- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Kimse sizi eleştirmek için çabalamıyor.
Size yardımcı olabilmemiz için doğruları bilmemiz gerek ...
Kaç ablanız var ?
Evet bende boyle dusunuyorumyorumları okumadım fakat benim aklıma ilk gelen ablanın durduk yere bu iddialarda bulunmadığı. bence enişten kıza bakmaktan daha fazlasını yapmıştır. ablana muhakkak bir şeyler hissettirmiştir. ateş olmayan yerden duman çıkmaz gibi geliyor bana. fakat bir süre sonra ablan gerçekten olmayan şeyleri de var gibi görmeye başlamış. paranoya rahatsızlığı tam olarak da böyle bir şey. ben eniştenizin yaptığı bazı şeylerin ablanın hastalığını tetiklediğini düşünüyorum. o kızın suçu olmayabilir bile ama enişten boş değildi bence en başında.
bu arada her zaman olduğu gibi bu hikayenin masumu da çocuklar. lütfen ablanın tedavisi aksamasın. hastaneye yatması gerekiyorsa yatsın. çocukların psikolojisini bozmaya hiç kimsenin hakkı yok.
Doktorlar sizin bakislarinizdan sizin hasta olup olmadiginizi bile anlarlar. Tıp Fak. 6 yıl boşuna okuyup üstüne alanlarında uzmanlasmiyorlar.1 kez gitmiş doktora. 1 seans da nasıl paranoyak diyebilir pardon da
Anlıyorum...Benimle toplam 6 kiz kardes var 2 nin evliligi sorunlu 1kiz kardes de bekar
Bu psikolojik bir rahatsızlık. Ablan şuanda atak geçiriyor. Yapmanız gereken bu süreçte ona destek olmak, ilaç tedavisini almasını sağlamak. 1-2 ay sabredin. Sonra İnşallah artık toparlayacaktir. Kendine geldiğinde de iddialarının zaten bir önemi kalmayacaktır. Gerçek dışı şeyleri gerçekmiş gibi anlatır bu rahatsızlıkta. Eşi sabretsin. Alttan alsın. Tedavisini bırakmasın sakın. Çok geçmiş olsunnereden başlayacağımı bilmiyorumAblamın durumu Gerçekten beni çok üzüyor Ailem bu durum karşısında gerçekten artık dayanamıyor ne yapacağızmizi bilmiyoruz.sizden fikir almak için yazdım buraya bana yardımcı olur musunuz? ablam iki çocuklu 15 senelik evli ve cok mutlu bi kadindi evine esine bagli cocuklarina cok guzel bakan bi anneydi ve artik öyle degil altı ay kadar önce evlerinin bahçesinde iken karşı komşunun kızı ile eşinin bakışdiklarini görmüş ablam. zaman la artık şupheleri artmaya başlamış ve kendine sinirlerine hakim olamayan bir insan o günden sonra sürekli Enişteme sen beni aldatıyorsun o kizla birliktesin Sen beni artık sevmiyorsun niye böyle yapıyorsun diye sorular sormaya başlamış Ve bizim bundan haberimiz yoktu bir ay kadar bu böyle devam etmiş bir ay sonra artık anneme anlatmışlar durumu ve ben bunları daha sonra öğrendim o günden sonra krizleri oldu hatta abimler kendisini dr götürdüler İlaçları verdi Kimi zaman ilaçlarıni kullandı kimi zaman reddetti ilaçlarını kullanmak istemedi Zorla İlacını içriyoruz krizleri oluyor ilacı içtigi zamanlarda çok az da olsa bir iyileşme oluyor.birkaç defa doktorunu değiştirdiler ve Hiçbir gelişme olmadı. Ablam bi istekte bulundu ben burada yaşayamam artik ben köyden merkeze taşınmak istiyorum dedi ve kısa zaman içinde Eniştem evi merkeze taşıdı ve oraya yerleştiler evi yeniden dayayıp dosediler uzun surmedi bu sorunlar tekrar başladı ve artik bu sözleri söylemeye başladı o kız hamile sen onu sevmiyorsun madem var beni boşa ayrıl ama ben sensiz nasıl yapicam diyor emin değil görmemiş duymamış ama o kız hamile sen beni aldatiyorsun gibi bir çok idada bulunuyor ama eminim diyor ama emin değil bu benim fikrim çocuklarının önünde krizi geçiriyor bağırıyor çağırıyor hala devam ediyor bu şekilde artık çok kötü bir duruma geldi ailemi Beni sürekli arıyor ben napayim o beni aldatiyo ben katlamam bosanacagim ayrı bi evde çocuklarımla yasiycam enisteni istemiyorum diyor gerçekten bu durum artık beni çok üzüyor ne yapacağımızı bilmiyoruz ailece.Doktorun verdiği ilaçları kullanmak istemiyor zorla da olsa içiyoruz ama hiç bir gelişme yok.en son 1 hafta önce bi Dr gittiler Dr ablama sen ParanoyakSin demiş bunu kabul etmyor. Ve enistem cok sabirli seni cok seviyorum hep yaninda olucam diyor ablama ama ablam inanmiyor beni birakacak o kadina gidecek diyor. Nokiz bekar ve genc bi kiz su anda nerede yasiyo bilmiyorum buyuk ihtimalle oradan tasindi cunku ilcede bu olanlari herkez duydu ablam bu yuzden merkeze tasindi.)SizDen yardim istiyorum boyle bi durumla karşılaşan oldu mu?nasıl bi yol izlemeliyiz? en azından beni arayinca be napayim ne söyleyim yardim lütfen şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?