- Konu Sahibi destina0505
-
canım aynılarını ben yaşadım.. öğrenciydim bi de geliyordum kısa bi süre için ablam o sürede bile benle ilgilenmiyordu sözlüsüyle gezmek,evdeyse onunla telefonla konuşmak istiyordu.. öyle kızıyordum ki ona.. evlendi, ilk zamanlar ablamın artık ayrı evde olduğunu unutup sofraya fazladan tabak kaşık filan koyuyorduk. oturmaya geldiğinde sanki eniştem misafirmiş gidecek ablam yatağında yatacak sanıyordum. evine gidince içime oturuyordu gözlerim doluyordu.. şimdi evleneli 3 yıl oldu ben herhalde 1.5 senede filan anca alışmaya başladım.. bu defa alışınca da enişten ablana iyi bakıyor mu onu kırıyor mu diye düşünüyorsun ama alışıyorsun canım bu bir süreç ve geçecek,öyle düşün..
teşekkürler...canım yaa tüylerimi diken diken ettin vallahi
ablan evlenecek sende evleniceksin hayat böyle canım
yuva kurmak zorundayız
inan ablan evlenemeseydi buna üzüldüğünden eski muhabbetleriniz yine biterdi
mutlu şekilde ayrılsında yuvadan gerisi yine olur....
kızkardeşler arasında evlilik vakti gelince bu tarz duygular yaşanıyor demekki bizde 4 kız kardeşiz acaba biz neler hissederiz çok merak ediyorum
teşekkürler...offff gözlerimi doldurdun varya;;;;;boğazım düğümlendi((((
kızkardeşim canım benim oda böyle olmuştu ben evlendiğimde,bizde çok iyi anlaşıyoruz evdeyken daha farklıydı tabi ama bana hiç belli etmedi bu kadar üzüldüğünü,biz aynı işyerinde çalışıyoduk,ben evlenmeden onuda aldırmıştım yanıma,
düğün olduktan sonraki ilk iş gününde sabah işyerine gider gitmez ağlamış hemde nasıl ağlama(((((arkadaşlarım söyledi banada;o kadar içim yandı ki
hemde şehir dışına geldim ben,aramız çok uzak,ama hayrılısyla taşınıyoruyuz oraya hasretlik biticek
sizinki evleniyo, benim canımdan çok sevdiğim abim altı aylığına yurt dışına gidiyo... sonra yine gelecek yine gidecek... ağlamaktan gözlerim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?