Ablam çocuk doğurup bana verecekmiş. . Çocuğum olmuyor diye

Bende ben onu Sevemem o senin çocuğun dedim kızdı bana suçlu ben oldim

Asla kabul edemem

Boyle bi sacmalik duymadim daha. Ciddi olarak demis olamaz bunu ya. Cirkin bi şaka falan mi yapmaya calisti acaba. Ne olursa olsun cok ayip. Sen sikma canini tatlim. Olmuyo diye de kendini uzme evlat edinmeyi dusunebilirsin

Asla kabul edemem
kabul edilecek bi durum değil zaten ama dışarıdan bize çocuk olsunda ne olursa olsun gözüyle bakıyorlar banada çocuk çocuk diye diye yedin kendini falan dediler ama bizi anlamaları çok zor boşver takılma sen sadece allaha sığın bende aynı senin gibi neler duydum nelerrrr rabbim ummadığın yerde verir yavrunu inşallah

Ablanız saçmaladığının farkında değil bence. Sizin üzüldüğünüzü görüp aklınca çözüm bulmak istemiş.

Çok canım sıkkın asla kabul edemem gerekirse yine tup denerim ama asla kabul etmem böyle bişey nası der ya
Ablanla zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz eski konundan bildiğim kadarıyla densizlik etmiş bu kadar kafaya takma çok mu dillendirdin bu konuyu? Nasıl yaptı bu teklifi?

İmkansız mı çocuk sahibi olman? Ablan terbiyesizlik etmiş, kırıldığını lütfen belli et ne demek ya, bu??? allahım akıl versin ablanıza size de bol sabır ve tez zamanda bi bebek nasip etsin inşallah

Ablanla zaten çok iyi anlaşamıyorsunuz eski konundan bildiğim kadarıyla densizlik etmiş bu kadar kafaya takma çok mu dillendirdin bu konuyu? Nasıl yaptı bu teklifi?
Ne alaka canım ya ben uzaktaki onlardan konuşmuyorum bile

2 tüp bebek tutmadiysa tutmadı umudunu kaybe 3 de tutar kendiliğinden tutar sorun ne olmamasında bilmiyorum ama asla umudunu kaybetme ben 3 tüp bebek demedim tutmadı ablanizin densizliginede şaştım benimde ablaları var ama beni kirmamak için o kadar dikkatli oluyolarki yumurtaların iyi değil benim o yüzden olmuyor ben anlamdan yumurtasini istedim sen istersen veririm ama senin olur bunlara girme dedi. Üzülmebboşver allah büyüktür.

ablanin mesaji : ben dogurabiliyorum ne var bitanecikte senin icin dogururum heyyy Allahimmm
Belki sizi teselli etmek istemiştir. Ablanız neticede neden sizi üzecek bir şey yapsın ki? Bence kırgınlığınızı kendisine söyleyin, muhtemelen kırılabileceğinizi düşünmemiştir. Bir de sanırım bu konuda biraz hassassınız, ablanız bunu hesap edememiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…