Ablam çocuk doğurup bana verecekmiş. . Çocuğum olmuyor diye

Insan lardan biraz empati yapmalarını istiyorum bana diyen arkadaşta hamıle. Beni zaten anliyacagini beklemiyordum

Ablaniz sizin halinize üzülmüş ve böyle bir çare dusunmus olabilir Aglayacagniza ablanizin yyüzüne deseydiniz ya, abla bu nasıl bir teklif olur mu öyle şey . hem bu mübarek günlerde kizmaya kırılmaya gerek yok. O sizin kaniniz canınız ablaniz. Eminim ki ard niyet olmaksizin üzüntünüzü dindirmek için ağzına gelen teselli olmuştur bu sözler. Ablaniza mesaj atın veya kkonuşun. Abla kardeş arasına şeytan girmesin inşaallah. Çünkü benimde iki ablam var bizde ciddi ciddi tartisiriz ama içimizde tutmadan konuşur hallederiz. Dilerim en kısa zamanda Allah size sağlıklı bebekler verir.

giymediği kazağını vermiyorki. o çocuğun kafasında böyle bir karmaşa yaratmaya da hakkınız yok. o istiyorsa doğursun siz istiyorsanız sevin gidip gelin ama yiğeniniz olarak. göründüğü kadar basit bir şey değil bu.

Ablan bunu derken seni düşünerek söylemiştir illaki ama böyle bir şeyin teklif edilmesi çok çok ayıp. Çocuğun olmuyorsa evlat edinmek daha mantıklı hem sevap işlemiş olursun. Hem de kendini daha mutlu hissedersin.

ben bu cümlede ciddiyetten ziyade alay da sezdim...

yani söyleyiş üslubu nasıldı ?

Daha iki tüp bebek yaptirmissin 3-4 dene de ondan sonra. Ay valla millete sınır oluyorum ablan bunu diyorsa elalem ne diyor Allahım yarabbim....

benim anlamadığım şu yenidoğan bebeğininzi bir an içinize çekseniz annelik bağı oluşur.
ablanız çocuğunu size nasıl verecek?

Eniştemin erkek kardeşi kız kardeşine verdi çocuğunu. Aradan yıllar geçti kadın tutturdu ben gerçeği söyleyeceğim diye ve söyledi. Çocuk çok olgunlukla karşıladı ama iç dünyasında neler olmuştur Allah bilir.

Ablan belki kötü niyetle söylememiştir. Kendi kendini doldurma düşünüp. Üzme sakın kendini. Rabbim sana da bir evlat nasip eder inşallah.

Bağışlayan ne akla hizmet söyledi anlamadım
İyilik mi etti yanı
Bir arkadaşım vardı lisede amcası bildiği adam babasiymis lisede öğrenmiş ve çok büyük gelgitler sorunlar bunalımlar yasadi
Doğru bulmuyorum

Git ötede doğur deseydin! Töbe töbee..Olur olur olmazsa da gider yuvadan bir melek evlat edinirsin

Yarın annemle konuşacak ablama konuşmak gelmiyor içimden abla diyesim d e kalmadı

Birini taniyorum uzaktan.cocugun annesi dogurup teyzesine vermis.cocuk buyuyuncede gercegi soylemisler...sonuc olarak cocukta dislanmislik hissi pskokolojik travmalar atlatti.suan iyi ama bi omur o hisle yasayacak.
Cok cok aacma.sizde sabredin allah buyuk

Aslında ablan senin üzüntünü paylaşıp kendinden fedakarlık ederek size iyilik yapmaya Çalışıyor.evet çok zor bir teklif
Ablan açısından ise zor ve tuhaf bir karar eşi nasıl izin veriyor anlamadım
bence üzülme anlamaya çalış seninde yüreğinin ne kadar hassa ne kadar kırilgan olduğunu tahmin edebiliyorum
Çocuk esirgemeden bir evlat al ve kendi yavrun gibi büyüt doğurmakla değil bakmakla anne olunur.
Birde bakmışsınız mevlam sizin için ol demiş yavrunuzda oluvermiş.Allah nasip etsin

Daha yaşım genç yine tup deniycem inşallah gerek kalmaz hiç birine

Yuvalar masum günahsıx yavrularla dolu..bizim bi tanıdık almıştı.çok memnundu

Valla evlat alınanlar sonradan gerçek ailesi çıkıyor ben öz ablama güvenemiyorum ki .hem yaşım genç bunları şu an düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…