Ablam eniştemi aldatıyor...

Ah işte kadının kadına yaptığı.... Yazık değil mi o yeni doğum yapacak kadına. Böyle bir adama çocuk veriyor yazık. Ablanızla sert bir üslupla konuşun. Adamı da ilişkiyi bitirmezse karısına söylemekle tehdit edin. Hatta kadıncağızın bilmesi gerek nasıl bir insanla evli olduğunu ama şu an doğum yapmak üzere olan bir kadına da bu denmez ki... Enişteniz de bilmeli ama erkekler kaldıramayıp çok kötü sonuçlar ile noktalanacak birşeyler yapabiliyor. En iyisi eniştenize söylemeyin öldürür falan ablanızı :/

Ablam hamileyken aldatıldı ve öğrendi. İnanın hamileyken öğrenmesi çok daha kötü 🤦🏻‍♀️ Üstelik bir de bizden saklamıştı 1.1-5 ay kadar. Hatta eşi evi terketmişti. Çok zor

Sonrasında girip takip etmeyecekseniz neden konu açıyorsunuz? Konu sahibi konuyu açmış gitmiş , yiyin birbirinizi der gibi.

Ablanıza açık açık yaptığının şerefi ve onuru olan insanların yapmayacağı türden bir şey olduğunu, çok istiyorsa boşanıp yoluna evli olmayan bir erkekle devam etmesi gerektiğini söyleyin. Ayrıca evli biriyle birlikte olan bir kadına/erkeğe güven olmaz, evliliğe saygısı olmadığı için sizin eşiniz, komşunun eşi gibi kavramlara da saygı duymayacaktır. Ben olsam evime sokmam. Çünkü bunun “aşk” ile alakası yok. Sert oldu biraz lütfen kusura bakmayın ama ablanızla aranıza mesafe koyun yuvanızdan da uzak tutun. Öyle şey olmaz demeyin, tedbir alınmadığı takdirde dünyada her şey olabilir :(

Ablam hamileyken aldatıldı ve öğrendi. İnanın hamileyken öğrenmesi çok daha kötü 🤦🏻‍♀️ Üstelik bir de bizden saklamıştı 1.1-5 ay kadar. Hatta eşi evi terketmişti. Çok zor
Bazıları baba olmayı hiç hak etmiyor... Ablanız adına çok üzücü olmuştur eminim. Lohusa psikolojisi ile yaşadıkları bin katına çıkmıştır. Ben de o yüzden bahsi geçen kadının durumunu göz önüne alınca doğum yapmak üzere olana söylenmez diye düşündüm. Yoksa kocasının ne mal olduğunu bilmek hakkı...

ben olsam ablama bu ısı bıtırmezsen herseyı herkese anlatırım bır aıle facıasına neden olursun dıye tehtıt ederdım

Ablan Allahın belası kadınlardan biri
En büyük hakaretleri hak ediyor
Herkes hakettiğini yaşarmış
İçinde bulunduğu evlilik tam kendi karakterine göreymiş
Umarım daha beter olur, sürünür.

Benim ablamda evliyken 50 yaşlarında (babası yaşında) bir adamla beraberdi adama saydırdım ağzıma geleni sen nasıl bir adamsın diye... adamda ablamı aramış ablamda misafir olarak bulunduğumuz evde herkesin içinde saçlarıma bir asıldı. Sen ona nasıl bu lafları söylersin diye evdekiler saçlarımı ellerinden alamadılar bıraksalardı beni adam uğruna öldürüyordu... O zamandan beri ablamda olsa kimsenin işine karışmamayı öğrendim. Şeye kilit vurulmaz lafı doğruymuş. Sizin ayırmak için vereceğiniz her çaba o adamı daha cazip kılacaktır.

Benim ablamda evliyken 50 yaşlarında (babası yaşında) bir adamla beraberdi adama saydırdım ağzıma geleni sen nasıl bir adamsın diye... adamda ablamı aramış ablamda misafir olarak bulunduğumuz evde herkesin içinde saçlarıma bir asıldı. Sen ona nasıl bu lafları söylersin diye evdekiler saçlarımı ellerinden alamadılar bıraksalardı beni adam uğruna öldürüyordu... O zamandan beri ablamda olsa kimsenin işine karışmamayı öğrendim. Şeye kilit vurulmaz lafı doğruymuş. Sizin ayırmak için vereceğiniz her çaba o adamı daha cazip kılacaktır.
Abladaki ar damarına bak😦

