Ablam daha tanımadan görüsmeyi reddediyor

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.205
7.020
398
Annemin ilk evliliginden bir kızı olmuş bosanırken kızını yanına almış ama meslegi yok babasinin evinde bir sürü kardeşi var babası da çok ters bir adam diye kızını babasina geri vermek zorunda kalmış şartlar simdiki gibi olsa calısırmış köylük yer mecbur kalmış.Babaannesi büyütmüş annem görüsmüş hep ama babaannesi annen seni istemedi bıraktı diye doldurmuş(esiyle şiddet ve alkol yüzünden bosanmışlar) cocuk da sogumuş zamanla annemi istememeye baslamış annem Allah var cok mücadele etmiş bazen keske fazla mücadele etseymis polisle kapiya dayansaymış dedigim anlar oluyor..Bayramlarda kandillerde anneler gününde falan telefonlasıyorlar sogukluk olsa da aralari iyi ben yanındaysam annemin yalnız kalinca görüselim diyor kapatiyorlar.. Ablama hep ulasmaya calıstım tanışmak istedim ama benim kardeşim ya da kardeslerim yok diyip kestirip attı.Annem demis kardeşlerinle tanış görüs diye (küçükken sadece bir kere gördük birbirimizi baska bir ilde yasıyor)onlar baska adamın cocuğu benim bir bağım yok olamaz da demiş.Sizce neden bu kadar katı sosyal medyadan uzaktan takip ediyorum evli bir cocugu var yeğenim var cok istiyorum görüsmek fazla ısrar tacize girer diye düşünüp kendimi geri cekiyorum ama bir yanım da kendi kanımdan biriyle yabancı olmak istemiyor nasil yaklasabilirim ablama ?

Görüşmek istemeyen bir insana yaklaşamazsınız. Kendisini sosyal medyadan takibi de bırakın. Belli ki sosyal medyadan takip edip , etkileniyorsunuz.

Görüşmek istemeyen bir insana yaklaşamazsınız. Kendisini sosyal medyadan takibi de bırakın. Belli ki sosyal medyadan takip edip , etkileniyorsunuz.
Takip derken takiplesiyoruz o da beni takip ediyor durumlarima bakıyor falan ama konusmuyoruz hic iletişim halinde olmak istemese neden takip etsin diye düsünüyorum bazen

Çünkü çocukken nefret ile beslenmiş gayet normal!
( rolün büyüğü babaannede)

Ama yüz vermiyorsa siz de takılmayın. Ne halı varsa görsün .
Ya aslında onu da anlıyorum bir aile ortaminda büyüyememiş belki de içten ice ben de böyle bir ortamda anne baba cocuktan olusan bir ailede büyüyebilirdim diyip üzülüyordur ondan istemiyordur.Ama anlamadıgim takiplesiyoruz madem hic istemiyor takip etmesin

Takip derken takiplesiyoruz o da beni takip ediyor durumlarima bakıyor falan ama konusmuyoruz hic iletişim halinde olmak istemese neden takip etsin diye düsünüyorum bazen

Canınızı sıkmak istemem ancak takip nedeni ; gün olur da resmi işlemler için , sizlerle görüşmek zorunda kalacak olması da olabilir.

Herkesin görüşü farklı, ben kan man anlamam mesela kan biyolojik bir maddedir benzer kanının olması benzer saç renginin olmasıyla eşdeğer. Tabi herkesin yüklediği anlamlar farklı ancak yıllardır görmediğim bir kızın kanı benimle aynı olsa nolur, yan yana büyüdüğüm kardeşimdir benim veya beni bırakan anne beni 9 ay taşısa nolur beni büyütendir annem. O yüzden kardeşiniz yokluğunuzu çok aramıyor gibi fazla ısrar etmek kötü olabilir. Ancak kardeşiniz de sizin gibi kan bağına önem veriyor ve sadece kızgınlığından ve doldurulmasından böyle davranıyorsa o zaman ısrarlarınız sizi yakınlaştırabilir. Uzak kalmasının sebebi umursamaması mı öfkesi mi ondan emin olup karar alın bence

Takıp olayına takılmayın. Kıskanıyor siz aile ile büyüdüğünüz icin. ( onun acısından bakılırsa haksız diyemem) ama sizin bir suçunuz yok ki!

