Bende ayni seyleri dusunuyorum.kadinin bu hale gelmesini tetikleyen biseyler olmustur mutlaka.enistenin sutten cikmis ak kasik olmadigini dusunuyorum.Ablan bu kadar zor bi hal icerisine girdiyse bunu tetikleyenler vardır. . 15 yılda kimbilir neler yaşadı bu sadece kocası için değil kv kp gorumce belki siz anneniz babanız anlatabildim mi ? Bence enistenizde hiç masum değil. . Bu kadın bi günde kafayı yemediya
Bu konuşmayı görünce bir teşhiste benim koyasım geldi. Ya gerçekten aldatıyorsa. Ya gerçekten aldatmıyorsa. Ya büyü yapıldıysa. Ne kadar çok ihtimal var. Herkes herkese diyebilir o zaman (olasılık var ).böyle bir konuşma olduğunu nerden okudunuz
Yanlış anlamayın ama o kız umurumda olmazdı diyorsunuz. Peki o kız Allah Korusun sizin kızınız olsaydı.Ben bu durumun tek bir bakış ile olduğunu sanmıyorum
Birikmiş birikmiş bu duruma gelmiş bence kadın belki önceki olanları da size anlattı ama inandiramadi
Dediginize göre çocuklar bile her zaman olan bir şey gibi davraniyormus demek ki evde eskiden de böyle konular oluyordu
Konu basliginiz bile ablam doğru mu söylüyor
Benim ablam bu duruma gelse diğer kızın adının çıkması falan umrumda olmazdı
Sadece ve sadece onun ve çocukların düzelmesi ile ugrasirdim
Yanlış anlamayın ama o kız umurumda olmazdı diyorsunuz. Peki o kız Allah Korusun sizin kızınız olsaydı.
Gercekten iyilesti mi teshisi neydi acaba bide benim konuma bakar mısiniz kuzenimle ilgili lütfen belki bilginiz vardir..Psikolojik tedavilerin ilk adımı insanın hastalığını bilmesi ve kabullenmesidir.Bu yüzden doktorun hastasına paranoyak olduğunu söylemesi normal. Çoğu zaman izlenen yol gerçekçi olup kabullendirmeye çalıştırılarak ilaç tedavisini ve yüzyüze görüşmeleri hastanın reddetmesini önlemektir.Hasta kendisinin hasta olduğuna inandığı zaman kafasında kurduğu şeylerin hastalığından dolayı olduğunu anlamaya başlar buda tedavi için ilk adımdır. Yani demem o ki doktorda bir anormallik yok.En iyi psikiyatristler ve psikologlar hep bu yöntemi uygularlar. NETLİK. KABULLENDİRME.TEDAVİNİN REDDİNİ ÖNLEME.Ve başlangıç :) Bence iyi bir doktormuş. Birini tanıyorum böyle sürekli karısının onu aldattığını düşünen kızının bütün gece erkeklerle gezdiğini düşünen hatta gördüm biliyorum eminim diye konuşan bi adamı.Sonra tedavileri başladı iyileşemeyince bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına yatırıldı.Enson kafasından elektrikmi ne verildi. 1 ayda çıktı hastaneden şimdi bütün sağlığına kavuşştu normal bi adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?