Ablam daha tanımadan görüsmeyi reddediyor

Ortada büyük travmalarla buyuyen bir kadin var. En başta annenize öfke duymasi çok olagan. Su anda onunla konuşuyor olması tamamen affettigini gostermez. Sizin sucunuz olmasa da onun yasayamadigi, onun da hakkı olan cocuklugun temsilisiniz. Uzak durmak istemesi gayet doğal değil mi? Birlikte buyumeyen, ortak paylasimlari olmayan insanların kardeslik baglari ne kadar olabilir? Gorusme talebinizi bir kez ilettiyseniz daha fazla israrci olmanizin bir manasi yok

+10000

annen niye yanına almamış resmen iteklenmis bir hayat yaşamış kadın

sizi görmek hep geçmişi ve acılarını hatırlatacak ona ben de olsam görüşmem mazoşist miyim

sadece meraktan takip ediyordur ya da ele güne karşı işte

çok zor bir hayat yaşamış çok üzüldüm

Neden ısrarla görüsmek istiyorsunuz?Belliki ona acı veriyor sizi görmek.
Annesiz büyümüs öyle yada böyle.
Babanne doldurmus,belki seni attılar basımıza gittiler demis.
Sizi görmek gecmisi hatırlatıyordur.
Kadın evlenmis coluk cocuga karısmıs,bence rahat bırakın.

Anneniz için evlatdan vazeçmek nekadar kolay olmuş öyle. Çözümü çok kolay olmuş bunu babaanneye verim kendime başka çocuklar yapim.
Kim olsa öyle bir anneye öfke duyar. Babaannesinin fitnelemesine gerek yok bunun için. Suyu hep önce ablama veriyorsun veya yatmadan önce hep kardeşimi sonra beni öpüyorsun gibi konular iki kardeş arasında sorun olurken, birini birilerine bırakıp başkalarına annelik yapmak kolay affedilip unutulacak birşey değil.
Size soğuk davranmasının sebebi annesine olan kızgınlığı ve kırgınlığı
Sizinle alakası yoktur
Ama görüşmek istememesi ben açıkcası yadırgamadım.

Anneniz evlendikten sonra onu yanına alabilirdi aslında
Annem birlik gitmis yası ufakmıs eski esi tehdit etmis vs.vs.belki kendi ayaklari uzerinde durabilen biri olsaydi alabilirdi cahillik şimdiki aklim olsa kacar giderdim sehire cocugumu da alir calisirdim diyor insan yaslandikca anliyor demek ki hatalarini..ben de cok diyorum neden almadin yanina neden bakmadin diye durumun icine girmeden neler hissettigimi bilemezsin hangi anne evladini birakir bile isteye diyor

Onun da kendine göre sebepleri varmıs ben de hep diyorum birakmasaydin diye tehdit edildim yasim kucuktu cahildim simdi olsa daha farkli olurdu diyor.Yadirgamıyorum aslında ben de sadece en az onun kadar sucsuz oldugumu düsünüyorum

İsrar derken surekli gorus gorus diye baski yapmiyorum sadece masumane bir istekle gorusmek istiyorum ama yapacak bir sey yok tabii istemiyorsa yeter ki iyi olsun

Aynen bilmedigimiz neler yasadi kim bilir

Bir iki kez dile getirdim o kadar istemiyorsa zorlayamam ne yapalim cani sagolsun iyi olsun bundan sonraki hayati

Illa ki ayni evde buyudugum kardesim gibi olamaz ister istemez gorussek dahi bir mesafe olur

Tabii ki annemi savunmuyorum keske daha farkli olsaydi annem de cahildim eski esim tehdit etti falan diyor keske zamani geri alabilip telafi edebilse ama maalesef gecmis geri gelmiyor

Aslinda babasız da büyümüş babasi maddeden falan hapse girmis cikmıs orda burda calismis evlenmis babasini annemden daha az goruyor diyebilirim neresinden bakarsak bakalim elimizde kalir.Annem memlekete gittikce gordu hep onu yazlari cenaze dugun bayram vs olunca işte..Hic bir kadin ufak yasta ve ekonomik ozgurlugu olmadan evlenmemeli...Ben de biliyorum elbette can ciger olamayiz gecmis yillar telafi edilemez

Tabii onun penceresinden bakinca cok cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…