Biraz da kindar biri belli. Annenizle konusuyor ama sizle konuşmuyormuş. Kıskandığı burdan belli.
O yüzden hiç takılmayın
Kendi bilir yani

Buraya kadar acımıştım ablanıza.. Ne çekmiş olursa olsun, yetişkin kadın, hatta kendi çocuğu da varmış artık. Lafları çok salakça.. Başka adamdan diye kan bağının olmadığını mı sanıyor? Doğuran anne aynı? Ne kadar cahilce.. Anne baba bir olmayınca hep üvey kardeş deniliyor. Halbuki değil. Türkçesi ne bilmiyorum ama step sister değil half sister sınız. Kaldı ki üvey bile olsa. Üslubu korkunç. Çocukluğunu mahveden anneniz değil hele siz hiç değilsiniz. Kızacaksa babasına kızsın. Bu yaşa kadar tedavi olmayışının sebebi de siz değilsiniz. Siz size düşeni yapmışsınız. Boşverin. Aile olmak isterse kapınız açık. İstediğinde buyur edersiniz.

Anne ve babasini sadece kendisi sahiplenmek istiyor.
Onun için bir aile ferdi degilsin.
Boşanma sonrasında da üzerine gelen imkansızlıklar nedeni ile anneden uzak kalmanin vermiş olduğu mutsuzluk ve dolduruslarda var.
Seni kabul ederse annesinin sevgisini hepten yitirecegini düşünüyor bence.
Ayrıca onun hayatını,onun yerini doldurmaya çalışıyorsun gibi de hissediyor olabilir.
Bu sevgiyi seni dahil etmek istemiyor sanki.
Şu an için bir şey yapamazsın bana kalirsa.

Sizi daha gormeden bu kadar kinlenen birinin sizi takip etmesinde cok iyi niyet aramayin. Olaydaki en masum kisi sizsiniz ama fatura size kesilmis.

Benim de aynı şekilde biyolojik babamdan 2 erkek kardeşim var. Birisiyle görüşüyorum ben 24 o 20 yaşındayken kendimiz birbirimizi bularak tanıştık. Ama diğeri küçüktü o zamanlar ve annesiyle babam hala evli, babamla görüşmek istemediğim için onunla iletişim kurmadım/kuramadım. Annenizle görüşüp sizinle görüşmemesi de çok garipmiş.

Yani ben çok da haksız bulmadım kendisini, bir aileyle büyüme olanağı olmamış, paket gibi başka bir yere bırakılmış beni bırakıp evlenip yeni çocuklar yapan anneyi hiç hiç affetmezdim. İlk boşandığında gidecek yeri olmayabilir ama evlenince çocuğunu yanına alamaz mıydı?

Ben olsam anne tarafıyla da, bu duruma zorunda bırakan baba tarafıyla da görüşmezdim sanırsam Sadece beni büyüten babaanneye minnet duyardım.

Onun acısından çok zor. Evet siz de masumsunuz ama siz annesiyle büyümüşken o babaanne ile büyümüş. Kendini değersiz ve sevilmiyor hissetmiştir ve sizinle konuşursa o günleri o anıları yeniden canlanicak. En basitinden annenizle geçmişten söz etseniz bir anınızı anlatsanız bir anda hava değişecek. Unutulabilecek seyler değil bunlar ne yazikki.
Kardeşliğe bakışınız beni cok etkiledi aslinda böyle bir kardese sahip olduğu icinde şanslı.
Bir gün sizin için bir imkan olur fikri değişir umarim .

Aynı anne babadan kardeşler ama ayrı büyümüş olanlar da görüşmüyor.
Ben böyle kardeşlere denk geldim annem beni babaanneme verdi bana bakmadı ama kardeşime baktı diye görüşmüyorlar.
Ben çok ısrarcı olmazdım diye düşünüyorum.
Evet siz duygusal olarak isterseniz ama ablanizin hiç duygusu yok belli ki.
Birde hadi görüştünüz yine ablaniz samimi olmaz,soğuk olur,mesafe koyar daha çok üzülürsünüz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…