ablam beni kıskanıyor

yaşadığınız çağda internete nasıl girip yazdınız hayret sen kızacaksın ama ben sorayım
tüm bu olaylar içinde gerçekten senin tek derdin ablanın kıskanması onunsa tek derdi keşke maddi yönü iyi olsa miydi? hadi siz sevdiniz ah ablanızin yerine kendinizi koyun ne isyan ederdiniz sevmediğiniz biri ve evlilik destek olun babayı ikna edin o nasıl baba kı iki kızı da hiçbir şey hissetmedigi birine nisanliyor

ne güzel söyledin gençsiniz sevmek kadar hak olan birşey var mı ?
annen ablan sen elbirliğiyle babanı ikna edin ..

Sevmediğim bir insanla evlenmek zorunda bırakılsam ben de tip ve maddiyat arardım.
Hatta mümkünse çok zengin olsun anca öyle katlanılır.
Aile aşiret baba cahil...
Tez vakitte ölmesini dilerim.
Ülke böyle cahillerden kurtulur.
Kızacaklar da çabuk kızsın..
Böyle cahil adamlar yaşamamalı ya..
Sinirim bozuluyor.

Ablan nişanlısıyla konuşsun. Nişanlısına desin. Ya da uzaklaştırsın kendinden. Çocuk nişanı kendisi atsın.

Ablanız nişanlısıyla konuşsun nişanlısı atsın nişanı. Babanızın tavrını değiştirmek madem zor başka yollar bulsun evlenmemek in

bizi evde kilitlemiyorlar biz ablamla bugün bile çıktık ama babamın red edemeyeceği biri o
bizi eve kilitlemiyorlar herhalde bvugün bile ablamla çıktık . sadece ablamın nişanlısı babamın red edemeyeceği birisi olduğu için

Esra niye reddedemiyor?
Çok mu zenginler

kaç yaşındasınız merak ettim ?
siz seviyeli olursanız karşınızdakilerde o seviyeyi korur her zaman kulağınıza küpe olsun..
22 yahu bayan ilk başta hakaret içerikli yazı yazıyor bana nasıl seviyemi koruyum Allah aşkına

ablam açık lise mezunu ben lise mezunuyum babamın iki tane bisiklet dükkanı ve bir tane lokantası araba ve motorları saymıyorum bile. annem de çkabiliyor bizde o anlamda rahatız
Yaş kaç afedersin? Araba ve motorlari sayma zaten yoksa kalpten gideriz, o nasil bir mal varligi...
Bu konu kapanır, konu sahibi ateş atıyor, alev alması yakın

seni etmiş edeceği kadar işin gücün burda insnaların derdiyle geçinmek mutlu ediyor belliki sizi
Ya sen ciddi ciddi anlamıyorsun galiba? Bakış açınızı değiştirin önce ikinizde. Böyle devam ederse ablan işkence içinde yaşar sende çare değil ay kıskanıyo oy kıskanıyo diye düşünerek bir arpa boyu yol alamazsın. Bu mu senin ablana desteğin burda dertleşmek için yazdığın konuda ablanın nişanlısını ezip geçmişsin ablana nasıl yansıtıyosun? Reddedilemez deyio duruyosun belki sen birşey yapabilirdin? Ablan kendi nişanlısıyla ilgili babasına fikirlerini söyleyemez belki ama sen muhabbet arasında minik minik cümlelerle kendi düşüncenmiş gibi babanı o adamdan soğutabilirsin. Ya da annen yapabilir. Kimse sırf abisi diye kızına işkence etmez gerçeklere uyanırsa. Önce onu düşün. Burda saçma sapan ahkam kesme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…