- 16 Ocak 2021
- 4.276
- 7.691
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Merhabalar. Ablamın üyeliği yok o yüzden onun adına ben sorayım sizlere. Ablam üç yıldır biriyle birlikte. Erkek arkadaşını bende tanıyorum kendi halinde işinde gücünde biri. Gayet uyumlular ama gelgelelim asıl probleme. Erkek arkadaşı daha önce bir evlilik yapmış ve bu evliliğinden bir oğlu var. Ablamla bu konuda problem yaşamadılar. Her şeyi oturup konuşup planlayıp aştılar. Ama ailemin tepkisinden korkuyor. Söyleyemiyor bir türlü. Özellikle annemi biraz tanıyorsak karşı çıkacaklarına eminiz. Tepkiyi hafifletmek için önce sevgilisini tanıştırıp sonradan mı bu durumu söylese diyoruz. Hani tanıyıp güvenseler iyi çocuk deseler önce. Yoksa her şeyi açık açık söyleyip ondan sonra mı tanıştırılmalı . Ama o zaman da şundan korkuyorz hiç tanımak istemeyecekler ya da ön yargılı olacaklar? Sizce ne yapmalı ? Özellikle bu durumu yaşamış ya da çevresinde duymuş olanlar neler oldu yazarsa seviniriz
güncelleme : Ablam hiç evlenmedi ikinin yaşı da 30. Boşnanma sebebi noktasına takılmanızı anlıyorum ama o noktalar çoktan aşıldı. İki yetişkin insan olarak neler yaşayabileceklerini nelere tahammül edip edemeyeceklerini biliyorlar. O nokta aşıldı. Aileler kısmındayız :)
güncelleme : Ablam hiç evlenmedi ikinin yaşı da 30. Boşnanma sebebi noktasına takılmanızı anlıyorum ama o noktalar çoktan aşıldı. İki yetişkin insan olarak neler yaşayabileceklerini nelere tahammül edip edemeyeceklerini biliyorlar. O nokta aşıldı. Aileler kısmındayız :)
Son düzenleme: