- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Ne alakası var .Kardeşini sevindirmek istemiş .Herhangi birine söylemiyorki bu lafı .Ne demek kuluçka makinası
Iki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
yahu kadın zaten sıkıntılı bir de ablasına düşman edin iyice sıkıntısı artsın tövbe tövbe .Kardeşini sevindirmek istiyorsa manen destek olsun. 2 başarısız deneme olmuş "sıkma canını kardeşim olur elbet" vs gibi telkinlerde bulunmak yerine "bak olmuyor ben doğurur veririm nolucak" mantığıyla yaklaşıp daha çok kalbini kırmış kardeşinin bilmem farkında mısınız?
Getir alnını öpücemSoyle konularda manavdan domates al der gibi git esirgemeden cocuk al denmiyor mu, deli oluyorum.
Yahu kolay mi baskasinin cocugunu bakmak, kendi cocugun gibi gormek? Evlat edinmek herkesin kaldirabilecegi bir sey degil. Bir kere saglam psikoloji gerektirir, gercekten istek, buyuk fedakarlik gerektirir. Olur 0lmaz herkese cocuk al deniyor, sanki sus esyasi aliyoruz. Sonra sersefil olan o kimsesiz cocuklar oluyor. Evlat edinmek isteyen insanin zaten boyle tavsiyeye ihtiyaci olmaz. Kendisi de dusunebilir. Niyet olmayana da baskiyla evlat edindirilmez. Bu kadar orta mali yapmayin su cocuklari! Onlar cocugu olmayan icin yara bandi degil, kendi derdiyle sorumluluguyla var olan insan evladi. Kimse de iyice dusunmeden, hazir olmadan kalkismamali bu sorumluluga. Idrak edelim sunu artik ya.
Pardon da neden uzuluyorsun ki canim sen? Çıkmadık candan umit kesilmezmis.. tekrar denersin , iyi bir merkeze git hatta.. maliyetli biliyorum, yorucu.. ben ilk denemede ikizlere hamileyim, olmaz diyordum.. 3._4. De olur diyordum. Cok sukur basardim..Cok zorunda gitti bana böyle birşey nasıl der moral verebilirdi sabahtan beri Ağlıyorum
bu kadar abartılcak bisey yok cnm hatta sevinmelisin hic mi duymadın abla dayı hala teyzeye verilen cocukliarı senin olmuyo diye illee cocuk esirgemeden almak zorunda degilsin kanından canından alabilirsin sana cok garip gelmişs ama bana göre normal hatta ablan teklif etmis bunu para bile isteyebilirsiIki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
vazgectim falan diyemez cünkü kanunende yasal annesi bu yazan arkadas oluyor yani itiraz hakkı yok zaten kız kardes ille görür belki kendi 3 4 cocugu var daha fazla istemiyor ama kardesi cocuksuz üzülmüs onun ici büyük fedakarlıgı düsünmüs bence takdir edilesi bi kadınPardon da neden uzuluyorsun ki canim sen? Çıkmadık candan umit kesilmezmis.. tekrar denersin , iyi bir merkeze git hatta.. maliyetli biliyorum, yorucu.. ben ilk denemede ikizlere hamileyim, olmaz diyordum.. 3._4. De olur diyordum. Cok sukur basardim..
2.Deneme yolun basi daha.. insallah basarirsiniz..
Ablan belki de iyi niyetiyle, artik uzulmene kiyamadigi icin demistir sana derdine çare olmak icin., yoksa kimse evladindan vazgecmek istemez.. sonucta ona ait olacak ama sana anne diyecek. Kimse kaldiramaz bunu.
Niyeti ciddiyse de kabul etme derim. Sonradan pismanlik olabilir, o benim cocugum vazgectim der alir falan filan.. bu durumda cocuga da yazık.. boyle buyuk bi gercek nasıl saklanacak?
Diger arkadaslarin dedigi gibi o sorumlulugu ustlenip, kendi evladın yerine koyabileceksen son caren evlatlik edinmek olsun.
AMA KENDI COCUGUNUN OLMASI COK DAHA GUZEL. yaşınız gencse deneyin bence 1_2 Kere daha.. allah buyuktur.
Bana ozelden yazabilirsin.. canini sıkma, uzulmek icin daha coookk erkennn
Evli ciftlere "cocuk yap, yap bir tane, cocuk cocuk cocuk" diye sinir bozacak derecede baski yaparlar ya, ondan bin beteri de cocuk evlat edin baskisi. Etik de bulmuyorum. Kimi ileri gidip o cocuklarin kimsesiz olduklari, sahiplenmedikleri icin cocugu olmayan veya cocuk yapmayani suclar hatta. O derece haddini asar. Insanlar cok dusuncesiz. Evlat edin dedikleri cocuklar acisindan cok dusuncesiz daha dogrusu. Bu cocuklar elalemi teselli etsin diye alinmak icin beklemiyor orada. Cocuklari kurumlar bile aileleri turlu incelemelerden, mulakatlardan gecirerek verirken bu insanlara ne oluyor da onune gelene esya alir gibi cocuk al diyorlar anlamiyorum.Getir alnını öpücemmuhteşem bir yorum.
Ya canim farzet yasal annesi, belki konu sahibi öz anne_babasi olarak bildirecek cocuga kendisini. Veyahut sen benim yegenimsin ama bana anne diyeceksin mi diyecek..? cocuk acisindan kotu bir durum diye dusunuyorum. Annesini bilip,teyzesine anne demek.. nebileyim kanun da olsa ozel hayatta garip bi durum sanki.. ablasinin ne niyetle dedigini bilemeyiz tabiki, ben iyi niyetle dusunup kardesinin uzulmesine dayanamadigi icin bir cikis yolu bulmus diye yorum getirdim.. ama bunu kabullenmek de mesele.. farzet cocuk 8aylik oldu dogdu dogacak, ablasi vazgectim derse? Bence abla_kizkardes iliskisi zarar gorur diye dusunuyorum. Cok mu supheciyim ne, insanlara kolay kolay guvenemiyorum yahuvazgectim falan diyemez cünkü kanunende yasal annesi bu yazan arkadas oluyor yani itiraz hakkı yok zaten kız kardes ille görür belki kendi 3 4 cocugu var daha fazla istemiyor ama kardesi cocuksuz üzülmüs onun ici büyük fedakarlıgı düsünmüs bence takdir edilesi bi kadın
Gitmedim canimSweet canım konuşmuştuk bi ara seninle . Niye ümitsizsin canım ... Adanaya gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?