Akraba mı akraba evliliği istemiyorum demedi mi.peki en önemli sebep bu olmaması için.sordular ilk başta çirkin dedi babam baktı fotosuna yok değil dedi sonrada o aileyi sevmiyorum dedi babamda bu benim ailem nasıl sevmezsin dedi babam ablama sebep sun dedi sebeplerinide beğenmedi babam işte çok üğzülyorum
maalesef..Baban kara cahil.
Kıza da istemediği bir evlilik yaptıracak.
Ay inanmıyorum
Zavallı kız.
Bu durumda seni kıskanması değil imrenmesi söz konusu olabilir ancak.
Bir de görücüler akraba mı?
Yahu bu ne rezil bir durum yaaa
..Parasi da yok neden babanin vazgecemeyecegi biri ? Yahu taksit taksit imali konusuyorsun sonra millete trip atiyorsun. Hepimiz asiret kurallariyla yasmiyoruz. Birde cumhuriyet var burada. Baba kizi cirkin fakir kaba birine neden veriyor. Sana piyango cikmis hadi iyisin..Yalniz nisanlilikts boyle havalats ucuran evlilikte cortlar haberin olsun ,
Baban yok çirkin değil diyorsa alsın kendisi .... !!!! Tövbe tövbe!! Aile yapınızı anladım az çok , ablan derhal 183 ü arasın, yardım istesin çıksın o evden, kurtarsın kendini babanın güzel bulduğu hatrını kıramadığı bir herifle evlenmekten...sordular ilk başta çirkin dedi babam baktı fotosuna yok değil dedi sonrada o aileyi sevmiyorum dedi babamda bu benim ailem nasıl sevmezsin dedi babam ablama sebep sun dedi sebeplerinide beğenmedi babam işte
karakterde yok adamda . bana ordan sende önem vermiyormuş gibi konuşma
ablam açık lise mezunu ben lise mezunuyum babamın iki tane bisiklet dükkanı ve bir tane lokantası araba ve motorları saymıyorum bile. annem de çkabiliyor bizde o anlamda rahatızBabanın mesleği ne?
Sizi okuttu mu?
Annen yalnız dışarı çıkabiliyor mu?
Bunları çok merak ediyorum
sen bilemezsin benm neye önem verdiğimi canım:) o zaman karakter dıyeceksın, benimki zengin,yakışıklı onunki parasız,FAZLASIYLA çirkin diyerek anca kendini tatmin edersin. ablana yazık...karakterde yok adamda . bana ordan sende önem vermiyormuş gibi konuşma
yahu allah aşkına insan sevmediği birinde ne arar bir tip ikide maddiyat herkes böyle hemde herkes s evdiği birisi olsa kuru ekmeğe bile razı olurOooo buralar kızışacak kızlar, sıkı tutunun
sordular ilk başta çirkin dedi babam baktı fotosuna yok değil dedi sonrada o aileyi sevmiyorum dedi babamda bu benim ailem nasıl sevmezsin dedi babam ablama sebep sun dedi sebeplerinide beğenmedi babam işte çok üğzülyorum
insna sevmediği birisinde tip ve maddiyat arar sevdiği birisi olsa kuru ekmeğe bile razı olur gerçekler bunlar bebeğim işim yokta kendimi tatmin ediyim gece gece kafanmı güzel teyzeciğim şuan genciz bırakta böyle düşünelimsen bilemezsin benm neye önem verdiğimi canım:) o zaman karakter dıyeceksın, benimki zengin,yakışıklı onunki parasız,FAZLASIYLA çirkin diyerek anca kendini tatmin edersin. ablana yazık...
insna sevmediği birisinde tip ve maddiyat arar sevdiği birisi olsa kuru ekmeğe bile razı olur gerçekler bunlar bebeğim işim yokta kendimi tatmin ediyim gece gece kafanmı güzel teyzeciğim şuan genciz bırakta böyle düşünelim
haha gençliğine yandığım hey gidiinsna sevmediği birisinde tip ve maddiyat arar sevdiği birisi olsa kuru ekmeğe bile razı olur gerçekler bunlar bebeğim işim yokta kendimi tatmin ediyim gece gece kafanmı güzel teyzeciğim şuan genciz bırakta böyle düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?