- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
tamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmişhaha gençliğine yandığım hey gidi
insna sevmediği birisinde tip ve maddiyat arar sevdiği birisi olsa kuru ekmeğe bile razı olur gerçekler bunlar bebeğim işim yokta kendimi tatmin ediyim gece gece kafanmı güzel teyzeciğim şuan genciz bırakta böyle düşünelim
bilmişimdir şekerim yaş işte napcantamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmiş
tamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmiş
tamam teyze by sana git başka konularda boş boş konuş bilmiş
bizi evde kilitlemiyorlar biz ablamla bugün bile çıktık ama babamın red edemeyeceği biri oyaşadığınız çağda internete nasıl girip yazdınız hayret sen kızacaksın ama ben sorayım
tüm bu olaylar içinde gerçekten senin tek derdin ablanın kıskanması onunsa tek derdi keşke maddi yönü iyi olsa miydi? hadi siz sevdiniz ah ablanızin yerine kendinizi koyun ne isyan ederdiniz sevmediğiniz biri ve evlilik destek olun babayı ikna edin o nasıl baba kı iki kızı da hiçbir şey hissetmedigi birine nisanliyor
bizi eve kilitlemiyorlar herhalde bvugün bile ablamla çıktık . sadece ablamın nişanlısı babamın red edemeyeceği birisi olduğu içinyaşadığınız çağda internete nasıl girip yazdınız hayret sen kızacaksın ama ben sorayım
tüm bu olaylar içinde gerçekten senin tek derdin ablanın kıskanması onunsa tek derdi keşke maddi yönü iyi olsa miydi? hadi siz sevdiniz ah ablanızin yerine kendinizi koyun ne isyan ederdiniz sevmediğiniz biri ve evlilik destek olun babayı ikna edin o nasıl baba kı iki kızı da hiçbir şey hissetmedigi birine nisanliyor
öyle olsun benim derdim bana yetiyor bide kendini bilmez biriyle nasıl konusmamı bekiliyorsunuızyalnız uslup genç gibi değil çocuk gibi..
Esra niye reddedemiyor?bizi evde kilitlemiyorlar biz ablamla bugün bile çıktık ama babamın red edemeyeceği biri o
bizi eve kilitlemiyorlar herhalde bvugün bile ablamla çıktık . sadece ablamın nişanlısı babamın red edemeyeceği birisi olduğu için
seni etmiş edeceği kadar işin gücün burda insnaların derdiyle geçinmek mutlu ediyor belliki sizibilmişimdir şekerim yaş işte napcanallah ıslah etsin
amcamın oğlu amcamda ailenin en büyükleirnden babamdan 10 yaş kadar büyükEsra niye reddedemiyor?
Çok mu zenginler
Ne görücüsü hayatım. Bildiğin akraba evliliği buamcamın oğlu amcamda ailenin en büyükleirnden babamdan 10 yaş kadar büyük
öyle olsun benim derdim bana yetiyor bide kendini bilmez biriyle nasıl konusmamı bekiliyorsunuız
ama tanımıyorlar ablam ve oğlan biribrleirniNe görücüsü hayatım. Bildiğin akraba evliliği bu
amcamın oğlu amcamda ailenin en büyükleirnden babamdan 10 yaş kadar büyük
22 yahu bayan ilk başta hakaret içerikli yazı yazıyor bana nasıl seviyemi koruyum Allah aşkınakaç yaşındasınız merak ettim ?
siz seviyeli olursanız karşınızdakilerde o seviyeyi korur her zaman kulağınıza küpe olsun..
Yaş kaç afedersin? Araba ve motorlari sayma zaten yoksa kalpten gideriz, o nasil bir mal varligi...ablam açık lise mezunu ben lise mezunuyum babamın iki tane bisiklet dükkanı ve bir tane lokantası araba ve motorları saymıyorum bile. annem de çkabiliyor bizde o anlamda rahatız
Ya sen ciddi ciddi anlamıyorsun galiba? Bakış açınızı değiştirin önce ikinizde. Böyle devam ederse ablan işkence içinde yaşar sende çare değil ay kıskanıyo oy kıskanıyo diye düşünerek bir arpa boyu yol alamazsın. Bu mu senin ablana desteğin burda dertleşmek için yazdığın konuda ablanın nişanlısını ezip geçmişsin ablana nasıl yansıtıyosun? Reddedilemez deyio duruyosun belki sen birşey yapabilirdin? Ablan kendi nişanlısıyla ilgili babasına fikirlerini söyleyemez belki ama sen muhabbet arasında minik minik cümlelerle kendi düşüncenmiş gibi babanı o adamdan soğutabilirsin. Ya da annen yapabilir. Kimse sırf abisi diye kızına işkence etmez gerçeklere uyanırsa. Önce onu düşün. Burda saçma sapan ahkam kesme.seni etmiş edeceği kadar işin gücün burda insnaların derdiyle geçinmek mutlu ediyor belliki sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?