ablam, eşim ve ben...çok ağır geldiii çoook

Erener2307

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
649
331
103
merhaba arkadaşlar
bundan 6 yıl önce ablam eşinden ayrıldı eniştem evlendiği günden itibaren ablamı hep kendisi aldattıgını söyleyip sürekli kavga ederler sonra barışırlardı böyle tam 15 yıl geçti 2 tanede oğlanları vardı.bu arada eniştemin gözünde tüm kadınlar or.... .en son boşandılar. sonra eski eniştem eşimi arayıp yine ablamın onu aldattıgını ayrıldıgını falan söylemiş.bunların hepsini eski eniştem tüm sülalemize tümm konu komşuya söyledi.bunların hepsini biz duyduk.ablam aradan 1,5 yıl geçince şimdiki eşiyle evlendi.çokda mutlu hiçbir problem yok çok şükür 4,5 yıllıkda evli 2 yaşındada oğlu var ilişkilerimiz iyi.

ben 1 yıldır eşimin ailesiyle hiçbir şekilde görüşmüyorum.ailesinden dolayı tartışmalarımız oluyor hele hele son 1 aydır tavan yapmış durumda.bana geçen gün senin ablan enişteni aldattı şimdiki eşiyle evlendi dedi. bende gözünle mi gördün dedim.(eski eniştem için bu tarz laflar söyleyince biz hep yalan işte hasta falan diyorduk.)işte siz adama deli diordunuz ama adam haklı işte ablan hemen evlendi demek ki varmış dedi. ama ben delirdim resmen tırnaklarım avcuma geçti sinirden.çok kızdım bende dedim ki bunların hepsini ablama anlatıcam bundan sonrada asla ablamlarla görüşmiyceksin dedim.sen iki yüzlüsün dedim. ben yaptı yapmadı diyemem gözümle görmedim.kimsenin vebaline alama dedim çünki bizimde kızımız var dedim. ama şuda var ablam şimdiki eşiyle aynı yerde çalışıyordu.bazı şeyleri birleştirince nokta oraya geliyor açıkçası.aslında benimde aklımda deli sorular var ama konduramıyorum arkadaşlar.

eşimin söylediği çok ağırdı.bende ona söyledim tabi.sen kendi ablana bak 1 ay evli durmuş kimbilir niey boşandı dedim. ama çok utandım kendimden.kimsenin vebalini almak istemem ama çok üzüldüm.asla ablamlarla görüştürmek istemiyorum bunun üzerine.eniştem ve ablam okadar iyi insanlar ki ve eşimin ailesine o kadar iyilikleri dokundu ki nasıl bunları söyler yaaa kafayı yicem...

Ben anlamadım ablan 6 yıl önce mi boşandı 1.5 yıl öncemi

bana geçen gün senin ablan enişteni aldattı şimdiki eşiyle evlendi dedi.

eşimin söylediği çok ağırdı.bende ona söyledim tabi.sen kendi ablana bak 1 ay evli durmuş kimbilir niey boşandı dedim.
Birbirinizden farkınız yok
Hayatta hiç birşeyin garantisi yok
Birgün siz de boşanabilirsiniz, herkes işkembeden atsın mı böyle sizin yaptığınız gibi ?

Simdi bana kizanlar cikacak ama sende konduramiyorum ama noktalari birlestirince oraya cikar diyorsun. Esinin de boyle dusunmesi normal. Anormal olan soylemesi, ustune senin de onun ablasini konuya dahil etmen.

Tencere kapak gibisiniz. Iki olayda da en kotusu bile olsa size ne... isteyen istedigini yapar.

Altta kalmamissiniz. Hata tek tarafli degil. Karsilikli ozur dileyin.