Abladaki ar damarına bak😦
Öyle bir saldırdı ki elin adamı için tekme tokat saçlarımı öyle bi yoldu ki yarısı gitti saçlarımın sanırsın evli iken yaptığı sevgilinin değil bekarken yaptığı ciddi ilişkisini bozmuşum gibiydi saldırma şekli sonra adam buna kredi çektirip tekmeyi bastı tabi... Ama kırılan kardeşin kalbi aradan yıllar geçmesine rağmen hala kırık acısı geçmedi. Görüşmüyorum o olaydan sonra barışsakta hep içimde kaldı birdaha hiç bir şey eskisi gibi olmadı...

Öyle bir saldırdı ki elin adamı için tekme tokat saçlarımı öyle bi yoldu ki yarısı gitti saçlarımın sanırsın evli iken yaptığı sevgilinin değil bekarken yaptığı ciddi ilişkisini bozmuşum gibiydi saldırma şekli sonra adam buna kredi çektirip tekmeyi bastı tabi... Ama kırılan kardeşin kalbi aradan yıllar geçmesine rağmen hala kırık acısı geçmedi. Görüşmüyorum o olaydan sonra barışsakta hep içimde kaldı birdaha hiç bir şey eskisi gibi olmadı...
Ablanız hala evli değil umarım?

Ablanın eşini aldatmasından çok bunu gelip sana anlatmasını oturtamadım kafamda. Ne dedi size tam olarak, ben enişteni aldatıyorum mu dedi yani yakalasanız neyse de ablanız da çok rahatmış, size söyleyebiliyosa demek ki bu işin duyulmasından veya olacaklardan pek de korkmuyodur. Aldatma hikayeleri genelde gizli saklı olur, hani haksız durumuna düşmeyeyim, evim barkım yıkılmasın ama herkes cebimde olsun hesabı bi karaktersizliktir. Şahsen ablam bana anlatsa adamdan önce ablama çemkiririm, bitirmesini isterim, bitirmiyosa da önce enişteme sonra anne babama anlatırım. Kendi yeğenlerime acırım öyle bi annesi olduğu için.

Bazı kadınların nasıl bu denli düşebildiğini aklım almıyor gerçekten. Ben zamanı geçtim çocuklarımı eşimi her şeyi geçtim arkadaş ben kendime yedirmem ya yani ben değerli bir insanım kendimi nasıl bu duruma düşürürüm Allah ıslah etsin aldatan tüm kadınları ve adamları. Ben bir kere kendimden tiksinirim. Nasıl yapabiliyorlar anlamak güç bu kadar mı değersizler bu kadar mı ruhlarına saygıları yok. Sizin yapacağınız tek şey ablanıza devam ederse bu işi herkese söyleyeceğinizi söylemek olsun.

Allah yar ve yardımcın olsun ama ablan yüzüne bakılacak insan değilmiş kusura bakma. Hadi karşı tarafın eşini düşünmedin kendi yavruna bunu nasıl yaparsın sana çok üzgün ablana çok sinirliyim:kızgın:

Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam

Olayin dogrusunu egrisini geciyorum, bu kisi sizin ablaniz, size guvenerek bir sirrini vermis, siz de diyorsunuz ki yok efendim enistem haketmiyor vs.
Bence ne olursa olsun ablanizin size guvenip de verdigi sirri ucuncu bir kisiye soylemeyin. Evet ablaniz hatali olabilir, ama her hatalarinda kardeslerimizi acik edecek olsak ohooo. Bence adamla da konusmaniz cok yanlis bir tavir adam size seni ilgilendirmez deyip ablaniza anlatsa , yine ablanizla sizin araniz bozulur. Belli ki ablaniz sarsintili mutsuz bir donemden geciyor, bir de boyle dusunun.. yanlis yaptigini vahim sonuclar dogurabilecegini soyleyin. Dinlerse ne ala, ama dinlemezse de yapacak bir sey yok bence... Belki de iliskilerini bitirip eslerine donecekler sessiz sedasiz ikili iliskilere karismanizi hic tavsiye etmem ne olursa olsun

Sakın birine bişi söyleme, baban annen duyarsa Allah korusun kalbi kaldırmaz belki, ablanla konuş sadece vazgeçirmeye çalış !!! Eniştene de söyleme haberlerde duyuyoruz öldürmeye kalkar kardeş acısı yaşarsın, Allah sabır versin

Back
X