- Konu Sahibi Erener2307
-
Baslıgı ablam esım ben agır geldı dıye gorunce bende konu ıcerıgını esle abla yakınlasması aldatma falan sandım hemen.konuyu kapatın gıtsın knsn dzgnce lafın agır geldı de normal olrk knsn ve barsn bytlcek bsy yok snde sphelnysan onnda sphelenmsı nrmal
tuşlarınız eksik herhalde hanımefendi , yazdıgınızı okuyamıyoruz da
sen kendi ablana bak 1 ay evli durmuş kimbilir niey boşandı.
evet benim konumda haklı olabilirsiniz kabullenemiyorsunuz inanmak istemiyorsunuz konduramıyorsunuz. düşünüyorsun yok yok mümkün değil diyorsunuz. ama duymak çok acı. ayrıca ben ablasına iftira atmadım.senin ablanda 1 ay evli kalmış acaba neden boşandı dedim.senin ablan şöyle yaptı boşandı veya onu dedi eşi boşadı demedim.Insan esine aklindan geceni soylemiyecekte kime soyliycek.Ustelik iftirada atmamis bence boyle demis sizde icten ice kabulleniyosunuz dogru olma ihtimalini ama ablaniz oldugu icin kabullenemiyosunuz.
Bence esinizin dedigi sizinde kabul ettiginiz gibi ihtimaller dahilinde ve fikrini soylemis ama siz onun ablasi hakinda iftira atmis gibi birsey olmus.
ara ara bana imalarda bulundu yani başa kakma meselesi.bu sefer açık ve nettiEşiniz,4 sene önce evlenmiş ablanızla ilgili şimdiye kadar hiç konuşmamış şimdi böyle bişey söylemiş ise bunun başka bir nedeni olmalı
eşimde ona sinir oluyor zaten kuyrugun herzamn dik asla altta kalmıyorsun diyor.kalmamda valla.benim gocuncak bişeyim yok.valla seni ablandan vurmuş sen de onu ablasından vurmuşun kısasa kısas. kötü bişey demiş ama altında kalmamışsın.
aynen öyle düşünüyorumm....kocan çok tiğniyetsiz miş , bence ablanla sen görüş ve kocanın görüşmesine izin verme ,
ne olursa olsun o senin ablan bir hatadır olmuş ve ayrılmışlar bu hiç kimseyi ilgilendirmez heleki senin kocanı hiç ilgilendirmez,
ablam boşandıktan 1,5 yıl sonra evlendi.şimdi 4 yıllık evli ve 2 yaşında oğluşu var.yani bana öyle deyince bende şak indirdim lafı.ama ben 15 yıllık evliyim daha ablasının niye boşandığını bilmem.öyle sırlardır.ama senin benim bişeyim olsun ailesi dibineeee kadar öğrenmek istiyorlar..yahu ben anlamadım bu abla 6 sene önce boşanmış 1,5 sene evvel evlenmiş yeniden bu kesinlikle aldatmış mı demek oluyor
arası bayağı var ben mi yanlış anladım orayı
ayrıca herkes kızmış ama ben hak verdim dolarsan milletin namusunu ağzına senin de hatanı lak diye söylerler yüzüne
kimi gördüysem milleti kınayan arkasından atıp tutanı kendi kızı oğlu kardeşi karısı daha fenasını yaptı büyük büyük konuşmamak gerek
düzelicek bişey yok o bana söyledi bende ona söyledim etkiye tepki.evet benimde kızım var ve çok korkuyorum böyle ithamlardan. sadece beeeen çok sinirlendim ve canım yandı.ben kararımı verdim.eşimi ablamlarla görüştürmiycem sorarlarsada geçiştircem..soyleyebileceginiz en agir seyi soylemissiniz esinize. size ne? bir insan tecavuze ugramistir, dayak yemistir... ne aci bir sey hayalle adim atip da daha hicbir sey gormeden kapidan geri donmek. sizin de kiziniz var diye dusunurken hem de...
ablanizinkinden de kime ne? ancak ablanizin istisaresini yapmaktan daha agir olmus gorumcenizinkini dile getirmek. sessizde kalip arayi duzltmeye bakin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?