ablam beni kıskanıyor

Akraba mı akraba evliliği istemiyorum demedi mi.peki en önemli sebep bu olmaması için.

maalesef..

Parasi da yok neden babanin vazgecemeyecegi biri ? Yahu taksit taksit imali konusuyorsun sonra millete trip atiyorsun. Hepimiz asiret kurallariyla yasmiyoruz. Birde cumhuriyet var burada. Baba kizi cirkin fakir kaba birine neden veriyor. Sana piyango cikmis hadi iyisin..Yalniz nisanlilikts boyle havalats ucuran evlilikte cortlar haberin olsun ,

..

sordular ilk başta çirkin dedi babam baktı fotosuna yok değil dedi sonrada o aileyi sevmiyorum dedi babamda bu benim ailem nasıl sevmezsin dedi babam ablama sebep sun dedi sebeplerinide beğenmedi babam işte
Baban yok çirkin değil diyorsa alsın kendisi .... !!!! Tövbe tövbe!! Aile yapınızı anladım az çok , ablan derhal 183 ü arasın, yardım istesin çıksın o evden, kurtarsın kendini babanın güzel bulduğu hatrını kıramadığı bir herifle evlenmekten...

Babanın mesleği ne?
Sizi okuttu mu?
Annen yalnız dışarı çıkabiliyor mu?

Bunları çok merak ediyorum
ablam açık lise mezunu ben lise mezunuyum babamın iki tane bisiklet dükkanı ve bir tane lokantası araba ve motorları saymıyorum bile. annem de çkabiliyor bizde o anlamda rahatız

karakterde yok adamda . bana ordan sende önem vermiyormuş gibi konuşma
sen bilemezsin benm neye önem verdiğimi canım:) o zaman karakter dıyeceksın, benimki zengin,yakışıklı onunki parasız,FAZLASIYLA çirkin diyerek anca kendini tatmin edersin. ablana yazık...

Erkeklerin evlenmeden önce değil sonraki halleri önemli celbinde o çekingenlikleri kalmaz merak etmesin zenginlik işi de belli olmaz bir anda o senin hayatını yaşıyor olur sende onun..Nikahtan öncesine aldanmasın..Bu şekilde birçok arkadaşım evlendi ama problem yaşayan olmadı

Bir baba cocugunun mutsuz oldugunu goremiyormu onemsemiyormu bunu ya anlamiyorum bir evlat kolaymı yetışiyor nasıl kıyılır evlada cok uzuldum gercekten uc kız annesiyim ben hicbiri mutsuz olsun istemem Allah babanızın ićine merhamet versin annenizin söz hakkı yokmu bisey yapamazmı

Ben anlamiyorum sevmedigi begenmedigi biriyle evlenmeyi göze almak ne kolay eger cok zorluyorsa aile cevre bas git başka bir sehre kimse bulamaz bile çalis kendini gelistir severek evlen calişmak kendini gelistirmek dahamı zor evlenmek kolayiniza geliyor artik buraya sürekli yazar babam zorla evlendirdi mutsuzum suan kaçsın kurtulsun sende destek ol kostek degil ayrica kiskanilcak birsey göremedim

böyle baba düşman başına ..
baban girsin madem bu kadar beğeniyorsa yatağınada..

Kusura bakmayın ama arkadaşlar çok doğru söylüyor.
Ablanızın sizi kıskanması değil sorun yazık kıza istemediği biriyle evlenecek sorun bu.
Keşke bunun üzerinde kafa yorsanız ama sizinde egonuz okşanıyor anlaşılan bu durumdan.

sen bilemezsin benm neye önem verdiğimi canım:) o zaman karakter dıyeceksın, benimki zengin,yakışıklı onunki parasız,FAZLASIYLA çirkin diyerek anca kendini tatmin edersin. ablana yazık...
insna sevmediği birisinde tip ve maddiyat arar sevdiği birisi olsa kuru ekmeğe bile razı olur gerçekler bunlar bebeğim işim yokta kendimi tatmin ediyim gece gece kafanmı güzel teyzeciğim şuan genciz bırakta böyle düşünelim

haha gençliğine yandığım hey gidi

Ayni babaya sahipsiniz. O yuzden ablan seni bosuna kiskanmasin yada ozenmesin. Nisanlisindan once dusunmesi gereken cahil bir babasi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…