ablam, eşim ve ben...çok ağır geldiii çoook

Baslıgı ablam esım ben agır geldı dıye gorunce bende konu ıcerıgını esle abla yakınlasması aldatma falan sandım hemen.konuyu kapatın gıtsın knsn dzgnce lafın agır geldı de normal olrk knsn ve barsn bytlcek bsy yok snde sphelnysan onnda sphelenmsı nrmal

kocan çok tiğniyetsiz miş , bence ablanla sen görüş ve kocanın görüşmesine izin verme ,

ne olursa olsun o senin ablan bir hatadır olmuş ve ayrılmışlar bu hiç kimseyi ilgilendirmez heleki senin kocanı hiç ilgilendirmez,

tuşlarınız eksik herhalde hanımefendi , yazdıgınızı okuyamıyoruz da

Olmuş, bitmiş, kadın ikinciye evlenmiş aradan 6 yıl geçmiş siz neyi kurcalıyorsunuz karı koca?
Diyelim ki aldattı kime ne boşanmış zaten,eski enişteyle eşin ne diye konuşuyor onu da anlamadım.
Sizin yaptığınızda eşinizin yaptığıyla eşdeğer ayrıca.
Boşanan insanları rahat bırakın ve arkalarından konuşmayın bence.

F flower world Tuşlarımda bir eksiklik yok hanımefendi,telefondan giriyorum o yüzden mesajlardaki gibi kısaltarak yazmışım ama bu şekliyle de gayet anlaşılır istediğim zaman sizden çok daha tdk'na uygun konuşabilirim.Bu sebepten ötürü kendinize laf sokacak başka birisini bulun.Yorum yapmaya mı geldiniz ,eksik yazmaya mı?

Bi insana sunni zan yapmak büyük günahlardan gozünle gorsen bile Rabbim 7 şahit istiyor o yüzden bu ithamlar acabayla olmaz ya hiç bi günahi yoksa ablanizin eşiniz büyük günaha girmiş helallik almasi lazim ablanizdan tabi sende onun ablasindan

1 ay sonra neden bosandi acaba derken ne demek istedin? Ben anlamadim orayi.

Bence hiçbir şey demeyin ablanıza.
Siz bile içinizde şüphe taşıyorken onun öyle düşünmenize neden kızıyorsunuz?
Ablanıza söyleyip de huzur kaçırmayın çok büyük hata etmiş olursunuz.
Eşinize "sakın bunu bir yerde söyleme seni de beni de ilgilendirmez ablamın da öyle bir şey yaptığını gözümüzle görmedik zaten yapmamıştır ablamı tanıyorum ben" deyin. Kalbini yarıp baktın mı hayır.
O yüzden hayrına susun bence...zaten 15 yıldır bu imalarla yaşıyormuş siz kötü olmayın.

sen kendi ablana bak 1 ay evli durmuş kimbilir niey boşandı.

soyleyebileceginiz en agir seyi soylemissiniz esinize. size ne? bir insan tecavuze ugramistir, dayak yemistir... ne aci bir sey hayalle adim atip da daha hicbir sey gormeden kapidan geri donmek. sizin de kiziniz var diye dusunurken hem de...

ablanizinkinden de kime ne? ancak ablanizin istisaresini yapmaktan daha agir olmus gorumcenizinkini dile getirmek. sessizde kalip arayi duzltmeye bakin derim.

yahu ben anlamadım bu abla 6 sene önce boşanmış 1,5 sene evvel evlenmiş yeniden bu kesinlikle aldatmış mı demek oluyor
arası bayağı var ben mi yanlış anladım orayı

ayrıca herkes kızmış ama ben hak verdim dolarsan milletin namusunu ağzına senin de hatanı lak diye söylerler yüzüne
kimi gördüysem milleti kınayan arkasından atıp tutanı kendi kızı oğlu kardeşi karısı daha fenasını yaptı büyük büyük konuşmamak gerek

Eşiniz,4 sene önce evlenmiş ablanızla ilgili şimdiye kadar hiç konuşmamış şimdi böyle bişey söylemiş ise bunun başka bir nedeni olmalı

Ne kadar kolay namusa, şerefe laf söylemesi.
Her ikiniz de çok ayıp etmişsiniz.
Doğruysa gıybet yalansa iftira ve ikisi de kul hakkı.

evet benim konumda haklı olabilirsiniz kabullenemiyorsunuz inanmak istemiyorsunuz konduramıyorsunuz. düşünüyorsun yok yok mümkün değil diyorsunuz. ama duymak çok acı. ayrıca ben ablasına iftira atmadım.senin ablanda 1 ay evli kalmış acaba neden boşandı dedim.senin ablan şöyle yaptı boşandı veya onu dedi eşi boşadı demedim.

Eşiniz,4 sene önce evlenmiş ablanızla ilgili şimdiye kadar hiç konuşmamış şimdi böyle bişey söylemiş ise bunun başka bir nedeni olmalı
ara ara bana imalarda bulundu yani başa kakma meselesi.bu sefer açık ve netti

valla seni ablandan vurmuş sen de onu ablasından vurmuşun kısasa kısas. kötü bişey demiş ama altında kalmamışsın.
eşimde ona sinir oluyor zaten kuyrugun herzamn dik asla altta kalmıyorsun diyor.kalmamda valla.benim gocuncak bişeyim yok.

aynen öyle düşünüyorumm....

ablam boşandıktan 1,5 yıl sonra evlendi.şimdi 4 yıllık evli ve 2 yaşında oğluşu var.yani bana öyle deyince bende şak indirdim lafı.ama ben 15 yıllık evliyim daha ablasının niye boşandığını bilmem.öyle sırlardır.ama senin benim bişeyim olsun ailesi dibineeee kadar öğrenmek istiyorlar..

düzelicek bişey yok o bana söyledi bende ona söyledim etkiye tepki.evet benimde kızım var ve çok korkuyorum böyle ithamlardan. sadece beeeen çok sinirlendim ve canım yandı.ben kararımı verdim.eşimi ablamlarla görüştürmiycem sorarlarsada geçiştircem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…