Ablam eniştemi aldatıyor...

Ben boyle seyler duyuyunca cok sasırıyorum
Yanı benım kendıme ozel bır alanım yok kı bırde oraya dısardan bır erkek alayım , onada ılgı vereyım konusayım sohbet edeyım.
Nerden buluyorlar bu vaktı, yanı evın ısı, cocuklar, cocukların odevı tastamam gelıyor hayatımıza

Ahhah :) cute alemsin tek kısıt zamanmis gibi. Harbi onemli bi nokta aslinda ama belli diil mi evle çocuklarla arasinin olmadigi sirf kendini düşündüğü.

Konu sahibi ben olsam banane derdim ya banane dünyayı ben mi düzelticem. Enisten de ne yaptiysa artik. Bi kadin kolay kolay evinden çocuğundan kocasindan vazgecmez bence iflah olmaz bi sey degilse.

Ahhah :) cute alemsin tek kısıt zamanmis gibi. Harbi onemli bi nokta aslinda ama belli diil mi evle çocuklarla arasinin olmadigi sirf kendini düşündüğü.

Konu sahibi ben olsam banane derdim ya banane dünyayı ben mi düzelticem. Enisten de ne yaptiysa artik. Bi kadin kolay kolay evinden çocuğundan kocasindan vazgecmez bence iflah olmaz bi sey degilse.
Yanı ben karakter kısmını gecınce bıle hayatımda 1 erkek, 2 cocuk kı konu sahıbınde 3 cocuk , bırde baska bır erkek nasıl ıdare edebılırım bu carkı dıye dusunuyorum gercekten.

Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam
2 aylık süre diyorsun ya adam kesin karısıyla beraber olamadığı an ablana takılmıştır. çocuk doğunca 40 gün daha takılır sonra ablandan ayrılıp adam karısına döner. böyle karısının hamileliğinden faydalanıp başka kadına giden şerefsiz çok malesef.

Ablanı sert bir üslupla uyarıp bu işten vazgeçirtmekten başka bir çareniz yok maalesef(ki size yalan söylemesi çok muhtemel). Çünkü diğer tüm seçenekler etraftakilere zarar verecek. Ya enişteniz ve ya karşı taraftaki eş öğrenecek ve çok kötü şeyler olacak. En çok hamile kadına üzüldüm.
Ablanızda çok mutsuzmuş ama çocuk yapmaktan da geri durmamış maşallah.

Yanı benım kendıme ozel bır alanım yok kı bırde oraya dısardan bır erkek alayım , onada ılgı vereyım konusayım sohbet edeyım.
Nerden buluyorlar bu vaktı, yanı evın ısı, cocuklar, cocukların odevı tastamam gelıyor hayatımıza
Al benden de kadar. Bebeğim 5 aylık , bir yandan ev bir yandan bebeğim bide çalışıyorum kocama ilgi gösteremiyorum . Millete bak 🙄 can sıkıntısından oluyor bence bunlar hep .
Bide sevgili konu sahibi ‘ayrıl diyemem çocuklarının günahına girerim’ diyorsunuz ama katılmıyorum bu düşüncenize. Çocuklar büyüyüp farkettiğinde daha mı iyi? Boşanmayı da korkunç bir olay gibi abartmaya gerek yok bence .

2 aylık süre diyorsun ya adam kesin karısıyla beraber olamadığı an ablana takılmıştır. çocuk doğunca 40 gün daha takılır sonra ablandan ayrılıp adam karısına döner. böyle karısının hamileliğinden faydalanıp başka kadına giden şerefsiz çok malesef.
Niye beraber olamıyor karısıyla?

Niye beraber olamıyor karısıyla?
tamileliği tehlikeli geçiyorsa doktor ilişki yasağı verir hamilelere. düşük riski yoksa bile hamile kadınlara doktorlar ilk 2 ay ve son 2 ay lişki yasağı veriyor. tecrübeyle sabit. ben bir düşük yaptım onda bana komple hamilelik boyunca ilişki yasağı konmuştu. çok şükür bu hamileliğim nırma bunda da ilk 2 ay son 2 ay ilişki yasak dedi doktor.ilk 2 ay düşüğe neden olur. son 2 ay erken doğuma neden olur.

