ablam, eşim ve ben...çok ağır geldiii çoook

evet şimdi herkez bana tencere kapak muhabbeti yapıyorda insan psikolojisi etkiye tepki verdim bende onu ordan vurdum anlasın diye o acıyı oda yaşasın diye. asla ablamlara görüştürmeyi düşünmüyorum.

Ablanıza söylemeyi mi düşünüyorsunuz? Sizde haklısınız o an sinirden öyle davranmanız normal.

Ben aynı şeyi yapıp onun seviyesine düşmez bir şekilde onun burnunu sürterdim.
Zaten eşiniz gibi düşündüğünüzü kendiniz de söylemişsiniz.
Eşinizin tek yanlışı bunu dillendirmek olmuş bence.

Ablanıza söylemeyi mi düşünüyorsunuz? Sizde haklısınız o an sinirden öyle davranmanız normal.
yok ablamlara söylersem ben utancımdan yerin dibine girerim. söylemem ama görüştürmemde. nasılsa baa hadi ablanlara gidelim dediğinde hangi yüzle diycem sadece

Olan ablalara olmuş. Siz birbirinizi yerken onlarin belki gunahina girmissin. Hic dogru bir sey degil.

eşim gibi düşünüyorum demedim sadece bazı şeyleri birleştirince sonuç oaraya varıyor ama ben yaptıgına inanmıyorum.gözümle görmedim eniştem hep böyle yakıştırmalar yapardı eşi dışındakilerede.bakkal kapıcı doktor hiç fark etmez..bunu yaşamayan anlayamaz gibi geliyor bana

Tamam işte "bazı şeyleri birleştirince nokta oraya geliyor açıkçası." demişsiniz.
Bu da yine aynı kapıya çıkıyor.
Konduramamanız çok normal ben o konuda haksızsınız demiyorum.
O yüzden dedim eşinizin tek hatası bunu dillendirmek diye.

xDerinMavix sadece bildiğim çok ağır geldi sinirlerim çook bozuk oldugu

Bunca yıl sonra niye bu mevzulara takılıyor ki ablanla sorunu var

bu olanları mı bahane ediyor acaba?

bahane etmesine gerek yok ki zaten bundan sonra görüştürmüycem.çok zoruma gitti.gözünle görmediğin seye nasıl ianır insan.hele namus konusu bu... ailem duysa olay çok büyür..

eşinizi görüştürmeyin ama sizde ayağınızı kesin bence çünkü sizinde kafanızda cevaplayamadıığınız ablanıza soramadığınız şeyler var belli ki. Eşinizin tutumu tabi ki yanlış ama sizde aşağı kalmamışsınız ablanıza karşı şüpheleriniz var ama birinin hele ki eşinizin ablanızı eleştirmesine dayanamışsınız bi yerde haklısınız ama körü körüne ablanızı savunmak yerine söylediğiniz ilk cümlenin ardında kalıp "gözümüzle görmedik bizi ilgilendirmez, boşandıktan kaç yıl sonra evlendi, bi kabahati olsa bunca sene beklermiydi" diyip konuyu kapata bilseydiniz, siz de eşinizi aynı yerden vurmaya çalışmasaydınız daha iyi olurdu ama olan olmuş, kafanızdaki soruların cevaplarını almadıkça sizde görüşmeyin derim ablanızla, ki eşiniz de bu konuşu uzata bilir, beni görüştürmüyorsun ama sen görüşmeye devam ediyorsun, ablanın kusurunu biliyorsun ve buna göz yumuyorsun diyerek başka başka yerlere çekebilir.

ben zaten bu şekilde başta söyledim.gözünlemi gördün dedim. işte baksana uçları birleştir o kapıya çıkıyor dedi.bende onu üstüne onun ablasını söyledim. ben görüşürüm sonuçta ne olursa olsun günahıyla sevabıyla o benim ablam.dört duvar arkasında evliliğinde neler yaşadı biz sadece bize anlattıgı kadar biliyorum.sonuçta benim aile ama onu görüştürmiycem.

siz bilirsiniz ama eşiniz de sizin aileniz eğer senin benim demeye devam ederseniz sonunda siz biz olursunuz

3. Kişiler yüzünden yapılan tartışmalar okadar gereksiz ki.. ne faydası oldu size ama esiniz gözüyle görmediği bişey için bunları soyleyebildiyse bunu anlatabilmek çok zor umarım hatasını anlar

ne munasebet ya ablamla gorusmiyecekmisim herkes kendi gunahlarinin hesabini yapsa bu dunya guzel olur esiniz ablanizin hayatina burnunu sokmasi gereken en son kisi

valla seni ablandan vurmuş sen de onu ablasından vurmuşun kısasa kısas. kötü bişey demiş ama altında kalmamışsın.

senin ki ablada onun ki ne... aynı silahla sende onu vurmuşsun.
İkinizde hatalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…