- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
O senin çocuğun Sevemem dedim bu sefer bana küs tü
Amin insallah
Kırıldığımi anneme söyledimBelki sizi teselli etmek istemiştir. Ablanız neticede neden sizi üzecek bir şey yapsın ki? Bence kırgınlığınızı kendisine söyleyin, muhtemelen kırılabileceğinizi düşünmemiştir. Bir de sanırım bu konuda biraz hassassınız, ablanız bunu hesap edememiş olabilir.
Senin konuların nedense bir tuhaf sende mi bir sorun var çevrendekilerde mi anlamadım.O senin çocuğun Sevemem dedim bu sefer bana küs tü
Canım ben üzülürken bana bu şekil konuşamaz sin lütfen yorum yapma tuhaflıklar varsa yorum yapma seni çekmemem şu anda içim yanıyor lütfen susSenin konuların nedense bir tuhaf sende mi bir sorun var çevrendekilerde mi anlamadım.
Ablan bu teklifi ciddi ciddi yapmış olmaz şakası bile kötü tabi ki ama o an aranızda neler geçiyordu bilemeyiz.
Sen de madem bu kadar kızdın sevemem falan diyeceğine direk tersleseydin o zaman bir daha cesaret edemezdi.
Ben o an donakaldim şok oldum birsey diyemedim"Dunya uzerinde binlerce kimsesiz bebek varken neden senin çocuğunu evlat edineyim ki" demeliydiniz
Amin canım amindefalarca yazdım sildim bi türlü bulamadım doğru kelimeleri. üzülme lütfen. her kışın bi baharı vardır. en kısa zamanda hamileyim diye haykırmayı ve bebeğini kucağına sağlıkla almayi nasip etsin allahım. bu güzel günlerin hatrina amin.
Dua edin ne olurHiç ümidini kaybetme sabırla işte allah tan ..
Sabahtan beri Ağlıyorum gerçekten beni derinden yaraladı daha yeni tup bebek ten olumsuz sonuç aldım insan böyle mi dersanki pazardan 2 kilo domates almışta veriyor abla. ya bahsettiği çocuk. kendi çocuğu.
hiç üzmeyin kendinizi. ümidinizide kaybetmeyin.Sabahtan beri Ağlıyorum gerçekten beni derinden yaraladı daha yeni tup bebek ten olumsuz sonuç aldım insan böyle mi der
Teşekkür ederim burda bi arkadas da bana destek olacağına sizin konularda tuhaflıklar var dedi beni bilen bilir ben tup bebek yaptım ve yaptracakkende herkese sordum gecmis konularimda da var .arkadaş da canımı sıktıhiç üzmeyin kendinizi. ümidinizide kaybetmeyin.
bundan sonra tüp bebekten olur bebeğiniz. siz dua edin. Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?