- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
ablanız fevri davranmış sanıyorum. herşeyden önce emin olmadan çocuğuda sürüklemiş. şimdi konuyu bilmeden babaya düşman olacak. keşke biraz metanetli olup araştırma yapsaydı. çocuğun yanında yaygara koparmadan medeni bir şeklde çözseydi konuyu.
şimdi siz çocuğa dikkat edin psikolojisini toparlayın. henüz ortada bişeyin olmadığını , her neolursa o olsun o adamın babası olduğunu anlatın. günah ağlatmayın çocuğu. mümkünse anneyle çok bir araya getirmeyin.
Ablanızın aldığı kararlar doğru gelmedi bana. Aceleyle öfkeyle alınmış kararlarbunlar, çocuğa hissettirmek niye? Yarın öbür gün ikna olup barışırsa nasıl toparlanacak o çocuğun psikolojisi?
Amin çok teşekkürler ablam diyorki kendini ispat edebilmesi için telefon dökümanlarıni isteyecegim yoksa bi saniye durmam numarayı bilmiyoruz sadece biraz animsiyor ablam
Özel değilse mesajın içeriği neydi.
dokuman derken ??
içerik olarak herhangi bir bilgi vermezler sadece ne kadar konuşulması hangi tarihlerde vs. Ancak o ogrenilebilir
bence ablaniz o çocuğa bu durumu yaşattıktan sonra bir ozure geri dönerse
o kız çocuğu babaya kirginken anneye de kırgın olur ve kizini ruhen kaybeder
bence bir ise basladın sa sonunu getirmeli
AminnnnnAllah böyle erkekleri bildiği gibi yapsın! yazık 11 yıla kadar gelebilmişlerken hemde ..pes doğrusuu.
Yani numarayla ne kadar siklık la konuşuldu içerik istemiyoruz zaten eğer bir kere den fazlaysa kabul etmiycem diyor zaten konuşma sikligini öğrenebilirse yeter diyor
eşi getireceğim dedi Mi telefon kayıtlarını
Neden Biz diyorsunuz sürekli..
Biz boşanmasını istiyoruz biz şunu istiyoruz..
Bırakın da ablanız versin kararını..
Elbette ki o da boşanmayı düşünüyordur ama fazlasıyla etkiliyorsunuz ablanızı..
Bunlar mühim işler mümkün mertebe taraf olmayın siz..
Hem ablanızın hem çocuklarının hakkına girmeyin...
telefon dökümlerini çıkarabiliriz cnm nasıl yapıldığını biliyorumMerhaba herkese.. çok üzücü bir olayın içindeyiz ablam 11 yıllık evli 10 yaşında da bir kızı var. Dün sabah ablam enistemin telefonunda bir mesaj yakaladı ve bir kadından geldiğinden emin çünkü içerik o şekilde idi. Vel hasıl eniştemden açıklama bekledi sonuç çok ta tatmin edici değil. Ve ablam evi terketti çocuğuyla beraber bizde. Bizde eğer bir aldatma varsa evliliğini bitirmesini istiyoruz. çocuğu ablamdan alabilirmi. Ve telefondan konuştuğu numara dokumlerini cikarabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler herkese...
telefon dökümlerini çıkarabiliriz cnm nasıl yapıldığını biliyorum
Ablam adına konuştuğum için biz dedim yani tabiki de yuva bozulsun istermiyim yığenimi kendi çocuğum gibi seviyorum ona psikolojik olarak bi zarar gelsin istermiyim
O zaman bırakın ablanız sakin sakin düşünsün..
Bir karar versin..
Siz de o karardan sonra arkasında durun..
Aklını karıştırmayın ki en doğru kararı verebilsin..
Ablanızın gururunu düşünüyorsunuz siz anlayabiliyorum..
Onun üzülmesine dayanamadığınızı da anlayabiliyorum..
Ama ablanızın kocasına duyduğu sevgi var artı olarak..
İhanet varsa boşanmak da gerekiyor da..
Bunun için mutlaka ablanızın hazır olması gerekiyor..
Boşanacağım deyip de sonrasında kalbine yenik düşüp o eve geri giderse kocası çok daha arsızlaşacak..
Ve yüz göz olacaklar..
Siz bişey araştırmayın bence..
Yönlendirmeyin..
Mantıklı düşünemiyorum belki de haklısınız dir. Çok teşekkürler
Mantıklı düşünemiyorsunuz demedim ben..
Sadece ablanıza duyduğnuz çok büyük sevginiz nedeniyle ablanızın alması gereken en doğru kararı alması için baskı yapıyorsunuz..
Ablanızın gururunu kurtarmaya da çalışıyorsunuz aslında ama 10 yıllık bir evlilik, çocuk ve aşk var arada ..
O yüzden ablanız kendi kararını kendi versin..
En doğrusu olsa da etkiyle alacağı karardan pişmanlık duyarsa yine üzülen siz olursunuz..
Sesin sabah çok kötü geldi çok üzüldüm yanında olmayı çok isterdim herseyde bi hayır vardir ben hep yanındayım şeklinde (is yerinde eniştem sorun yasamisti) sanırım bunun üstüne yazildi
İyi de bu mesajı sıradan bir iş arkadaşı da atabilir, ne var bunda? Bu yüzden aslını astarını bilmeden ev terkedilmez ki. Buna sizin yaptığınız gibi çanak da tutulmaz, yangına körükle gidilmez.
Çanak mi tutuyorum? ben ablamin en önemlisi yegenimin mutsuzlugunu isteyecek kadar bencil biri değilim olamam da ben onlar üzülmesin yaptiklarimi ve yapacaklarimi bilemezsiniz. Size kırıcı mesajınız içinde çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?