Ablam çocuk doğurup bana verecekmiş. . Çocuğum olmuyor diye

Kırıldığımi anneme söyledim

Evlatlık alırım yinede ablamının cocugunu almam ayarını birgün benim çocuğumu geri ver derse

O senin çocuğun Sevemem dedim bu sefer bana küs tü
Senin konuların nedense bir tuhaf sende mi bir sorun var çevrendekilerde mi anlamadım.
Ablan bu teklifi ciddi ciddi yapmış olmaz şakası bile kötü tabi ki ama o an aranızda neler geçiyordu bilemeyiz.
Sen de madem bu kadar kızdın sevemem falan diyeceğine direk tersleseydin o zaman bir daha cesaret edemezdi.

Böyle bir tanıdığım var. Annesi ölünce çocuğu halası almış. Çocuğu olmamış onun da. Anne diyordu ona. Biliyordu durumu da. Çocuk dediğiö de 30 yaşında artık

Bir anne olarak ablanın teklifini hayretle karşılıyorum.
Ayrıca tam olarak sıkıntınız nedir bilemiyorum ama amcanın oğlu 1995 yılında evlendi. Gerçi çok gençti evlendiğinde 18 yaşındaydı eşi de 17. Bunların yıllardır çocuğu olmadı. Kaç doktor gördü, kaç tüp bebek denendi en son kaç hocaya gidildi çocuk halimle hatırlarım. İlaçlar tedaviler fayda etmedi. Derken 2005 yılında tüp bebektedavisiyle hamile kaldı o da erken doğum sebebiyle ölü doğdu. Bu olaydan 4 sene sonra bir kızı oldu. Üstelik tedavisiz kendiliğinden. Ardından 3 sene sonra da oğlu oldu. Maşallah çok da sağlıklılar... Diyeceğim odur ki Rabbim dilerse olur. Ümidinizi kesmeyin.. Allahım inşallah size ve sizin durumunuzda olan herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip eder...

Canım ben üzülürken bana bu şekil konuşamaz sin lütfen yorum yapma tuhaflıklar varsa yorum yapma seni çekmemem şu anda içim yanıyor lütfen sus

defalarca yazdım sildim bi türlü bulamadım doğru kelimeleri. üzülme lütfen. her kışın bi baharı vardır. en kısa zamanda hamileyim diye haykırmayı ve bebeğini kucağına sağlıkla almayi nasip etsin allahım. bu güzel günlerin hatrina amin.

Amin canım amin

Allahım ne olursun içimdeki sizin gider artık bu patavatsizliga dayanamiyorum

hiç üzmeyin kendinizi. ümidinizide kaybetmeyin.
bundan sonra tüp bebekten olur bebeğiniz. siz dua edin. Allah büyük
Teşekkür ederim burda bi arkadas da bana destek olacağına sizin konularda tuhaflıklar var dedi beni bilen bilir ben tup bebek yaptım ve yaptracakkende herkese sordum gecmis konularimda da var .arkadaş da canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…