- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Erener2307
-
Birbirinizden farkınız yokbana geçen gün senin ablan enişteni aldattı şimdiki eşiyle evlendi dedi.
eşimin söylediği çok ağırdı.bende ona söyledim tabi.sen kendi ablana bak 1 ay evli durmuş kimbilir niey boşandı dedim.
çok üzgünüm çook ve bir o kadarda hırslandım..Ikinizde hata etmişsiniz kimsenin hayatını kimse bilemez ne olduğunu kimse anlayamaz
kalmadım çünki çok züldüm inanın insanın yüzüne vurulunca çok kötü oluyor insan .ama benim ne suçum var ne gerek vardı bunu benim suratıma vurmaya.ben mi yaptım.ee o bana ölyle davranınca bende söyledim.Simdi bana kizanlar cikacak ama sende konduramiyorum ama noktalari birlestirince oraya cikar diyorsun. Esinin de boyle dusunmesi normal. Anormal olan soylemesi, ustune senin de onun ablasini konuya dahil etmen.
Tencere kapak gibisiniz. Iki olayda da en kotusu bile olsa size ne... isteyen istedigini yapar.
Altta kalmamissiniz. Hata tek tarafli degil. Karsilikli ozur dileyin.
öyle birşey olması mümkün değil zaten sürekli komşuyla bakkalla hatta babam hast yatmıştı ordaki revekatçiyle aldattın demişti eski enitşem. evet belki son zamanlarda canına tak edip al bende seni aldatıyorum mu dedi yaptımı yapmadımı bilmiyorum.ablan eniştenin dediği kadar sürekli aldatmıyordur da bence boşanmaya yakın zamanlarda bişeyler olmuş olabilir. ama bu kendi hayatı ikisini ilgilendirir. bunu sizin kendi içinizde tartışmanız yersiz değil mi.
benim korktugum şey benimde kızım var allah kınadıgın şeyi bu dünyada yaşatmadan yanına almazmış.Birbirinizden farkınız yok
Hayatta hiç birşeyin garantisi yok
Birgün siz de boşanabilirsiniz, herkes işkembeden atsın mı böyle sizin yaptığınız gibi ?
evet bende bunu diyorum. sizin niye huzurunuz bozuluyor. kocana ne aldattıysa aldatmadıysa. sende ablanı savunma içgüdüsüyle karşılık vermişsin. sanane kocacım hayat onun hayatı deseydin belki bişey olmazdı amaöyle birşey olması mümkün değil zaten sürekli komşuyla bakkalla hatta babam hast yatmıştı ordaki revekatçiyle aldattın demişti eski enitşem. evet belki son zamanlarda canına tak edip al bende seni aldatıyorum mu dedi yaptımı yapmadımı bilmiyorum.
ama benim ne suçum var benim niye huzurum bozuluyor...
6 yıl önce boşandıBen anlamadım ablan 6 yıl önce mi boşandı 1.5 yıl öncemi
işte o an kaldıramadım o lafıevet bende bunu diyorum. sizin niye huzurunuz bozuluyor. kocana ne aldattıysa aldatmadıysa. sende ablanı savunma içgüdüsüyle karşılık vermişsin. sanane kocacım hayat onun hayatı deseydin belki bişey olmazdı ama
empati kurun bnce kalkıp ablanıza böyle bişey diyecek tabiki sende onun açığını bulup sizde ordan vuruyorsunuz.insan psikolojisi.siz ne yapardınız peki ?Eşinize kızıyorsunuz ama ikiniz de aynısınız bence...
evet şimdi herkez bana tencere kapak muhabbeti yapıyorda insan psikolojisi etkiye tepki verdim bende onu ordan vurdum anlasın diye o acıyı oda yaşasın diye. asla ablamlara görüştürmeyi düşünmüyorum.Eşinizle tencere kapak birbirinizi tamamlamışsınız bu kavgada. Onun ablasını neden dilinize doladınız. Hiç suçu yok kadının. Ayrıca 1,5 yıl geçmiş aradan ne yapması lazımdı yas mı tutacakmış evlenmek için sanki 1,5 yıl değil 1,5 hafta geçmiş gibi konuşmuş. 1,5 yıl gayet normal bir zaman bence. Sizin tartışmalarınızın eşinizle ne ilgisi var, ne cüretle bunları söyleyebiliyor. Eşiniz kimseyi kınayıp, gözü ile görmeden günahını almasın. Çok günah. Ben ve kuzenim içinde diğer kuzenimin eşi neler neler söylemiş. Şimdi kendi kızı bin katını yapıyor daha 15 yaşında.
İşte ben bu yüzden hep yazıyorum sizinle alakalı değil tabi sizin o lanet olasıca eski eşi söylemiş de. Eşlerinize sevgililerinize ailenizle ilgili bir şey anlatmayın. Sonra en ufak tartışmada oradan vuruyorlar sizi. Çok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?