- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
İyi de bu mesajı sıradan bir iş arkadaşı da atabilir, ne var bunda? Bu yüzden aslını astarını bilmeden ev terkedilmez ki. Buna sizin yaptığınız gibi çanak da tutulmaz, yangına körükle gidilmez.
Bişey değil ama mesajım kırıcı değildi. Bu mesajda bişey yok ablacım, sıradan bir iş arkadaşı bile atmış olabilir, gayet normal bir mesaj. Bu kadar biyütme oturun konuşun kaçarak olmaz falan derdim ben yerinizde olsam. Boşanma davası hemen sonuçlanır mı, çocuğu ablam alabilir mi diye düşünmezdim ablamın ve yeğenimin mutluluğunu huzurunu düşünsem.
Şuan belki de için de bulunduğum durumda mantıklı düşünemiyorum. Sanirsam yeğenimi kaybetme korkusu bende sacmaliyorun
Ciddiyim şu mesaj yüzünden boşanan bir kadın hayatının en saçma işini yapmış olur. O çocuk da yarın öbür gün büyüyüp aklı erdiğinde annesine karşı kinlenir.
Ya ama adamın hareketleri de şüpheli kendini neden savunmuyor kendini aklmaya bile uğraşmiyor hep söyledikleri yalan tutarsız niye bi hisimla telefonu aldı numarayı sildi suan bi is seyahatinde sanki zaman istiyor gibi garip tabi bunlar kendi kafamda kurduklarim ablama böyle söylemiyorum bukadar bencil ilan ettin ama. Ve olay dün oldu eniştem bugün seyahatte
Bence mesaj içeriği normal olabilirdi" şu an yanında olmayı çok isterdim "muhabbeti olmasaydıYa ama adamın hareketleri de şüpheli kendini neden savunmuyor kendini aklmaya bile uğraşmiyor hep söyledikleri yalan tutarsız niye bi hisimla telefonu aldı numarayı sildi suan bi is seyahatinde sanki zaman istiyor gibi garip tabi bunlar kendi kafamda kurduklarim ablama böyle söylemiyorum bukadar bencil ilan ettin ama. Ve olay dün oldu eniştem bugün seyahatte
Benim eşimin hiç arkadaşı yoktur. Huysuzdur, aksidir biraz, çalıştigi yerde bayan yoktur. Universiteden kiz arkadaşlari mesaj atınca bile gelir eve anlatir bugün x le şöyle şöyle konuştuk diye. Hiç bi bayan arkadaşıyla samimiyet kurmaz.
Eğer benim eşim gibi bi adama böyle bi mesaj gelseydi hiç normal karşılanmazdi.
Ama çok sosyal, sevecen, karma bi ortamda çalışan biri için bu mesaj çok normal olabilir.
Yani bu durumun şüphe doğurması için enisteniz sosyal hayatı, sosyal ilişkileri ve bunu eşiyle ne kadar paylaştığı kıstas olabilir. Ki ablanizin bunu direkt ihanet olarak algılamış olması bu soruyu cevaplıyor zaten. Demek ki bu durum onlar içinde normal değilmiş.
bence siz karışmayın bir yuva yıkılıyor vebali üstünüze kalmasın onun aklı var sakın boşan flan demeyin.
Şuan belki de için de bulunduğum durumda mantıklı düşünemiyorum. Sanirsam yeğenimi kaybetme korkusu bende sacmaliyorun
Yeğeninizi niye kaybedeceksiniz ki?
Asıl böyle davranmaya devam ederseniz kaybetme ihtimaliniz var..
Hiçbir çocuk eğer evde büyük sorun yoksa anne ve babasının boşanmasını istemez..
Boşanmayı destekleyenleri kötü bilir..
Bu adam niye kendini savunmuyor offff
Nesini savunacak..
Doğruysa evet yaptım demek zor..
Değilse masum birşeyse güvenilmemesi ağır geliyordur..
Bakın ben de sizin gibiyim..
Herkese herşeye üzülürüm..
Kendi yaşadıklarıma bakmadan..
Ama inanın su akıp yolunu buluyor..
Dua edin ablanız ve evladı için en hayırlısı en güzelini yaşatsın Allah..
Mahkeme anne yüz kızartıcı bir eylem içinde değilse kız ,ocuklarını anneye verirMerhaba herkese.. çok üzücü bir olayın içindeyiz ablam 11 yıllık evli 10 yaşında da bir kızı var. Dün sabah ablam enistemin telefonunda bir mesaj yakaladı ve bir kadından geldiğinden emin çünkü içerik o şekilde idi. Vel hasıl eniştemden açıklama bekledi sonuç çok ta tatmin edici değil. Ve ablam evi terketti çocuğuyla beraber bizde. Bizde eğer bir aldatma varsa evliliğini bitirmesini istiyoruz. çocuğu ablamdan alabilirmi. Ve telefondan konuştuğu numara dokumlerini cikarabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?