ben böyle bir olaya şahidim kadının bir oğlu ve bir kızı var bir tane daha kız bebek doğurup çocukları olmuyor diye kocasının kardeşine vermiş yani eltisine ve onları ailesi sanıyor
ve köyde değil şehirde yaşanıyor bu olay
ne enteresan ne tuhaf :S
bazı insanlar kendilerini kuluçkadan sanıyorlar..şok oldum bu nasıl bir tekliftir ki?
Yani çocuk duygunuzu tatmin edeceksiniz diye bir hayatın alt üst olmasına zemin hazırlamaktan başka bir şey değil.
İnsanlar kaç yıldan sonra çocuk sahibi oluyor. Allah kimseyi bu konuda sınamasın çok zor kesinlikle ama bu şekilde olması çok yanlış. Kimsesiz çocukları hayata kazandırmak, yuva kazandırmak varken..
dalga geçmek niyetli mi söyledi birdeCok zorunda gitti bana böyle birşey nasıl der moral verebilirdi sabahtan beri Ağlıyorum
Canım insalah bu mübarek günde bi sonraki denemenız olumlu sonuçlanacakTr insalah, kuzenim 9 senelik evliydi,3 tup bebek sonuç ya kalbi durdu ya oluşmadi.şimdi ikiz bir oğlu bir kızı oldu, memlekete döndü annesiyle bakmak için darısı sana ve tum bekleyenlere olsun.ablan düşünmeden söylemiştir hani yeğenin olunca daha evlat gibi kokar diye düşünmüştür kendi de yakın olacağı için evladını vermekten çekinmeMistr.bence kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ablanın kötü gibi gorunse de, 2 kiz kardes 2 erkek kardesle evlenmisler bi ciftin cocugu olmayinca kardes sonucta nufusunu vermisler ama akli erince anlasip konusmuslar cocuk istedigi zaman amcada kaliyo istedigi zaman annesinde kaliyor cocuk hicde etkilenmedi tam tersi daha guzel 2annem 2 babam var diyor hic annesine beni nasil verdin diye sorgulamamis (ben olsam 5 kardesiz niye beni verdin der kirilirdim heskesin duygusu bir olmuyor)bence ablan iyi biriyse iyi amaçlı söylemişti ama bence evlat verilmez ,başka birine anne dese kaldıramaz insan .esirgemelik bişi yok inanıyorum senin bebeğin olacak 3 denemede insalah bol dua et,ablan ada inanıyorum rabbim bana evlat nasip edecek deyin ki ,oda inansin önce siz inanin olacağına allah büyükOlseydim de böyle bişeyi duymaksaydim allahım
Iki tup bebek yaptım olmadi.ablam doğurup sana werm dedi ama kabul edemem böyle biseyi
Ne alakası var .Kardeşini sevindirmek istemiş .Herhangi birine söylemiyorki bu lafı .Ne demek kuluçka makinasıAblanız kendini kuluçka makinesi sanıyor sanırım. Bu kadar kolay doğurup veririm dediğine göre
amin canım sıkma canını bizim de zamanımız gelecekAmin canım çok güzel dua ettin allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?