Ablam çocuk doğurup bana verecekmiş. . Çocuğum olmuyor diye

O senin görüşün

Olseydim de böyle bişeyi duymaksaydim allahım
Yok daha neler.nasil bi dusunce yapiniz var yaa.
kolaymi kendi evladini birine vermek.kimbilir ne uzuldude boyle bisey dusundu.
niye kotuluyosunuzki.
Benm 7 senedir olmuyo ablam olsa boyle bisey dese tmm kabul etmem ama boyle bi fedakarligi dusundugu icin ellerinden operim onun.

ben de olsam evladımı veremem ''Ben göz kalemi alıp sana vereyim'' demek gibi geliyor bana.. can verdiğini canından koparamazsın bence... belki ablanız sizin üzüldüğünüzü görünce öyle deyivermiştir.. hemen suçlamamak lazım

Aman deyim sakin kabul etme olucak seymi kimse evladindan gecemez bu sana verecegi sey esya deil evlat , can..
Yarin bigun ablanda vicdan azabi ceker cocuk ogrenince onunda psikolojisi bozulur kac kisinin birden hayatini etkiler

iyide dunyanın sonumu bır ınsanın çocuğunun olmaması,sanki üzülme sana bobrek vereğim der gıbı olmuş...sanki ölümcül birşey,hiç hoş olmamış

Boyle sey mı olur hıc..
Nasıl bır ınsanlık bu.. ınsan dogurdugu yavrusunu kardesı bıle olsa nasıl verır, nasıl dayanır

allah buyukturr rabbım sanada evlat sahıbı olmayı nasıp etsın su mubarek gunlerde ınsallah

kesinlikle kabul etmeyin böyle bir şeyi.
kimsesi olmayan bir sürü çocuk var onlarla aile olmayı düşünün.

ben böyle bir olaya şahidim kadının bir oğlu ve bir kızı var bir tane daha kız bebek doğurup çocukları olmuyor diye kocasının kardeşine vermiş yani eltisine ve onları ailesi sanıyor
ve köyde değil şehirde yaşanıyor bu olay
ne enteresan ne tuhaf :S

canım sen verilen gazlara aldırış etme. ben ablanın kötü niyetle söylemediğini düşünüyorum. ablan, sen üzülme bi şekilde anne olursun a getirmiş lafı. art niyet arama bence. ha söylediği şey kesinlikle mantıklı değil orası ayrı. kırılma boşuna sen de de ki; çocuk esirgemeden kimsesiz bir çocuğu evlat ediniriz hem onun da hayatı kurtulur dersin..

Ablanız kendini kuluçka makinesi sanıyor sanırım. Bu kadar kolay doğurup veririm dediğine göre

Basligi okuyunca bi gülme geldi.. ablan sacmalamis bence.. ne niyetle söylediyse artik orasini sen bilirsin.
Hayit otunu denedin mi bilmem ama bircok kadinlar hayit otu sayesinde hamile kalmis.. burda o konu hakkinda birkac topik bile var arastir istersen. Hakkinda hayirlisi olsun

lk birkac sayfayi okudum da. bizim 10. yilimizda ve 6. tup bebek denememizde cok sukur 8 aylik bir evladimiz var. bu 10 yilda senin gibi neler neler duydum. kuzenim de bana ayni densiz teklifi yapmisti. sagolsun esi ceket atsa ustune hamile kaliyormus. bakma sen kimseye. sakin umidini kaybetme. babaannemin bir lafi var 'Allah herkese kendi yanindan versin' diye. imkanin varsa yine denersin tup bebek. Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine hayirlisiyla herkese versin evlat. sakin canini sikma.

Abartıyorsunuz.
Neden yanlış anlıyorsunki istemeye bilirsin tabi
ama senin için nasıl art niyetli olur ablan.
belki morel vermek için demiştir.

Cok zorunda gitti bana böyle birşey nasıl der moral verebilirdi sabahtan beri Ağlıyorum

ablan olsa bile takma. tüp bebek bir daha denersiniz.

ablanda güya iyilik yapmış. psikolojiden anlamıyor... sanki kedi yavrusu verecek - ki onu bile veresi gelmez insanın...

Ablanız neyin kafasını yaşıyor acaba, çok cahilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…