Ablam daha tanımadan görüsmeyi reddediyor

Israr etmiyorum bir iki kez dile getirdim sadece o da hakli ne diyelim cani sagolsun

Şimdi sen aile ortamında anne şefkatini görerek büyümüşsün..daha yumuşak düşüncelerin var.

Ablan o yada bu sebeple ''çocuğu annesine karşı dolduruyorum ama nasıl yaralanır vs düşünmeyen ''babannesi ile büyümüş.Tabi bu yaşa getirmiş emeğini de gözardı etmemek lazım ama psikolojik olarak da bir germiş ablanızı belli .E babada alkolik yazmışsınız babadan da bir çok şefkat görmemiştir kesin.Büyüme aşamasında yaşadığı üzüntülerde olmuştur.Ne yaşadı bu senelerde bilemeyiz.Demek ki katılaşmış duyguları ,sizden daha sivri olmuş.

Yapı meselesi zamanla yumuşayadabilir ama bu sertliğini kendine kalkan olarak kullanmaya alışmışta olabilir.
Sizin yapabileceğiniz yok bu durumda.İnsanları değiştiremezseniz.

Annen babannemlerle birlik gelmis 19 yasinda koye gelmiş ekonomik sartlar vs ne kadar tasvip etmiyor olsam da olmus iste o da diyor cahildim.simdi olsa evlenmem gozum gormez bir seyi kacar giderim istanbula bir sekilde bakar buyuturdum ama akil verenimiz olmadi diyor nereden tutarsan elinde kaliyor yas ufak ekonomik özgürlük yok ortada bir evlat alkolik eski eş..zor cok zor annemi asla savunmuyorum savunamam ben de bir anneyim

Unarim zamanla duzelir

Tabii ki cani sagolsun o iyi olsun da

Yalnis anlamayin, ama bende annenizi affetmezdim. Bizim ailedede benzer bir hayat yasayan biri var. Orda anne erken vefat etti. Baba baskasiyla evlenip aile kurdu. Orda baba istese cocuguna sahip cikabilirdi ama yeni bir aile kurmak mücadele etmekten daha kolay geliyor maalesef. Anneniz istedigi kadar "sebeplerim var" diyebilir, bu o cocugun gözünde gecmez cünkü her zaman secim hakkimiz vardir. Sizin bir sucunuz yok, ama sizinle normal bir iliski kurmasina da imkan yok. Onu yapabilmsesi icin ilk annesi ile bir iliski kurmasi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…