- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Çocuğu anne istemediği sürece alamaz
Kocası boşanmayı kabul ederse hemen biter ama boşanmak istemezse zor diye biliyorum avukat arkadaşlar gelir birazdan merak etme daha detaylı bilgilendirirlerYa uzun surermi acaba biz biran evvel bitsin istiyoruz ablam zarar almadan
Kocası boşanmayı kabul ederse hemen biter ama boşanmak istemezse zor diye biliyorum avukat arkadaşlar gelir birazdan merak etme daha detaylı bilgilendirirler
Çocuk konusu bir çok şeye göre değişir. Babanın maddi manevi durumu, annenin aynı şekilde, çocuğun isteği, yüz kızartıcı suç falan filan hep etki eder. Bebek olsa annede kalır deriz ama bebek değil. 10 yaşında çocuk için çok ihtimal var herşeyi bilmek gerekir.
Boşanma karşı taraf da isterse kolay olur. Yok kabul etmez, ben karımı seviyorum cart curt derse çekişmeli olur, uzadıkça uzar.
Ya boşanmak istemez. Zaten ablam telefonları kapadi annemle muhattap olmak zorunda kalıyor. Şimdi eniştem bir evi bir arabasi birde maaşlı çalışıyor.ama ablam kamuda çalışıyor. Ya çok zor bi durum çok teşekkürler
Geçmiş olsun ablanıza, kızının da haberi oldu mu uzak tutmaya çalışın psikolojisi bozulmasın. Umarım anlaşmalı bir boşanma olur.
Ya boşanmak istemez. Zaten ablam telefonları kapadi annemle muhattap olmak zorunda kalıyor. Şimdi eniştem bir evi bir arabasi birde maaşlı çalışıyor.ama ablam kamuda çalışıyor. Ya çok zor bi durum çok teşekkürler
numarayı biliyorsanız enişte ve o kadın arasındaki konuşma sıklığının araştırılması için talep edebilirsiniz
10 yaşındaki bir çocuk her şeyin farkında olduğu için fikri sorulacaktır anneyi mi istersin babayı mi diye o yüzden onun sizin yanınızda mutlu olmasını sağlamanın Önemli
inşallah en kisa surede biter bu süreç
Allah yardımcınız olsun
Çok ani karar alınmış gibi geliyor bana açıkçası. Sizin tutumunuzda yanlış geldi. Biraz zaman tanısalar kendilerine daha iyi olmaz mı? Siz de etki etmeseniz duruma keşke.
Çocuğun mahkemedeki beyanı kimde kalacağını etkiler diye biliyorum bence emin olmadan hemen dava olayına girmesin daha önceden aldatıldığına dair şüphesi yoksa iyice düşünüp tartması lazım ailesi olarak vereceği karara etki etmeyin verdiği kararı destekleyin.
Biz her kararda arkasındayız müsade etmiyoruz ben çok üzüldüm yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?