ablam beni kıskanıyor

esrablgc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
39
6
1
31
arkadaşlar bir derdim var, gerçekten yaklaşık 4 ay boyunca bu acıyı cekiyorum ablam beni inanılmaz kıskanıyor.. ablamda bende nişanlıyız ablam benden 4 ay önce nişanlandı ikimizde görü usulü evlilik yapıyorz ama benimki görücü olmasına rağmen çok çabuk sevmeye başladım nişanlımı ve ablama oranla ciddi anlamda fazla konusuyoruz daha doğrusu nişanlım çok gayret gösteriyor . Ablamın nişanlısı öyle birisi değil ablam çekingen ancak nişanlısı ondan daha çekingen konuşuncada genelde tartışıyorlar tartışmayı başlatanda keinlikle eniştem, her neyse benim sorunum şu ablamın nişnalısının ailesi bizim ailemize göre maddi sıkıntıları var benim nişanlımın aileside maddi açıdan zengin gibiler ablamın aylar geçmesine rağmen hala enişteme aşık olamadı aşık olamıyorum bari maddi açıdan iyi olsaydılar diye nişanlılığın bu güne kadarda annemle tartışıyor. Bu arada geri dönüş yok nişanı bozmak için kesinlikle babam kabul etmez, ve çok fark ediyorum nişanlımla konusunca yada bana hediyeler alınca ablam çok üzülüyor ,bana gerçekten belli etmemeye çalışıyor ama çok belli inanılmaz kıskanıyor bazen düşünüyorum ablamın hayallerini ben yaşıyorum resmen ve bu lafıda dediğini bir yerlerden duydum ablamı biliyorum keisnlikle benim için kötülük istemez, ablam benim annemden daha yakın telefonu yanıma almaya korkuyorum görürde üzülür diye ben ne yapıcam nasıl üzülüyorum bir bilseniz şimdide yakışıklılığa takmış durumda ablamın nişanlısı çok affedersiniz fazlasıyla çirkin benim nişnalıma göre bunuda hiç bir yerde demedim hatta ,ablamı rahatlatmak için saatlerce konuşuyorum ama aynı inanılmaz kıskanıyor. nasıl kötü bir durum bir bilseniz ve buda var ablamı buaralar çok sık ağlarken yakalıyorum düğününe az kaldı sevmediği biriyle istediği hiç bişey olmadı oda benden çıkarıyor snaki ne yapmalıyım ablama diyememki beni kıskanıyorsun kaldım bende

İyi de ablanı neden parasız, çirkin, içine kapanık ,sorunlu bir adama verdiler ki???? Hayır seninki de öyle olsa ablan mutlu mu olacak?? Ne biçim bir aile yapınız var? Ablanı istemediği halde lanet bir herifle evlendirmeye kalkıyorlar, sen ablamı bu evlilikten Nasıl kurtarırım diye düşüneceğine "ablam beni kıskanıyor " triplerine girmişsin!

Hayır abla da bir alem "bari parası olsa " diyormuş
Ailecek akıl fikir diliyorum size!!!

Nişanlısı istediği gibi olmadığı için üzülüyordur. Sizi niye kıskansın ya?

Ayrılması için desteklerdim ben olsam ne yani ucunda ölüm yok ya

Herkesin kaderi n yazisi farkli yapabilecegin bisey yok sadeve istemedgi biriyle evlenmekten ablani vazgceirebilirsin onune dha sevebilecegi insanlarin cikacagini soyleyip cesartetlendirebilirisn. Geri donmez dye birseymi var evlilik hayatinin tamami yasantin yani sevmedgi biriyle nye evleniyor. Bence kiskanma konusundan dha cok ablanin sevemdgi briyle evlenmesini dusun ve onu vazgecir canim

sadece yorum yapmak için yorum yapmayın mümkünse ona gelen görücü babamın red edemeyeceği birisiydi benim suçum ne

sadece yorum yapmak için yorum yapmayın mümkünse ona gelen görücü babamın red edemeyeceği birisiydi benim suçum ne
yorum yapmak için yorum yapmam yani parmaklarımı yormam ben konu sahibi. senin anlattığından yola çıkarak fikrimi söyledim ki sen de konuyu açarken bunu düşünerek açmışsındır herhalde. senin görüşlerine uymayan yorumlar gelmesini istemiyorsan burada işin ne?

Kimse kıza sormamış mı fikrini?
Sen istiyor musun istemiyor musun diye?
sordular ilk başta çirkin dedi babam baktı fotosuna yok değil dedi sonrada o aileyi sevmiyorum dedi babamda bu benim ailem nasıl sevmezsin dedi babam ablama sebep sun dedi sebeplerinide beğenmedi babam işte çok üğzülyorum

Niye reddedemeyeceği biri ? Ne demek reddemeyeceği ya??? Mal mı veriyor para mı?? Kızı istemiyorsa kime hayır diyemez bir baba???
sordular ilk başta çirkin dedi babam baktı fotosuna yok değil dedi sonrada o aileyi sevmiyorum dedi babamda bu benim ailem nasıl sevmezsin dedi babam ablama sebep sun dedi sebeplerinide beğenmedi babam işte

+1

Baban kara cahil.
Kıza da istemediği bir evlilik yaptıracak.
Ay inanmıyorum
Zavallı kız.
Bu durumda seni kıskanması değil imrenmesi söz konusu olabilir ancak.
Bir de görücüler akraba mı?
Yahu bu ne rezil bir durum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…