ablam doğrumu söylüyor?

Ben bu durumun tek bir bakış ile olduğunu sanmıyorum
Birikmiş birikmiş bu duruma gelmiş bence kadın belki önceki olanları da size anlattı ama inandiramadi
Dediginize göre çocuklar bile her zaman olan bir şey gibi davraniyormus demek ki evde eskiden de böyle konular oluyordu
Konu basliginiz bile ablam doğru mu söylüyor
Benim ablam bu duruma gelse diğer kızın adının çıkması falan umrumda olmazdı
Sadece ve sadece onun ve çocukların düzelmesi ile ugrasirdim

yani bir bakışma gördüyse delirecek kadar büyütmeye ne gerek var canına yazık ablanızın

Evet ablamla konustugumuz zaman yani eskilerde de biseyle ilgili fikrimi soyledgimde tam tersi bi anlam cikariyo boylemi demek istedin gibi sozler soyluyor anlamak istedini bana sen boylemi soledin diyor

Neden takıldınız ki doktorun dediğine?
Paranokyak kelimesi bir haraket mi? Kadın doktora gitmiş; doktor da teşhisini koymuş.
Bu kadar alınacağınızı bilememiş doktor.

Buraya yazinca sizin dusuncelerinizi alinca dusundumde enistem bi seyler yapmis olabilir o yuzden ablamin yaninda ona katlaniyor olabilir.sucluluk hissettigi icin olabilir mi hanimlar

Buraya yazinca sizin dusuncelerinizi alinca dusundumde enistem bi seyler yapmis olabilir o yuzden ablamin yaninda ona katlaniyor olabilir.sucluluk hissettigi icin olabilir mi hanimlar

Bırakın enişteyi ya
Aldatsa ne aldatmasa ne
Bu saatten sonra gerçek ortaya çıksa ne değişir ki
Ablanizin durumu için iyi bir doktor araştırın ilaçları icmesi için destek olun
İcmiyirsa gizli gizli zorla icirin
Kafası dağıtmasi için birlikte bir etkinliğe katılın
Siz böyle sürekli o konudan bahsettikce kadın bu durumdan kurtulamaz

Enistem suclu mu degil mi ortaya cikarmak icin ne yapmaliyim

Martta açtığınız konu eğer o enuste buysa
Ablanızin hastalığı çok normal
H havva63

Biz sürekli bu konudan bahsetmiyoruz normal bir şekilde davranmaya devam ediyoruz ama kendisi sürekli yanimiza gelip bu konuyla ilgili konuşuyor yanımızda olmasa bile telefonla arayıp konuşuyor Bu konuyla ilgili aslında o kadınla bulsak eniştem gerçekten suçlumu değil mi öğrenirse belki değişebilir ilaçlarını kullanmaya devam edebilir diye düşünüyorum ha eniştem gerçekten o kadınla birlikte olmuşsa öyle bir kadın varsa ablam boşanacak boşanmak istiyor yoksa hayatıma devam etmek İstiyor

Enistem suclu mu degil mi ortaya cikarmak icin ne yapmaliyim
Canim bende aldatildiktan 7 8 ay sonra ufacik bir sebepten durduk yere krizler gecirmeye basladim. Panik atak krizleri.. paranoyaklik deyip gecmemek lazim. Gercekten aldatiyorda olabilir. Bu durumda bence cok zeki davranip zarf atmak cok is goruyor. Ablami aldattigini biliyorum diyebilirsin mesela, enisteni tanidigin icin dogru cumleyi sen bul ama.
Herneyse sonuc olarak ben doktora gittim oyle ilaclar verdiki yan etkileri arasinda intihar tesebbusleri bile var.. kullanmadim kendi kendime bas etmeye karar verdim. Ama hayatim mahfoldu isimi bile kaybettim. Bu iyi bir cozum olmadi ama sonuc olarak geciyor.. :)

Evet diger sorun lu eniste o

Bence kanitlamaya ugrasmayin doktora gidin ablanizla ilaçlarını düzenli için düzenli doktor takibiyle iyileşir inşallah
İyilestikten sonra da ister boşanir ister bisanmaz
Kanitlayabileceginiz bir yol da yok ki zaten

Doktor bu hastalığın adı paranoya demiş olabilir. Ablan böyle devam ederse adamı iteceğini bilmeli..
Der der der, adam iyi davranır o kötü adam da onu terkeder. Doğaldır, her insanın sabrı var.

Benim bir tanıdığım erkek, karısını aldatıyor ve bunu anlayan karısına "deli" damgasını vuruyordu. Kadın da çıldırdıkça daha çok çıldırıyordu. 10 senenin sonunda adam bilmem kaçıncı ilişkisindeyken kadın bunu ispatlayıp ayrılıyor.

Aldattığına çocukları bile inanmıyordu başta, annelerini takık, kıskanç görüyordu. Eşinin ailesi de deli diyip duruyordu. Kadın sonunda kurtuldu.

Ciddi psikolojik sorunlarinvar ablanizin yazik belkide yoktan yere de bir genç kiza iftira atti.Gercekten zor bir durum ne yapip edip tedavisini olmasi lazim olmayan şeyleri yaşanmış gerçek gibi anlatiyor sanki enistenize vede sizlere çok iş düşüyor.Allah şifa versin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-sinirliyim-lutfen-yardim.802746/
slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler

senin ablan 2 kere aldatılmış. eniştenin aile feci
ablanın bunları yaşamasına şaşırmamak lazım. keşke o aileden ve adamdan kurtarsa kendini.

Bana anlattıklarınız aynı benim kv ile kp arasında geçen muhabbetlermiş gibi geldi. Eşim anlatmışltı birçok doktor gezmişler ve en son edirne tıp fakültesinde Paranoya olduğu anlaşılmış. Şuan ilaç kullanıyor Raporunda paranoya yazıyor. Doktor sen paranoyaksın diye acaba bunu mu kasteddi ablanıza. Kv şuan ilacı bıraktığında herkeze laf söylüyor kocasına sen beni aldatıyorsun diyor ölmüş kadının hamile olduğunu falan söylüyor. Bi başka doktora daha götürün isterseniz. Ya da paranoya hakkında araştırma yapın. Ben yapmıştım Ya kocasının kendisini aldattığını ya da öldüreceğini düşünüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…