. Sürekli ağzında "sana ben baktım nankör" lafı. Evet bana baktı ama bu benim suçum muydu? Benim babamın sorumsuz annemin parasız bi kadın olması benim suçum muydu? Ne yapacaktı o durumdaki kardeşini sokağa mı atacaktı? Habire sana baktım büyüttüm haram olsun zıkkım olsun nankör çıkarcı vs. Dedi.. neyse artık ben bi ablam yokmuş gibi hayatıma devam etme kararı aldığım için artık buna üzülmüyorum dahi.

Esas konuya gelecek olursak.. dün bilgisayarı elime aldım açar açmaz karşıma bir sayfa çıktı. Ablam bilgisayarda ankaradaki kız öğrenci yurtlarını araştırmış :)) zaten önceki gün de annemle ablam ablamın odasında konuşuyorlardı ben de kendi odamdaydım. Odalarımız yan yana olduğu için konuşmaların bi kısmını duydum annem saçmalama yapamaz o öyle diyordu ablam da nankörlük etmeyecekti o zaman diyordu. Velhasılkelam bu evde geçirdiğim her gece yediğim her lokma bana zehir zıkkım olacak artık. Bi ailem yokmuş gibi hissediyorum o kadar bitiğim ki size anlatamam. Çıkıp gidemiyorum dahi çünkü ne gidecek bi kapım ne de kendi başımın çaresine bakabilecek bi gelirim var. Kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki..
Böyle abla mı olur. Babana anlat. O da yeterli tepkiyi veremezse ve seni evden göndermeye kalkarlarsa cümle aleme anlatmakla tehdit et.

Aslında onun eline baktığım söylenemez. Kendi gücüm oranında ben de eve katkı yapıyorum. Benim ayda kazandığım 400-500 liraysa eve muhakkak 100 lira bırakıyorum. Kıyafetimi kitaplarımı her şeyimi kendim alıyorum. Yaptığım tek şey bu evde yemek yiyip bu evde uyumak. Ayrıca bana baktığı için ona minnet duyuyorum ama yaptığı bu ayıbı normal ve hatta güzelmiş gibi yansıtmasına göz yumacak kadar minnet duyamam. Ne yapacaktı bakmayıp küçücük yaşımda sokağa mı atacaktı?
Orasi ailenin evi kendini boyle gormen cok aci

Back
X