Çok üzücü ya çok üzüldüm. Adamla muhatap olma bence şimdi, ablanla konuş hiç bişey gizli kalmaz çok pişman olursın de günah kimsenin hakkına girmesin değmez. Bu şekilde ikna etmeye çalış

Öncelikle iyi akşamlar
Ablamla eniştem 14 yılldır evliler ve 3 çocukları var en küçüğü 1.5 yaşında. Ablamın evliliğinde problemler vardı eniştemle anlaşamıyorlardı. Evliliğin güzel bir evlilik olmadığını biliyordum. Ve bana bugün hiç duymak istemeyeğim bir sır verdi. Başka bir erkekle berabermiş ve oda evliymiş. Bunu duyduğum an ne diyeceğimi şaşırdım ne tepki vermem gerektiğini bilemedim susmaktan başka bişey yapamadım. Şoka girdim. Ve şimdi düşünüyorum. Söylediği saatten beri boşa koyuyorum olmuyor doluya koyurum olmuyor. İlişkileri 2 aylık bir süreden beri varmış. Annemle babama söyleyemem yaşlarından ötürü kaldıramayabilirler... Ama bunu bilip hayatıma hiç bişey olmamış gibi devam da edemem. Eniştemin bunları yaşamaya hakkı yok. Ben napacağım? Ablamı nasıl uyaracağım kendisini düşünen bencilden başka bişey değil düşünse zaten bizi bu duruma sokmaz. Sevgili olduğu adamın karısı yeni doğum yapacak sayılı günleri var. Ben ablama ayrıl kocandan da demek istemiyorum o küçük çocuğun günahına girmek olmaz mı? Sabahtan beri derdimi kimselere anlatamıyorum yardım edin bana... Adamı tanıyorum onunla mı konuşsam

14 yıllık evliler, 3 çocukları var ve en küçüğü 1,5 yaşında.. Bu tarz konularda bu kadar ayrıntı vermeyin.. Sonuçta burası geniş bir platform ve ablanızı tanıyan birisi bu konudan gayet kim olduğunu çıkarabilir.. Biraz dikkatli olalım...

tamileliği tehlikeli geçiyorsa doktor ilişki yasağı verir hamilelere. düşük riski yoksa bile hamile kadınlara doktorlar ilk 2 ay ve son 2 ay lişki yasağı veriyor. tecrübeyle sabit. ben bir düşük yaptım onda bana komple hamilelik boyunca ilişki yasağı konmuştu. çok şükür bu hamileliğim nırma bunda da ilk 2 ay son 2 ay ilişki yasak dedi doktor.ilk 2 ay düşüğe neden olur. son 2 ay erken doğuma neden olur.
Benim de bebeğim var . İlk 3 ay bana da yasaktı . Sonra doğuma kadar olabilir demişti doktorum . Şaşırdım o yüzden sordum 😉hayırlısı ile alın evladınızı kucağınıza ❤️

Mutlu olmayan bir evlilik ve 3 çocuk. Artık ne desek boş olan olmuş mutsuz evliliğe çocuk yapmak neden anlamıyorum. Ama ablanız mutsuz olduğu halde bir karar vermiş ve çocuk yapmaya devam etmiş. Şimdi de heyecan arıyor hem de afedersiniz aşağılık bir şekilde. Allah ıslah etsin, kendi vazgeçmedikçe vazgeçirmek mümkün olur mu bilemedim. Ben olsam söylediği anda tepkimi verirdim. Kocasına sevgisi saygısı yoksa da 3 çocuğunada mı yok bu insanın. Kınamayayım ama hiçbir haklı nedeni yok böyle bir durumda.

Katılıyorum 👍👍👍
Eşimle bile 5 dakika sohbet etmeye vaktimiz olmuyor iki çocukla. Pertimiz çıkıyor.
Üç çocukla.... bilemedim yaaaa

Ablanız bunu size niye anlattı ki ?
çok saçma resmen üstünüze yük atmış çok düşüncesiz bi kadınmış
rabbim hidayete erdirsin herkesi

Resti ablanıza çekmeniz gerekiyor. Karaktersiz oluşunu gayet net yüzüne vurun. 2 aylık bi iliski muhtemelen canimli cicimli ve bol seksli sohbetle geçmiştir ve ablanızın sorunlarının üstünü örtmeye yetmiştir. Aynı durumda enişteniz olsa kim bilir nasıl tepkiler verirdi. O yuzden aldatma konusunda kadın erkek ayrımı yapmadan gerçekleri bir an önce açığa çıkarın

Back
X