Evliliği en çok yıpratanlar 3. şahıslar ile ilgili oluyor genelde (aileler veya etraf, )
Eşinizin ailesi ayıp etmiş, eşinizde tuz biber ekmiş..
Memnun değilse rahatsızlığı varsa görüşmeyelim diyebilirdi, ama 2 tarafın ailesinin ağzınada kulağınada laf verince işte olanlar oluyor. Enişteniz ektiğini size biçtirmiş. Üzülmeyin, oturun konuşun eşinizle.. Herkes kendi derdini kendi halletsin deyin.

kalmadım çünki çok züldüm inanın insanın yüzüne vurulunca çok kötü oluyor insan .ama benim ne suçum var ne gerek vardı bunu benim suratıma vurmaya.ben mi yaptım.ee o bana ölyle davranınca bende söyledim.

ablan eniştenin dediği kadar sürekli aldatmıyordur da bence boşanmaya yakın zamanlarda bişeyler olmuş olabilir. ama bu kendi hayatı ikisini ilgilendirir. bunu sizin kendi içinizde tartışmanız yersiz değil mi.
öyle birşey olması mümkün değil zaten sürekli komşuyla bakkalla hatta babam hast yatmıştı ordaki revekatçiyle aldattın demişti eski enitşem. evet belki son zamanlarda canına tak edip al bende seni aldatıyorum mu dedi yaptımı yapmadımı bilmiyorum.
ama benim ne suçum var benim niye huzurum bozuluyor...

Birbirinizden farkınız yok
Hayatta hiç birşeyin garantisi yok
Birgün siz de boşanabilirsiniz, herkes işkembeden atsın mı böyle sizin yaptığınız gibi ?
benim korktugum şey benimde kızım var allah kınadıgın şeyi bu dünyada yaşatmadan yanına almazmış.

evet bende bunu diyorum. sizin niye huzurunuz bozuluyor. kocana ne aldattıysa aldatmadıysa. sende ablanı savunma içgüdüsüyle karşılık vermişsin. sanane kocacım hayat onun hayatı deseydin belki bişey olmazdı ama

işte o an kaldıramadım o lafı

Eşinizle tencere kapak birbirinizi tamamlamışsınız bu kavgada. Onun ablasını neden dilinize doladınız. Hiç suçu yok kadının. Ayrıca 1,5 yıl geçmiş aradan ne yapması lazımdı yas mı tutacakmış evlenmek için sanki 1,5 yıl değil 1,5 hafta geçmiş gibi konuşmuş. 1,5 yıl gayet normal bir zaman bence. Sizin tartışmalarınızın eşinizle ne ilgisi var, ne cüretle bunları söyleyebiliyor. Eşiniz kimseyi kınayıp, gözü ile görmeden günahını almasın. Çok günah. Ben ve kuzenim içinde diğer kuzenimin eşi neler neler söylemiş. Şimdi kendi kızı bin katını yapıyor daha 15 yaşında.

İşte ben bu yüzden hep yazıyorum sizinle alakalı değil tabi sizin o lanet olasıca eski eşi söylemiş de. Eşlerinize sevgililerinize ailenizle ilgili bir şey anlatmayın. Sonra en ufak tartışmada oradan vuruyorlar sizi. Çok sinir oldum.

Eşinize kızıyorsunuz ama ikiniz de aynısınız bence...
empati kurun bnce kalkıp ablanıza böyle bişey diyecek tabiki sende onun açığını bulup sizde ordan vuruyorsunuz.insan psikolojisi.siz ne yapardınız peki ?
bana garip geliyor evine girip çıktıgın yiyip içtiğin insanın hakkında ileri geri konuşmak doğru gelmiyor bana.ben konuşuyorsam o eve ne girerim nede konuşurum.kiii eşimin ailesiyle görüşmüyorum.

evet şimdi herkez bana tencere kapak muhabbeti yapıyorda insan psikolojisi etkiye tepki verdim bende onu ordan vurdum anlasın diye o acıyı oda yaşasın diye. asla ablamlara görüştürmeyi düşünmüyorum.

Insan esine aklindan geceni soylemiyecekte kime soyliycek.Ustelik iftirada atmamis bence boyle demis sizde icten ice kabulleniyosunuz dogru olma ihtimalini ama ablaniz oldugu icin kabullenemiyosunuz.
Bence esinizin dedigi sizinde kabul ettiginiz gibi ihtimaller dahilinde ve fikrini soylemis ama siz onun ablasi hakinda iftira atmis gibi birsey olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…